baffi2 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Asia to wez tego brata przywroc do pionu .!:evil_lol: I sie nie wykręcaj od fot bo Ci żyć nie damy:diabloti::eviltong: A ja byłamdziś na łyżwach z przyjaciółką pierwszy raz od ponad roku i było zajebiście!.:loveu: Quote
agaciaaa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Chciałabym zobaczyć pokój Twego brata.....:diabloti: Quote
Martunia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Kurde no, pada. :( Pogoda zepsuła nam plany... Jak się minęłyśmy.. :eviltong: Ja weszłam na komputer, a Ciebie już nie ma. Mam nadzieję, że za tydzień pogoda dopisze. Quote
Rahl Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 A ja jeździłam na lodowisku :eviltong:. Tak, przy Hali ludowej :multi:. Szkoda, że ciebie nie było :(:(. A może za tydzień przyjedziesz na nasze lodowisko, na Spiską... :diabloti: Wiem, że daleko ale może w takim razie potem byś do mnie podjechała i zobaczyłabyś... Barda :D:D. A potem jakoś byśmy Cię odwieźli :grins:. O jeju, jakie ja mam plany ]:-> Quote
Martunia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Jaki plan. :D Tylko czy się uda... Ale najpierw koło Hali chcę. :D Jeździłaś? O 10.00? Nie było mokro? :D Quote
Rahl Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Heh... :):) Tak, jeździłam, lekko padąło pierwsze pięc minut a potem prawie sucho :D: Nawet się nie wyglebałam :multi:, ale za to Ewka tak... :diabloti: Quote
Cavy Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ja też chce na lodowisko :obrazic: Ale nie mam z kim jechać :shake: A ty mama mnie nie wzięłaś :eviltong: Quote
Martunia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Prawie sucho? Czyli jednak było trochę mokro? :eviltong: A masz zdjęcia? :D Quote
Rahl Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Córcia, jeśli chcesz to przyjedź tutaj do Wrocka i pojedziemy... :evil_lol: Marta, wiesz, lód był ok, nie za suchy nie za mokry :D:D Taki jak trza ;) MAM FILMIKI... :diabloti: Quote
Rahl Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Ale one są z komórki więc nie mogę ich zgrać, chociaż... za niedługo przchodzi korepetytor do głupka, wezmę szybko podładuję aparata i kied oni na dole będą się uczyć ja na górze w syfolandii porobię fotki i przy okazji zgram filmosy... :multi: Quote
baffi2 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='gordonowa']Ale one są z komórki więc nie mogę ich zgrać, chociaż... za niedługo przchodzi korepetytor do głupka, wezmę szybko podładuję aparata i kied oni na dole będą się uczyć ja na górze w syfolandii porobię fotki i przy okazji zgram filmosy... :multi:[/quote] łoł, jaki plan :D no to czekamy:multi: Quote
Rahl Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 A wiecie, że... POSPRZATALAM U SIEBIE W POKOJU?!?!? Coś mnie natchnęło :evil_lol: Chociaż mój pokój nie był taki straszny jak u narcyza i egoisty, ale i tak rodzice już od miesiąca mi kazali posprzątać bo "wejść się nie dało" :evil_lol: Teraz jest tak ładnie, muszę tylko odkurzyć... :loveu: Quote
Martunia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ooo brawo dla Ciebie, Asiu! :klacz: Czekamy na fotki. :) Bardzo dobry plan... :cool3: Quote
Rahl Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 eeeee.. yyyy... zgrałam filmosy :d:D ale nie wszystkie som :P Ale straszna jakość... Tutaj taki zwykly [url=http://s297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/?action=view¤t=07-12-08_1030.flv]07-12-08_1030.flv - Video - Photobucket - Video and Image Hosting[/url] a tutaj w 10 sekundzie jakieś dziwne 'ha-ha' :evil_lol: Ale nie zwracajcie uwagi ;] [url=http://s297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/?action=view¤t=07-12-08_1031.flv]07-12-08_1031.flv - Video - Photobucket - Video and Image Hosting[/url] Ewa koneicznie chciała pochwalić się swoją komórką... :diabloti: [url=http://s297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/?action=view¤t=07-12-08_1032.flv]07-12-08_1032.flv - Video - Photobucket - Video and Image Hosting[/url] A tutaj jak na nią najechałam i robiłśmy piruety.. :evil_lol: [url=http://s297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/?action=view¤t=07-12-08_1034.flv]07-12-08_1034.flv - Video - Photobucket - Video and Image Hosting[/url] Quote
agaciaaa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Jak ja daaaawno nie byłam na lodowisku :lol: Quote
baffi2 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Hejo Asia:p Ale fajnie macie na tym lodowisku - tak mało ludzi :D u nas w sobote to był dziki tłum:eviltong: Co u Ciebie? :D Quote
Recommended Posts