Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaaaa ratunku....
NARESZCIE!!!!!!! Znalazłam coś przez co nie mogę dać fotek..................

[COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]......... Bateria jest rozładowana...[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='gordonowa']Aaaaa ratunku....
NARESZCIE!!!!!!! Znalazłam coś przez co nie mogę dać fotek..................

[COLOR=paleturquoise][SIZE=1]......... Bateria jest rozładowana...[/SIZE][/COLOR][/quote]
no to .... NALADUJ! :diabloti:

Posted

To wiesz co masz jakiśprogram d obróbki ?? w takich się najprościej i najszybciej zmniejsza a potem się łatwo wrzuca obrobione przez picfront :cool3: Ja też się męczyłam i wrzucanie tyle miczasu zajęło a teraz raz dwa :lol:

[SIZE=3][COLOR=cyan]Nie wykręcaj się :diabloti:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='gordonowa']Nie jade jednak bo Ewa mówi, że u niej leje (chociaż u mnie nie...)
Zanim sięzaładuje to miną wieki :razz:[/quote]
ojej , biedactwo :-( . Ale jutro pojedziesz :) . I nie sluchaj sie tej prognozy pogody , bo nie bedzie padalo! Ja tak mówie i tak bedzie :p .

juz nie wymyslaj tylko idz go czym predzej podlaczyc :diabloti: .

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']To wiesz co masz jakiśprogram d obróbki ?? w takich się najprościej i najszybciej zmniejsza a potem się łatwo wrzuca obrobione przez picfront :cool3: Ja też się męczyłam i wrzucanie tyle miczasu zajęło a teraz raz dwa :lol:

[SIZE=3][COLOR=cyan]Nie wykręcaj się :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/quote]
jej chyba chodzilo , ze aparat sie bedzie ladowal wieki :eviltong:

Posted

Ja sobie w aparacie ustawiłam wielkość 640x480 :razz:.
Więc problemów ze zmniejszaniem i wrzucaniem nie mam ;-).
Aparat jest u głupka a tam jest zakazane wchodzić... :|
I w dodatku jest rozładowany :eviltong:

Posted

[quote name='Pusiakowa']Jessu ale ty dzis uparta! :shake::diabloti:
to powiedz mu , zeby Ci dal a Ty idz go podlacz! Ale mi problem stwarzasz:roll::eviltong: No idz , idz bo sie obrazimy :diabloti:[/quote]

Własnie kochana ty się już tu nie wykręcaj ino fotki dawaj :lol::loveu:

Posted

[quote name='gordonowa']Ja sobie w aparacie ustawiłam wielkość 640x480 :razz:.
Więc problemów ze zmniejszaniem i wrzucaniem nie mam ;-).
Aparat jest u głupka a tam jest zakazane wchodzić... :|
I w dodatku jest rozładowany :eviltong:[/quote]
Jessu ale ty dzis uparta! :shake::diabloti:
to powiedz mu , zeby Ci dal a Ty idz go podlacz! Ale mi problem stwarzasz:roll::eviltong: No idz , idz bo sie obrazimy :diabloti:

Posted

Dobra, jeśli chceci wchodzić do pokoju w którym od wakacji nie sprzątano szklanek, nie zamiatano, nie odkurzano - to proszę bardzo . :razz: Ja nie otworzę drzwi, bo buchnie smrodem... nie wiem jak on tam wytrzymuje...

Posted

BUahaHahahahaha, on mi poda aparat, dobre :evil_lol:. Jak on mi podczas obiadu nie poda sztućców to co dobiero aparat! No normalnie żart roku :lol:
nie byłaś - nie czułaś;|

Posted

[quote name='gordonowa']Dobra, jeśli chceci wchodzić do pokoju w którym od wakacji nie sprzątano szklanek, nie zamiatano, nie odkurzano - to proszę bardzo . :razz: Ja nie otworzę drzwi, bo buchnie smrodem... nie wiem jak on tam wytrzymuje...[/quote]
ale ja napisalam , zeby mu powiedziala , zeby Ci dal aparat a nie zebys tam wchodzila! :cool3:
i juz nie przesadzaj , ze az tam tak .... smierdzi :evil_lol:

Posted

[quote name='gordonowa']BUahaHahahahaha, on mi poda aparat, dobre :evil_lol:. Jak on mi podczas obiadu nie poda sztućców to co dobiero aparat! No normalnie żart roku :lol:
nie byłaś - nie czułaś;|[/quote]
hehe :eviltong: . a zreszta masz juz aparat w reku tylko nie chce Ci sie isc podlaczyc :mad: :diabloti::diabloti: .
no nie bylam - nie czulam ;|