Rahl Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Aaaaa ratunku.... NARESZCIE!!!!!!! Znalazłam coś przez co nie mogę dać fotek.................. [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]......... Bateria jest rozładowana...[/SIZE][/COLOR] Quote
Sweet Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 hej asiull:D co tam? bylas na lodowisku? czy dopiero jedziesz?:D jak barduś? co dostałas na mikołajki??:diabloti: Quote
Pusiakowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 no wlasnie , daj fotki nie badz zyd :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [COLOR=Magenta][B]Mój post przeskoczył dużo do góry:roll::roll:[/B][/COLOR] Quote
Pusiakowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='gordonowa']Aaaaa ratunku.... NARESZCIE!!!!!!! Znalazłam coś przez co nie mogę dać fotek.................. [COLOR=paleturquoise][SIZE=1]......... Bateria jest rozładowana...[/SIZE][/COLOR][/quote] no to .... NALADUJ! :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='gordonowa']nonie mam jak :shake:[/quote] pos t mi przeskoczyl wtedy ;/ Quote
Rahl Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Nie jade jednak bo Ewa mówi, że u niej leje (chociaż u mnie nie...) Zanim sięzaładuje to miną wieki :razz: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 To wiesz co masz jakiśprogram d obróbki ?? w takich się najprościej i najszybciej zmniejsza a potem się łatwo wrzuca obrobione przez picfront :cool3: Ja też się męczyłam i wrzucanie tyle miczasu zajęło a teraz raz dwa :lol: [SIZE=3][COLOR=cyan]Nie wykręcaj się :diabloti:[/COLOR][/SIZE] Quote
Pusiakowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='gordonowa']Nie jade jednak bo Ewa mówi, że u niej leje (chociaż u mnie nie...) Zanim sięzaładuje to miną wieki :razz:[/quote] ojej , biedactwo :-( . Ale jutro pojedziesz :) . I nie sluchaj sie tej prognozy pogody , bo nie bedzie padalo! Ja tak mówie i tak bedzie :p . juz nie wymyslaj tylko idz go czym predzej podlaczyc :diabloti: . Quote
Pusiakowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']To wiesz co masz jakiśprogram d obróbki ?? w takich się najprościej i najszybciej zmniejsza a potem się łatwo wrzuca obrobione przez picfront :cool3: Ja też się męczyłam i wrzucanie tyle miczasu zajęło a teraz raz dwa :lol: [SIZE=3][COLOR=cyan]Nie wykręcaj się :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/quote] jej chyba chodzilo , ze aparat sie bedzie ladowal wieki :eviltong: Quote
Rahl Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Ja sobie w aparacie ustawiłam wielkość 640x480 :razz:. Więc problemów ze zmniejszaniem i wrzucaniem nie mam ;-). Aparat jest u głupka a tam jest zakazane wchodzić... :| I w dodatku jest rozładowany :eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Pusiakowa']Jessu ale ty dzis uparta! :shake::diabloti: to powiedz mu , zeby Ci dal a Ty idz go podlacz! Ale mi problem stwarzasz:roll::eviltong: No idz , idz bo sie obrazimy :diabloti:[/quote] Własnie kochana ty się już tu nie wykręcaj ino fotki dawaj :lol::loveu: Quote
Pusiakowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='gordonowa']Ja sobie w aparacie ustawiłam wielkość 640x480 :razz:. Więc problemów ze zmniejszaniem i wrzucaniem nie mam ;-). Aparat jest u głupka a tam jest zakazane wchodzić... :| I w dodatku jest rozładowany :eviltong:[/quote] Jessu ale ty dzis uparta! :shake::diabloti: to powiedz mu , zeby Ci dal a Ty idz go podlacz! Ale mi problem stwarzasz:roll::eviltong: No idz , idz bo sie obrazimy :diabloti: Quote
Rahl Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Dobra, jeśli chceci wchodzić do pokoju w którym od wakacji nie sprzątano szklanek, nie zamiatano, nie odkurzano - to proszę bardzo . :razz: Ja nie otworzę drzwi, bo buchnie smrodem... nie wiem jak on tam wytrzymuje... Quote
Rahl Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 BUahaHahahahaha, on mi poda aparat, dobre :evil_lol:. Jak on mi podczas obiadu nie poda sztućców to co dobiero aparat! No normalnie żart roku :lol: nie byłaś - nie czułaś;| Quote
Pusiakowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='gordonowa']Dobra, jeśli chceci wchodzić do pokoju w którym od wakacji nie sprzątano szklanek, nie zamiatano, nie odkurzano - to proszę bardzo . :razz: Ja nie otworzę drzwi, bo buchnie smrodem... nie wiem jak on tam wytrzymuje...[/quote] ale ja napisalam , zeby mu powiedziala , zeby Ci dal aparat a nie zebys tam wchodzila! :cool3: i juz nie przesadzaj , ze az tam tak .... smierdzi :evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Jeśli on jeszcze tam nie zdechł to znaczy, że da się z tym żyć :diabloti: :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='gordonowa']BUahaHahahahaha, on mi poda aparat, dobre :evil_lol:. Jak on mi podczas obiadu nie poda sztućców to co dobiero aparat! No normalnie żart roku :lol: nie byłaś - nie czułaś;|[/quote] hehe :eviltong: . a zreszta masz juz aparat w reku tylko nie chce Ci sie isc podlaczyc :mad: :diabloti::diabloti: . no nie bylam - nie czulam ;| Quote
Martunia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Poczekamy w takim razie. ;) Podobno ma jutro padać.. liczmy na to, że pogoda dopisze. ;) Quote
Recommended Posts