Rahl Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='Sweetaśna']hejo asiull:loveu: czekamy na fotki:) mam nadzieje ze jutro dasz ze spacerku:) co tam u was??:D mówiłam ze u twojego brata jest:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] Hej Sweet :). To sobiepoczekacie :diabloti:. Dam :). A u nas całkiem ok :cool3:. Ale ja u niego byłam i nie było :placz::placz:. A jakie zdjęcia sobie porobił :diabloti::diabloti:. Zapomniał skasować :evil_lol::evil_lol:. Quote
baffi2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']Hej Sweet :). To sobiepoczekacie :diabloti:. Dam :). A u nas całkiem ok :cool3:. Ale ja u niego byłam i nie było :placz::placz:. A jakie zdjęcia sobie porobił :diabloti::diabloti:. Zapomniał skasować :evil_lol::evil_lol:.[/QUOTE] ooo to wstaw też te zdjęcia co Twój brat porobił:evil_lol::diabloti: Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='baffi2']ooo to wstaw też te zdjęcia co Twój brat porobił:evil_lol::diabloti:[/quote] Lepiej nie wstawiać na forum publiczne :evil_lol:. Quote
Sweet Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']Hej Sweet :). To sobiepoczekacie :diabloti:. Dam :). A u nas całkiem ok :cool3:. Ale ja u niego byłam i nie było :placz::placz:. A jakie zdjęcia sobie porobił :diabloti::diabloti:. Zapomniał skasować :evil_lol::evil_lol:.[/quote] poczekamy jesli bedą fajne:D hehe:) pokaz mi potem:D i tak go widziałam tak jak żadna inna z dogo go nie widziała:eviltong: chyba ze ewa:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Hehe pokaż fotki braciaka:diabloti::cool3: Quote
baffi2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']Lepiej nie wstawiać na forum publiczne :evil_lol:.[/QUOTE] oooo no to musza to byc bardzo fajne fotki:diabloti: to wyslij mi na PW potem xD:evil_lol: Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='Sweetaśna']poczekamy jesli bedą fajne:D hehe:) pokaz mi potem:D i tak go widziałam tak jak żadna inna z dogo go nie widziała:eviltong: chyba ze ewa:evil_lol:[/quote] Będą, będą ;). :D. Oj, to by błyo nie fer w stosunku do innych osób :diabloti:. A no Ewa widzi go najczęściej :evil_lol:. Raz chyba nawet w samych bokserkach w jej obecności koło nas coś robił :roflt::roflt: Quote
Pusiakowa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [QUOTE][B]gordonowa[/B] Ale dajesz [IMG]http://1.1.1.1/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG].[/QUOTE] kto tak powiedzial? :diabloti: [quote name='Sweetaśna']pokaz mi potem:D i tak go widziałam tak jak żadna inna z dogo go nie widziała:eviltong: chyba ze ewa:evil_lol:[/quote] Sweet sie tak nie chwal :diabloti: :evil_lol: . Bo ja tez go widzialam , tyle ze na zdjeciu :cool3: . Asia dawaj zdjecia brachola te co se porobil :cool3: :evil_lol: Quote
Sweet Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Pusiakowa'] Sweet sie tak nie chwal :diabloti: :evil_lol: . Bo ja tez go widzialam , tyle ze na zdjeciu :cool3: [/quote] ale ty nie widziałas go półnagiego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='gordonowa']Będą, będą ;). :D. Oj, to by błyo nie fer w stosunku do innych osób :diabloti:. A no Ewa widzi go najczęściej :evil_lol:. Raz chyba nawet w samych bokserkach w jej obecności koło nas coś robił :roflt::roflt:[/quote] noe nie twój brat to jest niemożliwy:evil_lol: bezwstydnik:eviltong: wiesz co nie pokazesz mi twojego brata?:eviltong: stęskniłam sie za nim:eviltong: u mnie w domu nikt nie paraduje półnagi:evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Ależ się uparłyście :evil_lol: Może potem osobiście będę na PW przesyłać :evil_lol: O ile ich nie skasował bo jeszcze nie zrałam na kompa... Quote
Sweet Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']Ależ się uparłyście :evil_lol: Może potem osobiście będę na PW przesyłać :evil_lol: O ile ich nie skasował bo jeszcze nie zrałam na kompa...[/quote] hehe:) to zobacz i nam poprzesyłaj:D:D hehe:):) Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='Sweetaśna']hehe:) to zobacz i nam poprzesyłaj:D:D hehe:):)[/quote] nie skasował :multi::multi::multi::evil_lol: Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='Izabela124.']To mi też wyślij:evil_lol:[/quote] Napiszcie do mnie na gg :grins: przez gg wysle :D. Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']Napiszcie do mnie na gg :grins: przez gg wysle :D.[/quote]Nie mam twego nr :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Sweetaśna']ale ty nie widziałas go półnagiego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: u mnie w domu nikt nie paraduje półnagi:evil_lol::evil_lol:[/quote] a ty widzialas? :eviltong: ale pólnagiego to ze bez koszulki czy jak? :diabloti: :razz: u mnie , mój brat w bokserkach :evil_lol::evil_lol: Te foty twojego braciaka : :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
baffi2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='gordonowa']3546794 :)[/QUOTE] kochana Asiu:evil_lol: czy bedziesz tak uprzejma i wyslesz mi na email [email][email protected][/email] bo mi gg szwankuje;) Quote
Sweet Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Pusiakowa']a ty widzialas? :eviltong: ale pólnagiego to ze bez koszulki czy jak? :diabloti: :razz: u mnie , mój brat w bokserkach :evil_lol::evil_lol: Te foty twojego braciaka : :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] tak :evil_lol: w samym szlafroku paradował:eviltong::eviltong: chociaz bez szlafroke chyba tez raz przeszedł korytarzem:evil_lol::evil_lol: a ja nie mam brata:evil_lol: foty niezłe:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Sweetaśna']tak :evil_lol: w samym szlafroku paradował:eviltong::eviltong: chociaz bez szlafroke chyba tez raz przeszedł korytarzem:evil_lol::evil_lol: a ja nie mam brata:evil_lol: foty niezłe:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:[/quote] haha ! :evil_lol: Asia masz brata bezwstydnika ! :evil_lol: hehe , zaluj ! xD :evil_lol::evil_lol::diabloti: no , niezle :razz::evil_lol: Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='baffi2']kochana Asiu:evil_lol: czy bedziesz tak uprzejma i wyslesz mi na email [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] bo mi gg szwankuje;)[/quote] niech ci będzie :grins: Quote
baffi2 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 oo sweet to ty u Asi goscilas.? ;D udalo Ci sie nawiazac znajomosc z owym bratem?:cool3: Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='baffi2']oo sweet to ty u Asi goscilas.? ;D udalo Ci sie nawiazac znajomosc z owym bratem?:cool3:[/quote] Była u mnie pod koniec września :multi::multi:. na weekend ;). Eeeee... niech ona się wypowie :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Hej przyszliśmy sie przywitać i podziamy Bordo pijącego z bardzo orginalnej miski :evil_lol::evil_lol: [URL]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/pacerek1076.jpg[/URL]:loveu::loveu: Quote
Rahl Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Hej przyszliśmy sie przywitać i podziamy Bordo pijącego z bardzo orginalnej miski :evil_lol::evil_lol: [URL]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/pacerek1076.jpg[/URL]:loveu::loveu:[/quote] Cześć! :) To aż tyle stron się cofnęliście do tych fotek?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękujemy za komentarz :). Quote
Recommended Posts