Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='efciq']ale ciekawy filmik!! ja nie moge :shake:[/quote]
Wiem :grins:
A tutaj inniejszy filmik :grins:
[URL=http://s297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/?action=view&current=MVI_0556.flv][IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/th_MVI_0556.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Agaciaaaa: :evil_lol: :diabloti:
Justyś: h hi ;)
łąpeczek: hej :)
:)
Mit: hmmmm... skąd wiedziałaś :hmmmm:? :diabloti:
Żart :)
eficq- o, jak miło :multi:
Sweet: Hej słit :loveu:
A dobrze, zawalona żem sem nauką :(.
Dzięki ;)
Tata spuszczał wodę z boilera

Posted

[quote name='faza14']Nie ma co, strasznie ambitne te filmiki :evil_lol::evil_lol: wszyscy się wlepiali, żeby tylko czegoś nie przegapić :evil_lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hej ;).
Dzisiaj na informatyce już byłam blisko, już miałam nakliknąć na odnośnik do gordonowej galerii i akurat wtedy musiał pan wrócić do sali:angryy::angryy: i zaczął się wydzierać itp.:loveu::shake:

A wiecie, że mój tata zgodził się żebym wzięła sobie zwierzę na tymczas :cool3::multi::multi::multi:?
[COLOR=PaleTurquoise][SIZE=1]Problem w tym, że żółwia. Żadnych innych zwierząt :-(...

[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='efciq']ooo to super :lol: może go namówisz jeszcze, ale żółw też fajny ;)[/quote]
próbowałam na świnkę morską, ale nie da rady :-(...
Ale żółw - zawsze coś :D.
Mamuś powinna się zgodzić :grins:

Posted

jak mozna wziąśc żółwia na tymczas??:p bo ja nie wiem:roll:
ale ja mam 2 żółwie:) hehe:D normalnie mozna sie z nimi bawic w wyścigi gorzej jak jeden zapragnie zmienic kierunek wyścigu to trzeba go nawracac albo gonic bo wbrew pozorą jak sie rozpędzą to są szybki:):)
ale fajnie ze moze bedziesz miec żółwia:)

Posted

[quote name='Sweetaśna']jak mozna wziąśc żółwia na tymczas??:p bo ja nie wiem:roll:
[/quote]
skoro można brać świnki morskie czy myszy, to myślę, że i żółwia dałoby radę :lol:.

Hej! :)
Wczoraj miałam najpiękniejszy dzień w życiu :loveu::loveu::multi:.
Z jednego przedmiotu, i to jeszcze z historii (:crazyeye:) dostałam... 5+, 5+ i 5 :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
5+ z sprawdzianu, drugie piec z plusem za wypracowanie o powstaniu listopadowym a piątka za drugą część sprawdzianu:multi: (zabrakło mi jednego punkta do 5+ ;) )
Alem się cieszem :multi::multi:.
Za to dzisiaj z niemca dostałam jedynkę :-(. Bo zapomniałam zrobić zadania domowego, a już miałam wykorzystane wszystkie nieprzygotowania:roll:. Ale co mi tam z niemca :evil_lol:.

Posted

[quote name='gordonowa']skoro można brać świnki morskie czy myszy, to myślę, że i żółwia dałoby radę :lol:.

Hej! :)
Wczoraj miałam najpiękniejszy dzień w życiu :loveu::loveu::multi:.
Z jednego przedmiotu, i to jeszcze z historii (:crazyeye:) dostałam... 5+, 5+ i 5 :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
5+ z sprawdzianu, drugie piec z plusem za wypracowanie o powstaniu listopadowym a piątka za drugą część sprawdzianu:multi: (zabrakło mi jednego punkta do 5+ ;) )
Alem się cieszem :multi::multi:.
Za to dzisiaj z niemca dostałam jedynkę :-(. Bo zapomniałam zrobić zadania domowego, a już miałam wykorzystane wszystkie nieprzygotowania:roll:. Ale co mi tam z niemca :evil_lol:.[/quote]Z historii?! To to ogroooomne gratulacje! :klacz:

A kto by się tam niemcem przejmował...:eviltong:

Posted

fajnie ci z tymi ocenami :lol: samee 5 a ja to co?? kuje,kuje i nic :-( a z niemca nie przejmuj się ja też dostałam 1, ale za sprawdzian :placz: ale co tam połowa klasy miała 1 no tylko niektórzy 2 :evil_lol: miałam 2 punkty na yyy 24. Moja kolezanka miała 1,5 także spoko :oops:

Posted

[quote name='efciq']fajnie ci z tymi ocenami :lol: samee 5 a ja to co?? kuje,kuje i nic :-( a z niemca nie przejmuj się ja też dostałam 1, ale za sprawdzian :placz: ale co tam połowa klasy miała 1 no tylko niektórzy 2 :evil_lol: miałam 2 punkty na yyy 24. Moja kolezanka miała 1,5 także spoko :oops:[/quote]
no cóż, Ews;)... Jakoś przezyjesz :).
U mnie w klasie ze sprawdzianu z niemca były dwie 5 :-o:-o. Ja miałam trójkę!:multi: Jestem z siebie dumna :evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Wielkie gratulacje tych wszystkich piątek! :multi:
A niemcem się nie przejmuj, jakoś poprawisz to innymi ocenami.[/quote]
he he. dzieki ;]
A ja niemieckim nigdy się nie przejmowałam :evil_lol::evil_lol: