Izabela124. Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Na moim kompku nie można filmów ogladac:shake: Quote
Martunia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Haha. :D Teraz dawaj zdjęcia. :eviltong: Quote
Rahl Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='efciq']ale ciekawy filmik!! ja nie moge :shake:[/quote] Wiem :grins: A tutaj inniejszy filmik :grins: [URL=http://s297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/?action=view¤t=MVI_0556.flv][IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/th_MVI_0556.jpg[/IMG][/URL] Quote
agaciaaa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Super ten pierwszy filmik, trzyma w napięciu! :diabloti: Quote
Efciq Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 oba filmiki dostają ode mnie oskara :evil_lol: Quote
Sweet Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 hejo asiulll:loveu: co tam?? fajne filmiki:D skad on tą wode pije??:cool3::p Quote
Rahl Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Agaciaaaa: :evil_lol: :diabloti: Justyś: h hi ;) łąpeczek: hej :) :) Mit: hmmmm... skąd wiedziałaś :hmmmm:? :diabloti: Żart :) eficq- o, jak miło :multi: Sweet: Hej słit :loveu: A dobrze, zawalona żem sem nauką :(. Dzięki ;) Tata spuszczał wodę z boilera Quote
Martunia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 O coś się dzieje w koncu na tym drugim filmiku. :lol: Quote
faza14 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Nie ma co, strasznie ambitne te filmiki :evil_lol::evil_lol: wszyscy się wlepiali, żeby tylko czegoś nie przegapić :evil_lol: Quote
Rahl Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='faza14']Nie ma co, strasznie ambitne te filmiki :evil_lol::evil_lol: wszyscy się wlepiali, żeby tylko czegoś nie przegapić :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hej ;). Dzisiaj na informatyce już byłam blisko, już miałam nakliknąć na odnośnik do gordonowej galerii i akurat wtedy musiał pan wrócić do sali:angryy::angryy: i zaczął się wydzierać itp.:loveu::shake: A wiecie, że mój tata zgodził się żebym wzięła sobie zwierzę na tymczas :cool3::multi::multi::multi:? [COLOR=PaleTurquoise][SIZE=1]Problem w tym, że żółwia. Żadnych innych zwierząt :-(... [/SIZE][/COLOR] Quote
Efciq Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ooo to super :lol: może go namówisz jeszcze, ale żółw też fajny ;) Quote
Martunia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Hej. :) Ojj akurat pan musiał wejść.. :eviltong: Żółw też fajny. ;) Quote
Rahl Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='efciq']ooo to super :lol: może go namówisz jeszcze, ale żółw też fajny ;)[/quote] próbowałam na świnkę morską, ale nie da rady :-(... Ale żółw - zawsze coś :D. Mamuś powinna się zgodzić :grins: Quote
Sweet Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 jak mozna wziąśc żółwia na tymczas??:p bo ja nie wiem:roll: ale ja mam 2 żółwie:) hehe:D normalnie mozna sie z nimi bawic w wyścigi gorzej jak jeden zapragnie zmienic kierunek wyścigu to trzeba go nawracac albo gonic bo wbrew pozorą jak sie rozpędzą to są szybki:):) ale fajnie ze moze bedziesz miec żółwia:) Quote
Pusiakowa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Hejo ! :p fajnie ze mozesz miec zólwia :lol: . fajne filmiki ;] Quote
Rahl Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Sweetaśna']jak mozna wziąśc żółwia na tymczas??:p bo ja nie wiem:roll: [/quote] skoro można brać świnki morskie czy myszy, to myślę, że i żółwia dałoby radę :lol:. Hej! :) Wczoraj miałam najpiękniejszy dzień w życiu :loveu::loveu::multi:. Z jednego przedmiotu, i to jeszcze z historii (:crazyeye:) dostałam... 5+, 5+ i 5 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: 5+ z sprawdzianu, drugie piec z plusem za wypracowanie o powstaniu listopadowym a piątka za drugą część sprawdzianu:multi: (zabrakło mi jednego punkta do 5+ ;) ) Alem się cieszem :multi::multi:. Za to dzisiaj z niemca dostałam jedynkę :-(. Bo zapomniałam zrobić zadania domowego, a już miałam wykorzystane wszystkie nieprzygotowania:roll:. Ale co mi tam z niemca :evil_lol:. Quote
Bewarka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='gordonowa']skoro można brać świnki morskie czy myszy, to myślę, że i żółwia dałoby radę :lol:. Hej! :) Wczoraj miałam najpiękniejszy dzień w życiu :loveu::loveu::multi:. Z jednego przedmiotu, i to jeszcze z historii (:crazyeye:) dostałam... 5+, 5+ i 5 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: 5+ z sprawdzianu, drugie piec z plusem za wypracowanie o powstaniu listopadowym a piątka za drugą część sprawdzianu:multi: (zabrakło mi jednego punkta do 5+ ;) ) Alem się cieszem :multi::multi:. Za to dzisiaj z niemca dostałam jedynkę :-(. Bo zapomniałam zrobić zadania domowego, a już miałam wykorzystane wszystkie nieprzygotowania:roll:. Ale co mi tam z niemca :evil_lol:.[/quote]Z historii?! To to ogroooomne gratulacje! :klacz: A kto by się tam niemcem przejmował...:eviltong: Quote
Efciq Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 fajnie ci z tymi ocenami :lol: samee 5 a ja to co?? kuje,kuje i nic :-( a z niemca nie przejmuj się ja też dostałam 1, ale za sprawdzian :placz: ale co tam połowa klasy miała 1 no tylko niektórzy 2 :evil_lol: miałam 2 punkty na yyy 24. Moja kolezanka miała 1,5 także spoko :oops: Quote
Rahl Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='efciq']fajnie ci z tymi ocenami :lol: samee 5 a ja to co?? kuje,kuje i nic :-( a z niemca nie przejmuj się ja też dostałam 1, ale za sprawdzian :placz: ale co tam połowa klasy miała 1 no tylko niektórzy 2 :evil_lol: miałam 2 punkty na yyy 24. Moja kolezanka miała 1,5 także spoko :oops:[/quote] no cóż, Ews;)... Jakoś przezyjesz :). U mnie w klasie ze sprawdzianu z niemca były dwie 5 :-o:-o. Ja miałam trójkę!:multi: Jestem z siebie dumna :evil_lol: Quote
Martunia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Wielkie gratulacje tych wszystkich piątek! :multi: A niemcem się nie przejmuj, jakoś poprawisz to innymi ocenami. Quote
Rahl Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='Martunia']Wielkie gratulacje tych wszystkich piątek! :multi: A niemcem się nie przejmuj, jakoś poprawisz to innymi ocenami.[/quote] he he. dzieki ;] A ja niemieckim nigdy się nie przejmowałam :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts