Rahl Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']o boże asiu współczuje ci:( ja mam jutro kartkówke z matmy ale na szczescie łatwe tematy.. a niemca to i ja nie rozumiem:( trzymaj sie dasz rade:)[/quote] Hej kochana ;) [quote name='Martunia']Dobry wieczór. ;) Ojj biedna. :( Już od razu kartkówki zadają.. U mnie pewnie będzie z fizyki niezapowiedziana, ale lepiej nie krakać.. :-( Jakoś Ci pójdzie. :)[/quote] Ech, te kartkówki są okropne :shake: [quote name='M&T']hej Asiu :loveu: jeju, współczuję Ci z tym niemcem :shake::shake: też się niemieckiego uczę, ale nie mam z nim problemów, bo mi łatwo do głowy języki wchodzą :eviltong:[/quote] Hej Mit :loveu: Ech, zazdroszcze... mi angielski bardzo łatwo wpada do główki i ni mom z nim problema :multi: A więc wieści ze skul :cool3: [LIST] [*][B]nie było kartki z niemca :multi:[/B][/LIST][CENTER]Byłam na kartke przygotowana, ale stało się tak: prawie cała klasa zgłosiła nieprzygotowanie więc w ostatniej chwili zgłosiłam również, bo uznałam, że skoro nie zrobi kartki to te kilka osób przygotowanych popyta... no i dobrze zrobiłam, bo miała dzisiaj gorszy dzień i te osoby co odpowiadały podostawały trójki jakieś itp. :roll: [LEFT][LIST] [*][B]Dostałam dwie 5 :multi:[/B][/LIST][CENTER]Jedna piątka za kartkówe z anglika (pisałam wam o niej?:lol:) a druga piątka za odpowiedź ustną z przyrody bo mnie zapytała ;) ALe na szczęście byłam przygotowana i teraz mog sobie przez kilka lekcji zrobić spokój z uczeniem się na przyrodę, tym bardziej że ja zapamiętuję sporo z lekcji i patrzę do zeszytu tylko po to, by zobaczyc czy na pewno wszystko dobrze pamiętam ;] [LEFT] i to chyba na tyle :cool3: [/LEFT] [/CENTER] [/LEFT] [/CENTER] Quote
Martunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Hej! :hand: O no to wielkie gratulacje tych dwóch 5! :multi: Super! No i miałaś szczęście z tego niemca. :cool3: Quote
Kinia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Już masz oceny i to takie dobre:) Gratuluję Quote
Rahl Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='Martunia']Hej! :hand: O no to wielkie gratulacje tych dwóch 5! :multi: Super! No i miałaś szczęście z tego niemca. :cool3:[/quote] Hej :lol: dziękuję :D [quote name='Kinia']Już masz oceny i to takie dobre:) Gratuluję[/quote] Nooo, mam już trzy piątki( nie cę się przechwalać jakby co ;)) Dzięki ;] Quote
M&T Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 kujon :diabloti::diabloti::diabloti: nie no, żart :eviltong: gratulacje piąteczek :multi: Quote
Sweet Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 hejo:) gratuluje piątek:D jak byłam w twoim wieku tez miałam takie oceny:evil_lol: no dobra teraz tez ale to nic:evil_lol: hehe:) i dobrze ze nie miałas kartkówki:D Quote
Pusiakowa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Hej! :multi: gratuluje piatek ;) . [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112936&page=9[/URL] Pomózcie! zostalo tylko 5 dni do znalezienia DT! Quote
Rahl Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Kinia']Czyżby kujonek?[/quote] No od razu kujonem mnie nazywają :diabloti::mad:;) [quote name='M&T']kujon :diabloti::diabloti::diabloti: nie no, żart :eviltong: gratulacje piąteczek :multi:[/quote] Nie no, za dużo tego kujoństwa :-( :evil_lol: dzięki [quote name='xxSweetGirl93xx']hejo:) gratuluje piątek:D jak byłam w twoim wieku tez miałam takie oceny:evil_lol: no dobra teraz tez ale to nic:evil_lol: hehe:) i dobrze ze nie miałas kartkówki:D[/quote] No, jedndna mnie przynajmniej nie nazywa od kujona :multi::evil_lol: Wiem, wiem :) [quote name='Pusiakowa']Hej! :multi: gratuluje piatek ;) . [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112936&page=9[/URL] Pomózcie! zostalo tylko 5 dni do znalezienia DT![/quote] Cześć Ma pusiakowa :loveu::loveu: dzięks Buuuu... :placz: ja ich nie moge wziac :( Quote
Kinia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Cześć! No dobra może i kujonem nie jesteś... no... ale ja jeszcze żadnej oceny nie mam Quote
Bewarka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja też nic jeszcze z ocen nie mam. :cool3: Quote
Illusion Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 To podobno galeria jakaś jest, a zdjęć żadnych nie widać :eviltong:. Quote
Rahl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 No jakaś to galeria chyba jest,ale słyszałam, że mój brat wczoraj pojechał do Hiszpanii i wziął aparat :-( Quote
basia bonnie Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Cześć Asiu!! :multi: ja chyba w Twojej galerii jestem pierwszy raz :cool3: pomiziaj Barda od Bonnie hihi :evil_lol: ;) Quote
Rahl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='basia bonnie']Cześć Asiu!! :multi: ja chyba w Twojej galerii jestem pierwszy raz :cool3: pomiziaj Barda od Bonnie hihi :evil_lol: ;)[/quote] Hej Basiu :multi: :lol::lol: Też mi się tak zdaje :razz:. Zaraz go od niej wymiziam :loveu::loveu::evil_lol: Quote
Tepes Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [COLOR=Blue]Hej Gordonowa:hand::D Ohh i aparatu nie ma toż to straszne jest!!!!! Ja chce fotki:evil_lol: Może jekieś stare daj co jeszce ich nie wstawiałaś?:D [/COLOR] Quote
basia bonnie Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='gordonowa']Hej Basiu :multi: :lol::lol: Też mi się tak zdaje :razz:. Zaraz go od niej wymiziam :loveu::loveu::evil_lol:[/quote] i jak tam? nie zjadla Go?:evil_lol: a może on ją łapą rozdeptał? :evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Hej Gordonowa:hand::D Ohh i aparatu nie ma toż to straszne jest!!!!! Ja chce fotki:evil_lol: Może jekieś stare daj co jeszce ich nie wstawiałaś?:D [/COLOR][/quote] Hejo actiualowa Noo, ja kce aparat :placz::lol::evil_lol: Chyba takowych ni mo :-( [quote name='basia bonnie']i jak tam? nie zjadla Go?:evil_lol: a może on ją łapą rozdeptał? :evil_lol::evil_lol:[/quote] Jeden zły krok a doszłoby do tragedii :razz::evil_lol: Quote
Rahl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Domka_Czika']A jak długo aparatu nie będzie ??:-([/quote] 10 dni :thumbs::tard: Quote
C&B Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='gordonowa']10 dni :thumbs::tard:[/quote] Trochę długo... :-( Quote
Pusiakowa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Hej! :loveu: a ja to mam swietny pomysl.. zrób pare fotek komórka :multi: . Quote
Rahl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Pusiakowa']Hej! :loveu: a ja to mam swietny pomysl.. zrób pare fotek komórka :multi: .[/quote] Oj a żeby mi się chciało wchodzić do syfolandii (czyt. pokoju brata:diabloti:) coby zgrać je na drugi komputer :shake: Quote
Martunia Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witam się. :) Czytam tu, że dopiero aparat będziesz miała za 10 dni... toż to koszmar! My chcemy Bardusia i Tysię! ;) Quote
Rahl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Martunia']Witam się. :) Czytam tu, że dopiero aparat będziesz miała za 10 dni... toż to koszmar! My chcemy Bardusia i Tysię! ;)[/quote] No niestey :(:( ALeż dzisiaj zimno u nas, no nie :cool1:? Quote
Recommended Posts