Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj wybraliśmy się z tatą i Elza na wieś do babci... tzn. my do babci, a Elza raczej jechała na łoki...:evil_lol: Ale niestety babci nie było, bo pojechała do wujka i Elza polatała z jakieś 15 min...:razz: Za tydzień powturzymy wypad na dłużej... :cool3:

Posted

Dozia_13 napisał(a):
Wczoraj wybraliśmy się z tatą i Elza na wieś do babci... tzn. my do babci, a Elza raczej jechała na łoki...:evil_lol: Ale niestety babci nie było, bo pojechała do wujka i Elza polatała z jakieś 15 min...:razz: Za tydzień powturzymy wypad na dłużej... :cool3:
Ooo szkoda, ze aparatu niv masz, bo bys porobila fajne fotki:p

Posted

Izabela124. napisał(a):
Oj to zdrwoka zycze
Kiedy beda jakies fotki?

Foteczki będą jak wróce z kościoła bo zaczynają się rekolekcje...:angryy:
agaciaaa napisał(a):
trzeba sie poświęcić dla zdrowia :diabloti:

Ojj trzeba trzeba...:cool3:

Izabela124. napisał(a):
Ooo szkoda, ze aparatu niv masz, bo bys porobila fajne fotki:p

Iza chyba wszystko idzie dobrze...sis narazie się nie kapneła więc do wakacji będę miała na 100 aparat... :)

Posted

Izabela124. napisał(a):
O to fajnie, ze siorka sie nie kapnela, u mnie rekolekcje za tydzien, czekam na fotki

Chyba będę mysiała zapłacić te 50zł na obiady w szkole bo co miesiąc się zapisuje i mama zawsze dawał kase a teraz z wezwanie do szkoły nie chce mi dac kase kazała mi ze swoich dokładać...:-(:-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz::placz::placz:
agaciaaa napisał(a):
Witamy :multi:

Wiatmy...!!!!!!!!

Posted

[quote name='Izabela124.']Hej
Oj a co juz nabroilas, ze do skzoly mame wezwali?
Nic specjalne to co zawsze... Maluje się i gadam na lekcjach... ale baba się niegdy nie czepiała, nagle zaczeła bo miała zły humor... najgorsze, że rodzice się zmówili i nie chcą podpisać wezwania... :angryy:

ELZA...

Posted

[quote name='Izabela124.']Jak zawsze sliczna jvstes:multi::loveu::multi:
kochana jesteś...:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

SONIA...

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale fajne zdjvcia:multi: A rodzicami sv niv przejmuj, przejdzie im
Ciesze się, że fotki się podobaja... :multi:
Mam nadzieję, że im przejdzie... Myślałam, że tata gorzej zareaguje na wezwanie... ale było lepiej niż z mama bo ona szłu dostała:roll::roll: położyłam te wezwanie na szfke jak się namyślą to podpiszą... Jestem ciekawa kto pujdzie na spotkanie z wych...:-(

A tak wykorzysują owczarki podhalańskie na Gubałówce... myślałam, że mi serce pęknie jak zobaczyłam te wyczerpane psy... w samym srodku słońca co pare min odkrywane bo ktoś chciał fotke okrywali je(parasolem...) chciali ok.10-15zł z 1 fotke... ehhh co za ludzie...

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ach ta Sonia, Bobis nadal w niej zakochany, a ona pamivta o mezu?

Ojjj a kiedy ona zapomina... Zawsze o nim pamięta już się mnie pyta kiedy do niego pojedzie... alebo kiedy on do niej przyjedzie...:eviltong:

Posted

Cześć laski;) W końcu się doczekałam zdjęć, są śliczne, Elza tak sie ładnie prezentuje na zdjęciach. prawdziwa dama z klasą. A właśnie też miałam ostatnio ci napisać, tzn jak pierwszy raz zajrzałam do waszej galerii, że bardzo ładna z ciebie dziewczynka, ale sie wstydziłam:oops: wiem, stara a głupia:eviltong: ale teraz już sie nie wstydzę;) A kochana co do tego wezwania do szkoły to lanie sie należy:mad: hehe, żartuje;) korzystaj póki możesz z życia, ale oczywiście z główką;) ech starucha juz się ucisza;) a tak na marginesie, jeśli mogę spytać ile masz Karolinko lat??:cool3:

Dobrze, że dodałaś ten link, bo chciałam już wcześniej wejść dzisiaj do was a tu niespodzianka, nie ma odnośnika do bannerka :cool3:pozdrawiam

Posted

Karolcia gdzieś ty zagineła gwiazdo??:cool3: Aż tak źle przeżyłaś wezwanie rodziców do szkoły??:lol: Pozdrawiam i wstawiaj nowe foteczki Elzuni, bo nie moge sie na nia napatrzeć:loveu: