Ania_i_Kropka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Misiek urodził się w maju 2007 roku. Jego matką była bezdomna sunia, która znalazła schronienie dla siebie i maluchów w lecznicy. Misiek był najmniejszym i najsłabszym szczeniakiem za całego miotu. Gdy jego rodzeństwo skończyło osiem tygodni znalazło nowe domki i Misiek został sam z mastką. Dwa miesiące później jego matma znalazła swoich ludzi i Misiek został sam. Gdy maluch miał 4 miesiące został adoptowany, niestety wrócił. Ludzie nie potrafili poradzić sobie z jego nieśmiałością. Misiek to cudny i grzeczny pies. Ma jedną wadę jest bardzo nieśmiały i nieufny. Jednak gdy kogoś pozna i pokocha nie odstępuje go na krok. Misiek uwielbia spacery, najlepiej w towarzystwie innego psa, z którym może poszaleć i porządnie się wybiegać. Misiek miał do tej pory pecha w życiu. Czy znajdzie się ktoś kto go pokocha i da mu prawdziwy dom, jakiego nigdy nie miał. Misiek odwdzięczy się najpiękniej jak tylko potrafi. Będzie kochał swojego Pana całym psim serduchem. A uwierzcie mi, że jego serducho jest wielkie. A oto Misiek: Quote
Ania_i_Kropka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Misiu pokazuj się wszystkim. Quote
Jagoda1 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Misiu, masz allegro... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=312467602 Quote
Jagoda1 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 kate89 napisał(a):Podnosze pieknioszka... Ja też, nieustannie... Quote
Ania_i_Kropka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Dzisiaj opiekunki Misia wydrukowały tekst z allegro i porozwieszały nowe ogłoszenia. Prosiły, żeby podziękować za taki piękny opis. Więc: :Rose: dla naszej cudownej cioci Jagody:loveu: Quote
Jagoda1 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dziękuję:oops:, to mój "psi obowiązek";)... Niech mu się poszczęści, ma dwóch obserwatorów na allegro... Quote
Ania_i_Kropka Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Misiu chce mieć prawdziwy dom!!! Quote
Jagoda1 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Przypominam, jak wygląda przystojniaczek... Quote
Jagoda1 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Misio jest trochę podobny do Axy, niech i jemu się poszczęści. Quote
Ania_i_Kropka Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Ciekawe czy Axa będzie w przyszłości taka jak Misio. Mam nadzieję, że Misio będzie miał taki cudowny dom jak Axa. Quote
Ania_i_Kropka Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Misiek jest jużź w nowym domku!!!!.:multi::multi::multi: Adoptowała go jedna ze studentek. Quote
Jagoda1 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Misiek jest jużź w nowym domku!!!!.:multi::multi::multi: Adoptowała go jedna ze studentek. Śliczny Misiuniu, zdrowia, szczęścia...:loveu: Quote
Recommended Posts