B.A.D.Ka Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Czy zna ktoś godne polecenia obozy dla psów i właścicieli :wink: , mam tu na myśli zarówno te które obejmują posłuszeństwo, jak i te bardziej specjalistyczne (szczególnie praca węchowa),..., obozy klikerowe ,...itp. Jeśli macie adresy str www to bardzo będę wdzięczna za informację :D :D :D (No i wrażenia/efekty :wink: z pobytu...) Z góry dzięki :D Quote
Tomek AST & APBT Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Międzynarodowy Dzień Kynologiczny w Popradzie na Słwacji. Tydzień przez imprezą rozpoczyna się obóz szkoleniowy. Informacje na stronie : www.canislog.com. Joszka mówi także po Polsku, więc można kontaktować się telefonicznie. Quote
kuncewmr Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 No wlasnie byl taki zjazd tropieniowy pod Bialymstokiem. Nie wiem co sadza uczestnicy, ale dla mnie bylo super pod kazdym wzgledem: zakwaterowanie (kartegoria S), wyzywienie, tereny do tropienia, organizacja, no i przede wszystkim uczestnicy.... No a najwiekszym gwiazdorem byl nasz listowy Leon (ja wogolenie skojarzylam, ze Mokka to Hania od Leona). Pies z takimi predyspozycjami jak Leon trafia sie raz na.... (nie liczylam, ale duzo) i w dodatku tak swietnie prowadzony... :D Brawo dla zespolu.... M+L Quote
Wind Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Mokka, Widzisz jak Cie chwala :) Rzeczywiscie Leon to chyba najlepiej wyszkolony pies jakiego znam! Podziwiam prace Mokki i jej efekty. Jednak Monia tez niczego sobie! Toz to wschodzaca gwiazda agility :) Mokka, moze Ty bys na jakiegos szkoleniowca poszla, he? Twoje psy swiadcza o Twoich predyspozycjach :) pozdrawiam, Quote
Mokka Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 :oops: :oops: :oops: Nie mnie chwalom, jeno moje psy. :D Zjazd był super i byłoby miło, gdyby zapoczątkował nową świecką tradycję. Pora roku w sam raz na takie imprezy, już po upałach, a mżawka i chłodek nie przeszkadzają w tropieniu (a wręcz przeciwnie :D ). Mario, przekażę Leonowi, że go miło wspominasz. :wink: My jesteśmy zawsze chętni na takie imprezy, więc jeśli tylko terminy nie kolidują z pracą - chętnie się wybiorę ponownie. I zachęcam wszystkich zainteresowanych różnymi formami tropienia. Świetna zabawa, odpocząć można i zapomnieć o codziennych sprawach. Quote
Mokka Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Mokka, Rzeczywiscie Leon to chyba najlepiej wyszkolony pies jakiego znam! Nie widziałaś bydlaka, jak się kompromitował w zawodach obedience. Na jego usprawiedliwienie mogę tylko powiedzieć, że był tak bardzo zdenerwowany i podminowany, że nie mógł ustać w miejscu ani usiedzieć na doopce (w domku stały spakowane bagaże i pies wpadł w lekką histerię). Teraz aby odbudować swój nadszarpnięty wizerunek musimy chyba znowu gdzieś wystartować. :wink: Quote
kuncewmr Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Tu jest kilka zdjec ze zjazdu psow tropiaco-obronnych w Ptasiej Osadzie pod Bialymstokiem http://www.veta.elk.pl/galeria.html Pozdrawam M+L Quote
Azir Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Ładne kolory. Szkoda, że nas tam nie było. Mnie najbardziej podoba się fotka z latającym borderem :lol: Nie ma to jak atak z góry :D Quote
Guciek Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Temat troche stary ale warto sie odezwać :) Ja polecam obozy szkoleniowe na Górnym Sląsku organizowane przez Rragnarra http://rragnarr.w.interia.pl Szkoleniowcy-super, obóz-the best. w skąłd wchodziło PT, IPO i tropienie. Naprawde polecam :) następny obóz z Liborem Helleportem już w te wakacje! ;-) Quote
Recommended Posts