fizia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kiwi, a czy wiadomo w jaki sposób powstała ta rana na łapce? Ona ma tez zgrubienie na łapce i weterynarz powiedziała, ze to może być źle zrośnięte złamanie...coż ten maluch musiał przeżyć.. Quote
kiwi Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 nie wiadomo jak powstala rana,a le mała była trzymana w klatce na kroliki - byc mzoe wsadziła łape w dziure i rozszarpała skore... a wiadomo - syf, brud i martwica gotowa... Quote
AgaG Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 bardzo się cieszę,,,może fiziu masz jeszcze taką fajną koleżankę?:razz: a najlepiej kilka? czeka Joszko, Elton, Wiera jamnikowata, maja, kiwik...itd...:lol::evil_lol: Quote
fizia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Byłam dziś z Sarą i moją przyjaciółką Martą w parku i jestem Sarą zachwycona. Jest śliczna - szczuplutka, ale to myślę kwestia czasu, je cały czas Royala, myślę, że nabierze ciałka. Jest urocza, grzeczna, przychodzi na zawołanie, przyjacielska wobec innych psów, wesoła. Boi się nagłych ruchów, ale to chyba nic dziwnego po tym, co przeszła... Generalnie jest fantastyczna!!!:loveu::lol: Quote
Recommended Posts