Jump to content
Dogomania

KRAKóW piekna,3miesieczna"rasowa"suczka owczarka MA DOM!!!!!

Recommended Posts

Posted

Amiga przesłała mi telefon do Kiwi - wielkie dzięki!!:loveu:

Już rozmawiałyśmy i jeśli nic nie stanie na przeszkodzie jutro slicznotka powinna być w nowym Domu:multi:

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniale ze będzie miala nowy domek.. Bo wlasnie odezwala sie do mnie pani zainteresowana ta sunka, ale jak juz znalazla domek, to zaproponuje jej inne pieski.. :)

Posted

alez to bylo iwdac ospierwszej chwili :loveu:
kocia tak grzecznie i spokojnie sobie wachala i przygladala sie malej :)
a malutka ze spokojem kocie miala ochote posledzic :)

Posted

Mam same dobre wieści :)
Sara bardzo kocha swoją, nową Panią i chodzi za Nią jak cień :loveu:
Podobno do Pana ma narazie dystans, tak jakby bała się mężczyzn - może ma jakieś złe doświadczenia...
Jest grzeczna, uczy się czystości w domu.
Rana się goi, dziś lub jutro ma mieć zmianę opatrunku, będzie mieć jakiś lek w sprayu i ma chodzić w podkoszulku z długim rękawem, żeby się rana wietrzyłą, ale żeby się nie dało jej lizać. Podobno u weterynarza była niezwykle grzeczna, przytuliła się tylko do swojej Pani i nawet nie kwiknęła.
Miły weterynarz, jak usłyszał historię suni, nie wziął pieniędzy za pierwszą wizytę :)
Z koteczką Zuzią bardzo się kochają, bawią się ze sobą.
Za tydzień jadę w odwiedziny to będę mieć zdjęcia.

• 2 weeks later...
Posted

Sara jest przecudna!!:loveu:
Przyszliśmy dośc późno i już spała (w łózku :) ), ale troszkę wykrzesała z siebie siły, żeby na nas poszczekać, a potem nas wylizać :)
Rana się goi, ale dalej ma antybiotyk i zmiany opatrunku co 3 dni - ma szczęście, że trafiła na Panią weterynarz o dobrym sercu, która w związku z historią Sary traktuje Ja na specalnych warunkach min. finansowych.
(Czy wiadomo skąd się wzięła ta rana ?:)
Sara chodzi w kaftaniku rozmiar 86 :), żeby sobie tej rany nie zabrudzić i nie wylizywać.

Wszyscy w Niej zakochani - ja też :)

Posted

:) no daj spokój, ja tylko podesłałam link

Tak naprawdę Ona wyszła na tych zdjęciach na większa, nie jest taka duża, ale urosła i utyła od momentu, kiedy Ją zawiozłyście