Haker Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Właśnie zbrązowiała nam mordka , przez pierwszy rok mordka była na dole przy pyszczku snieżno biała , teraz brązowieje . Hm nie wyglada to za fajnie , z początku myślałam że to z powodu szorowania nią po ziemi , trawie i tp. Kurcze nie wiem co zrobić i czy wogóle da radę coś zrobić aby mordziasta była wkońcu biała, Wycinałam te bardziej brudne kłaczki , ale wkoncu wyjdzie na to że wydepiluje psu pysk . Macie jakos złota radę na rdzawy pysio i chyba nosek nam blednie Quote
duzebzium Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Niestety złotej rady na to nie ma:shake: moje tez maja przebarwienia na pyszczku... przecieram im preparatami wybielajacymi (ale ona szczerze duzo nie daja) :mad: Przebarwienia robia sie od sliny, jedzenia...:shake: tak to jst z bialymi psami:oops: przed wystawa wycinam im najbardziej rdzawe wlosy... tez zalezy od rodzaju siersci psa np. moja Zuzia chodz ma 3 lata nie ma prawie wogole a Pufa ma 10 miesiecy i ma bardziej brudne... Quote
Recommended Posts