ralph Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 wczoraj (sobota 2 lutego 2008r ) kolo 9tej rano przyblakal sie (swiezo opitolony) pewien rudzielec spanielopodobny. czeka na wlasciciela... 508 263 263 Paula Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Można prosić o fotki psiaka? :cool3: Jak bardzo jest podobny do spaniela? Czy psiak wygląda na młodego czy raczej na starszego? Wrzucę to info na forum spanielowe i na forum Zaginione psy. Quote
ralph Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 czesc asia! z wiadomych powodow nie zamieszczam zdjec psiaka i blizszych informacji. jezeli wlasciciel tego psa go szuka to bedzie wiedzial ze to jego gamoniek. widzialam ze marcin tez zalozyl tu o nim temat bo rudzielec jest u niego ale ja pewno czesciej tu zagladam i mam wieksza kontrole nad rozwojem sytuacji wiec moze piszmy tutaj a w razie co bede przekazywac info bo jestem z marcinem w stalym kontakcie. no problem! asia, napisz na spanielkach ze znaleziono rudzielca (calkiem podobnego do rasowego, ale tak amatorsko opitolonego, glownie lapy, ze zalamka, nawet dla mnie bokseromaniaka :) ) w okolicach 4 pory roku / ujescisko (na lakach) w gdansku. rozwieszone sa ogloszenia. piesek jest zadbany, wiec wyglada na to ze poszedl w dluga po sladzie. nie dzieje mu sie krzywda. marcin ma cockera o imieniu faber (... przydomka nie znam - z grudziadza), wiec teraz ma dwa rudzielce w domu :) faber jest mlody wiec nie ma tragedii ale prosze o dynamiczne dzialanie :) pozdrowka paula&boksiaki Quote
Asia & Ginger Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ralph napisał(a):czesc asia! z wiadomych powodow nie zamieszczam zdjec psiaka i blizszych informacji. jezeli wlasciciel tego psa go szuka to bedzie wiedzial ze to jego gamoniek. widzialam ze marcin tez zalozyl tu o nim temat bo rudzielec jest u niego ale ja pewno czesciej tu zagladam i mam wieksza kontrole nad rozwojem sytuacji wiec moze piszmy tutaj a w razie co bede przekazywac info bo jestem z marcinem w stalym kontakcie. no problem! asia, napisz na spanielkach ze znaleziono rudzielca (calkiem podobnego do rasowego, ale tak amatorsko opitolonego, glownie lapy, ze zalamka, nawet dla mnie bokseromaniaka :) ) w okolicach 4 pory roku / ujescisko (na lakach) w gdansku. rozwieszone sa ogloszenia. piesek jest zadbany, wiec wyglada na to ze poszedl w dluga po sladzie. nie dzieje mu sie krzywda. marcin ma cockera o imieniu faber (... przydomka nie znam - z grudziadza), wiec teraz ma dwa rudzielce w domu :) faber jest mlody wiec nie ma tragedii ale prosze o dynamiczne dzialanie :) pozdrowka paula&boksiaki W takim razie już wrzucam info na forum spanielowe i na forum Zaginione psy. :p Quote
ralph Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 co nowego? jakies wiesci? u nas glucho :( Quote
Asia & Ginger Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 No u mnie też zero wieści... :shake: Quote
ralph Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 ludziki co z wami? poszedl w odstawke czy jak? Quote
Asia & Ginger Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ja pamiętam o psiaku, ale żadnych wieści nie mam, żeby komuś zaginął. Nie wiem, jak mogę Wam jeszcze pomóc. :roll: Quote
ralph Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 akucha, to nie ten. nasz ma odpigmentowana trufle nosa, jednym slowem ruda :) czekam na wiesci... Quote
akucha Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Dziękuję za informacje! Bedę się rozgladać w ogłoszeniach. Quote
ralph Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 uprzejmie donosze ze zwierzak juz u siebie w domku :multi: wczoraj przyszla po niego wlascicielka. nawial jej a ze ma dwoje malenkich dzieci to nie miala mozliwosci poswiecic sie calkowicie szukaniu. ogloszenie w dzienniku baltyckim znalezli jej rodzice. warto pamietac ze to poczytna gazeta :D ufffff!!! jeden bidulek mniej... Quote
Asia & Ginger Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ralph napisał(a):uprzejmie donosze ze zwierzak juz u siebie w domku :multi: wczoraj przyszla po niego wlascicielka. nawial jej a ze ma dwoje malenkich dzieci to nie miala mozliwosci poswiecic sie calkowicie szukaniu. ogloszenie w dzienniku baltyckim znalezli jej rodzice. warto pamietac ze to poczytna gazeta :D ufffff!!! jeden bidulek mniej... Bardzo się cieszę! :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts