makatka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Poszukujemy nowego domu dla 5 miesięcznego amstaffa. Psiak został kupiony przez młodego człowieka, który wyjechał a psa oddał mamie. Ona jednak postanowiła oddać go do schroniska. Aktualnie psiak przebywa na DT u mnie w Warszawie. Posiada książeczkę zdrowia wraz ze wszystkimi szczepieniami. Miał usuwaną narośl z karku - niestety nie pobrano wycinka do badania histopatologicznego. Szczeniak jest bardzo radosny i przyjacielski wobec ludzi i psów, ciekawy swiata. Potrzebuje ODPOWIEDZIALNEGO właściciela, który zapewni mu kochający dom i odpowiednie wychowanie. Quote
doddy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ooo Tytusik i tu zawędrował. :loveu: Tytus jest do adopcji i tylko do super domu! I takiego, który pozbawi go jajeczek :eviltong: bo po co mu. Można dzwonić do mnie w sprawie adopcji: 0 501 797 018 [email protected] Quote
makatka Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Tytusik vel Szaman, jak został ochrzczony przez mojego TŻta w ramach kompletu do Wiedźmy ;) Quote
LittleMy Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 a ja mialam okazje go dzis zobaczyc :) przeuroczy :loveu: Quote
makatka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Mały juz w nowym domku :mrgreen: Quote
makatka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Mały zamieszkał w domu z ogrodem pod wawą u ludzi od których niedawno odszedł pies. Będzie miał panią, która jest mu w stanie poświeci dużo czasu, bo pracuje w domu, pana który uwielbia spacery po lesie, który zaczyna się zaraz za domem, kota do dręczenia i własny fotel do spania ;) Quote
doddy Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Dla tych którzy pamiętają małego Tytuska, duży Tytusek. Quote
doddy Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Tworzymy kalendarz bullkowy Fundacji AST, który pomoże ratować kolejne bidy! Zapraszamy do wspólnego tworzenia a później do zakupu :multi: Fundacja AST - tworzymy kalendarz pomagający psom typu bull Quote
Recommended Posts