Skibka Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [B]Gosia2406[/B] My także witamy, u nas za to dzisiaj deszczowo..:roll: [B]roxi-malina[/B]Cześć! A u nas nic nowego wszystko po staremu.. Ta szkoła mnie wykończy ale jeszcze tylko 71 dni!:multi: Byłam przed chwilą z Viki na spacerku i mijała nas dziewczynka z tatą, tata jej mówi 'patrz jaki yorek' a ona na to 'yorki są mniejsze'.. Ja wiem, że Viki nie jest rasowa ale jakoś yorka przypomina i nie wyobrażam żeby Viki była jeszcze mniejsza..:roll: Quote
roxi-malina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Nie martw sie nie tylko ciebie szkola dobija;) A ile ta dziewczynka ma lat (tak ok.)? Bo z zdjęć Viki przypomina yorka w 100%:loveu: a to że yorki są małe nie musi znaczyć że nie sięgają nawet do kostek:shake: Quote
***Paulina*** Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No co ty gadasz???:crazyeye: Przecież Viki jest malutka:loveu:[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise] A właśnie, jak możesz to podaj wymiarki[/COLOR][/SIZE];) No a co do wielkości: Poszłam z Kati się przejść i po drodze spotkałyśmy yorka... Był duży, normalnie dwa razy Kati... Kati przy nim to kruszynka... Pytam się ile ma i się okazało że 7 miesięcy... Quote
***Paulina*** Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='roxi-malina']To to musiał być kundelek (ciekawe co z niego wyrośnie jak będzie dorosły skoro w tak młodym wieku jest taki duży (może lablador z tego wyjdzie:evil_lol:))[/quote] Niekoniecznie;) Ja go widziałam już kiedyś w zoologiku, był duży jak na swój wiek, pamiętam że w wieku 3-4 miesięcy ważył 2,8 kg... Quote
roxi-malina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 To to musiał być kundelek (ciekawe co z niego wyrośnie jak będzie dorosły skoro w tak młodym wieku jest taki duży (może lablador z tego wyjdzie:evil_lol:)) Quote
roxi-malina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='***Paulina***']Niekoniecznie;) Ja go widziałam już kiedyś w zoologiku, był duży jak na swój wiek, pamiętam że w wieku 3-4 miesięcy ważył 2,8 kg...[/QUOTE] Ale to chyba i tak za dużo jak na yorka szczeniaczka:roll: Quote
Skibka Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [B]***Paulina***[/B] Od Viki wymiary to mniej więcej: Wysokość w kłębie: 22cm Długość z ogonkim bez głowy: 35cm Nie bardzo wiem jak się mierzy psa.. A co wielkości to zazwyczaj mówią, że VIki jest malutka ale dzisiejsza dziewczynka stwierdziła, że jest za duża na yorka.;) A 2.8kg na szczeniaka to naprawde dużo Viki do teraz tyle nie ma.:evil_lol: [B]roxi-malina[/B] Dziewczyna miała może z 10lat. Quote
***Paulina*** Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [B]Skibka[/B], To wysokość ma taką jak Kati, a długość to nie wiem, bo z ogonkiem nie mierzyłam, bez ma 24cm... [B]Roxi[/B], Też tak myślę Quote
Bartiśkowa_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [URL]http://img3.imageshack.us/img3/9601/s5004130.jpg[/URL] [I]jejku jakaż ona słodzusieńka :loveu::multi:[/I] [I]A kiedy będziesz mieć aprat ?? w Katowicach ja raczej będę :cool3:[/I] Quote
roxi-malina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 No i nic dziwnego że tak gadała:shake: ma 10lat i pewnie nic nie wie o yorkach i myśli że są to pieski które w dłoni sie mieszczą:shake: niektóre dzieci są naprawde straszne nawet mój brat który ma 5-6 lat potrafi określić wielkość psa co do rasy (takich bardziej popularnych ras np. lablador, york, husky itp):shake: No i sie zdenerwowałam:angryy: jak ja nie cierpie jak osoby które nic nie wiedzą sie odzywają:angryy: tak jak kiedyś z moją Niką ide se przez ulice i tu jakaś głupia baba mówi mi że powinnam trzymać ją na smyczy (jak ja byłam na boisku szkolnym z niką i dziewczynami i se w gałe graliśmy i sie zmęczyliśmy to skoczyłam z niką do spożywczaka który jest po drugiej stronie ulicy normalnie 2 min. i jeszcze niki szła mi przy nodze i nawet tej baby nie obwąchała ani sie do niej nie zbliżyła, normalnie ją ignorowała a ta ma jakieś wąty:shake::mad: Quote
Skibka Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [B]AniTa[/B] W niedzielę będzie 14 dni od reklamacji więc czekamy na telefon. Super jak będziesz w Katowicach może się poznamy.:multi: [B]Roxi[/B] Ja jestem jak najbardziej za tym by trzymać psa na smyczy nawet gdy pies jest posłuszny w miejscach gdzie chodzi dużo ludzi i jeżdżą samochody.:eviltong: Quote
roxi-malina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ale ta stara podstawówka to jest normalnie odludzie! Lekcjii już tam nie prowadzą! A samochody przejeżdżajace obok to podczas dnia na dłoni można policzyć! Tam naprawde mało ludzi chodzi a na teren podstawówki to już wogle lepiej nie mówić! My tam tylko czasem w piłke nożną chodzimy pograć bo zwykle wszysttkie boiska na noralnych szkołasz są zajęte:( A Niki to nawet za kotami nie gania bo to jest spokojny pies (znaczy sie jak mu sie powie że ma być grzeczna to jest a tak normalnie w domu i wogle to jest normalna) bo była po zkoleniu dla niewidomych (na początku miała być jakieś pani niewidomej ale jednak jest nasza bo tamta wzieła jej siostrzyczke również szkoloną);) Quote
Sweet Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 hej:) co u was? kiedy aparat wróci?:D stęskniłam się za Vikusią:) Quote
Bartiśkowa_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [quote name='Skibka'][B]AniTa[/B] W niedzielę będzie 14 dni od reklamacji więc czekamy na telefon. Super jak będziesz w Katowicach może się poznamy :multi:[/quote] Aha to już niedługo :multi: Mam taką nadzieję ;) A ty będziesz w Sobotę czy Niedzielę ? Quote
Skibka Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 [B]Sweetaśna[/B]Hej! U nas nic nowego po staremu.. Też chciałabym wiedzeć kiedy wróci..:roll: A co u Was? [B]anitaaa i bartis[/B]Ja będę i w sobotę i w niedzielę a Ty?:cool3: A wiesz może ile biorą za wstęp?;) [B]roxi-malina[/B]Hej!:hand: Tak jak wyżej nic nowego nawet na spacer się nie chce iść w taką pogodę..:cool1: A u Was co tam? Quote
Sweet Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [quote name='Skibka'][B]Sweetaśna[/B]Hej! U nas nic nowego po staremu.. Też chciałabym wiedzeć kiedy wróci..:roll: A co u Was? [/quote] u nas w sumie tez... oby jak najszybciej aparat wrócił:) Quote
roxi-malina Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No jeśli chodzi o mnie to pogoda wcale nie jest taka zła (ne pada deszcz, ani śnieg, ani nie wieje silny wiatr) tylko ciśnienie niskie i mnie głowa boli a poza tym to wczoraj byłam w przychodni i musiał być tam ktoś chory bo katar mnie złapał:-( No ja ja też czekam z niecierpliwieniem na aparat:multi: Quote
Skibka Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 [B]Sweetaśna, Roxi[/B] Ja też już chcę aparat, zależy mi żeby mieć go na wystawie..:roll: [B]Feigned[/B]Witamy! I choć nie ma zdjęć ktoś nas jeszcze odwiedza.:multi: Quote
roxi-malina Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 A na którą wystawe jedziesz? :roll: (jeśli już pisałaś to sorka najwyżej nieprzeczytałam:oops:) Quote
LadyK Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [CENTER][SIZE="2"][FONT="Century Gothic"]Witamy się :hand:[/FONT][/SIZE][/CENTER] Quote
Karolina. Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [FONT="Century Gothic"][COLOR="Indigo"]Hej wam [/COLOR][/FONT] :loveu: Quote
Recommended Posts