Unbelievable Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='basia bonnie']Kpisz sobie?:shake: nie mogła cieszyć się życiem ,jeśli w pobliżu była betty:razz:[/QUOTE] już wiem czemu gubiłam bilety :razz: ONA mi je zabierała:diabloti: [url]http://img228.imageshack.us/img228/4494/dscf5607oe2.jpg[/url] tosca ma jedne oko bardziej :evil_lol: Quote
anetta Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Tyle śniegu jest u was? :p [url]http://img228.imageshack.us/img228/4494/dscf5607oe2.jpg[/url] :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Tinka:)']już wiem czemu gubiłam bilety :razz: ONA mi je zabierała:diabloti: [/quote] ukamieniować JĄ! :razz: Quote
betty_labrador Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='basia bonnie']ukamieniować JĄ! :razz:[/quote] :cool1: z dedykacja dla bachy :P [IMG]http://img205.imageshack.us/img205/5466/dscf5598hp2.jpg[/IMG] Quote
Matusz Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [COLOR=Navy][B]Dzień dobry, dobry wieczór i dobranoc :eviltong::diabloti: fotki widziałem uśmiechniętej Tosci :) [/B][/COLOR] Quote
basia bonnie Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='betty_labrador']:cool1: z dedykacja dla bachy :P [/quote] a kto to? :evil_lol: i co to za kot na zdjeciu?:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='basia bonnie']a kto to? :evil_lol: i co to za kot na zdjeciu?:evil_lol:[/QUOTE] przecież to czarna dziura w mózgu bett :diabloti: :loveu: do kotła ją!:diabloti: Quote
basia bonnie Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Tinka:)']przecież to czarna dziura w mózgu bett :diabloti: :loveu: do kotła ją!:diabloti:[/quote] ale że ten kot to czarna dziura? czy bacha?:evil_lol: przerobimy na kabanosiki:multi: Quote
Unbelievable Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='basia bonnie']ale że ten kot to czarna dziura? czy bacha?:evil_lol: przerobimy na kabanosiki:multi:[/QUOTE] czarna dziura w mózgu bett, czyli betty :diabloti: znaczy mózg jest jej, a czarna dziura mózgu, czy jakoś tak :razz::diabloti: fuuu, kto by chciał to jeść :cool1::diabloti: Quote
basia bonnie Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Tinka:)']czarna dziura w mózgu bett, czyli betty :diabloti: znaczy mózg jest jej, a czarna dziura mózgu, czy jakoś tak :razz::diabloti: fuuu, kto by chciał to jeść :cool1::diabloti:[/quote] aa rozumiem, czy jakoś tak:evil_lol: hehe no kto... RUMUNY!! :cool3: Quote
betty_labrador Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Matusz'] [COLOR=Navy][B]Dzień dobry, dobry wieczór i dobranoc :eviltong::diabloti: fotki widziałem uśmiechniętej Tosci :smile:[/B][/COLOR][/QUOTE] witaj witaj ;] jak milo ze wpadles z wizytą. :) fajnie :D ciesze sie ze jestes zadowolony z wchodzenia na ten FB :D [quote name='basia_bonnie']a kto to? :evil_lol: i co to za kot na zdjeciu?:evil_lol:[/QUOTE] TY bacha kiełbacha :evil_lol: To Twoje przeznaczenie. [quote name='Tinka:)']przecież to czarna dziura w mózgu bett :diabloti: :loveu: do kotła ją!:diabloti:[/QUOTE] ee slucham? ze co prosze? ja Ci dam ja Ci dam :diabloti: juz wiecej nie znajdziesz biletu dziennego ... [quote name='basia_bonnie']ale że ten kot to czarna dziura? czy bacha?:evil_lol: przerobimy na kabanosiki:multi:[/QUOTE] TY Bachu :P kocie czy psie? :cool1: [quote name='Tinka:)']czarna dziura w mózgu bett, czyli betty :diabloti: znaczy mózg jest jej, a czarna dziura mózgu, czy jakoś tak :razz::diabloti: fuuu, kto by chciał to jeść :cool1::diabloti:[/quote] nie wysilaj sie , nie wysilaj moja droga....wszystko jasne i zrozumiale sie stalo tej bezksiężycowej nocy :eviltong: TY! Quote
basia bonnie Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Brzydula betty...Ty mi lepiej poradź, jak mam uratować mój zepsuty rysunek :placz: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='basia bonnie']Brzydula betty...Ty mi lepiej poradź, jak mam uratować mój zepsuty rysunek :placz:[/QUOTE] ja ci powiem- wyrzucić i nie rysować więcej :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Tinka:)']ja ci powiem- wyrzucić i nie rysować więcej :evil_lol:[/quote] :crazyeye: Ty jesteś bardziej genialna niż myślałam:multi::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='basia bonnie']Brzydula betty...Ty mi lepiej poradź, jak mam uratować mój zepsuty rysunek :placz:[/quote] [quote name='Tinka:)']ja ci powiem- wyrzucić i nie rysować więcej :evil_lol:[/quote] piekna brzydula :diabloti: to samo co Martinka Ci powiem :evil_lol: o ktory rys Ci chodzi? :P zdjecie na dobranoc, żeby przyśniły się Wam koszmary :eviltong: [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/2903/dscf5609rn6.jpg[/IMG] Quote
basia bonnie Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='betty_labrador'] o ktory rys Ci chodzi? :P [/quote] [url]http://i41.tinypic.com/dzwdb4.jpg[/url] :-(:-( oh jakie zdjecie, koszmary beda na pewno, w koncu Ty jestes jego autorką:cool3: Quote
betty_labrador Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='basia bonnie'][URL]http://i41.tinypic.com/dzwdb4.jpg[/URL] :-(:-( oh jakie zdjecie, koszmary beda na pewno, w koncu Ty jestes jego autorką:cool3:[/quote] a co bys chciala poprawic? chyba ta technika sie nie wiele da ;) dlatego lubie suche pastele :diabloti: ktorych ostatnio prawie nie uzywam :roll: haha to kolorowych koszmarkow, ide spac :P paaaaaaaaaaaaa skarbie :loveu: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='basia bonnie']:crazyeye: Ty jesteś bardziej genialna niż myślałam:multi::loveu::loveu:[/QUOTE] phi:cool1::diabloti: bett, ty pokaż lepiej tego doga niemieckiego :cool3: Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='betty_labrador']jakiego doga? :cool1: :diabloti: :hmmmm:[/QUOTE] ja samochód wstawiłam! :diabloti: Quote
betty_labrador Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Tinka:)']phi:cool1::diabloti: bett, ty pokaż lepiej tego doga niemieckiego :cool3:[/quote] jakiego doga? :cool1: :diabloti: :hmmmm: Quote
Anza&Hacker Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Tosiotwór, Tosiotwór - ja widziałam! - tam po lesie biegał! :smhair2: Quote
betty_labrador Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Anza&Hacker']Tosiotwór, Tosiotwór - ja widziałam! - tam po lesie biegał! :smhair2:[/quote] hej Aneczko :) fajnie ze wpadlas :) tak Toska jest potworem , zjadla dzis jakies g w lesie, i znalazla racice swini(ktos wywalil maly stosik w wejsciu do lasu) i musialam ja kapac bo niestety zaczela sie w tym tarzac. Ble.. [quote name='SZPiLKA23']Czesc ;] piękne ;][/quote] czesc kochana :loveu: Quote
Recommended Posts