patrycja_joko Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Witam. Zakładam taki temat,ponieważ nie znalazłam podobnego lub źle szukałam.I mam takie pytanie jak to jest z labradorami w próbach polowych???Nadają się tylko na aport czy też na zaganianie???Czy taki pies musi mieć rodowód i jaki musi ukończyć wiek???Pozdrawiam i czekam na odpis:) Quote
jefta Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 1.wiek: A - Próby pracy dla młodych psów w wieku od 9 do 24 miesięcy. Dyplom uzyskany w tej klasie nie może być podstawą do przyznania wniosku o CPC oraz do wystawiania w klasie użytkowej na wystawach. regulamin: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=83056 2. tak, musi mieć rodowód 3. z zaganianiem Ci nie pomogę, bo mi się ono tylko z pasterstwem kojarzy. Quote
Ewelina & Hera Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Labradory nie zaganiają, są aporterami :-// Quote
patrycja_joko Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 dzięki za informacje a z tym zaganianiem źle mi wyszło hih:)przepraszam i jeszcze raz dziekuję Quote
Recommended Posts