Saba Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 dosłownie szczęka mi opadła i dostałam wytrzeszczu oczu :crazyeye: a jak dojazd ;> Quote
Rafal84 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 jezeli dobrze widze to teren znajduje sie na samym wyjezdzie z miasta ale teraz nie wiem w ktorym kierunku, wiekszosc kierunkow wyjazdowych z łomży ma dobry dojazd samochodem z autobusem to nie wiem jak jest i nawet nie wiem jak wyglada przejazd psa autobusem, nigdy nie jedzilem z psem autobusem w łomży:) ale to kolezanka niech sie wypowi :) Quote
martita Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Wlasnie tego sie obawialam, w sobote na polanie bylo ze 20 osob, grillowaly sobie, nawiozly ze soba sporo smieci, dlatego poki tego nie ogrodze, nie powiem gdzie terenik sie znajduje:eviltong:Dojazd jest bardzo latwy, jest na to wiele sposobow.Ja spacerkiem z domu ide pol godziny, z psem czasem 40 minut:p.Szukajac naszego miejsca zwracalam uwage na latwa dostepnosc dla wszystkich, wiec nie powinno byc problemow. Quote
Unbelievable Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='martita']Wlasnie tego sie obawialam, w sobote na polanie bylo ze 20 osob, grillowaly sobie, nawiozly ze soba sporo smieci, dlatego poki tego nie ogrodze, nie powiem gdzie terenik sie znajduje:eviltong:Dojazd jest bardzo latwy, jest na to wiele sposobow.Ja spacerkiem z domu ide pol godziny, z psem czasem 40 minut:p.Szukajac naszego miejsca zwracalam uwage na latwa dostepnosc dla wszystkich, wiec nie powinno byc problemow.[/quote] u nas na działce jak nie było domu też sobie biesiady urządzali- masakra :shake: taki spacerek, agility i powrót- może się pies zmęczyć nawet :evil_lol: Quote
martita Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Hehe, no moja czasem i odpoczywa;)Jednak ten krotki spacerek od autobusu czasem ludzi potrafi odstraszyc...Ja to uwielbiam meczyc moja suke:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='martita']Hehe, no moja czasem i odpoczywa;)Jednak ten krotki spacerek od autobusu czasem ludzi potrafi odstraszyc...Ja to uwielbiam meczyc moja suke:evil_lol:[/quote] po co komu odpoczynek :evil_lol::evil_lol: odstraszyć... a po lesie? : P czy jak? Quote
martita Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Nie, po drodze, a potem polna drozka kawalek, ale ten spacerek(z 10min) TRZEBA zaliczyc:p-to odstrasza. Tinka, moja suka tak rozumuje- a po co komu odpoczynek:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='martita']Nie, po drodze, a potem polna drozka kawalek, ale ten spacerek(z 10min) TRZEBA zaliczyc:p-to odstrasza. Tinka, moja suka tak rozumuje- a po co komu odpoczynek:evil_lol:[/quote] nie rozumiem- przecież to chwila na świeżym powietrzu, sama korzyść :roll: no mój też- jak już mi się nie chce to on dopiero zaczyna rozumieć że on też odpocząć powinien :evil_lol: Quote
Saba Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='martita'] ten spacerek(z 10min) TRZEBA zaliczyc:p-to odstrasza.[/quote] Jeżeli spacer 10 min ma odstraszyć to jakim cudem taka osoba ma zamiar nie paść pok treningu :razz: Quote
saJo Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Bo co innego trening, a co innego bezcelowy spacer. I teraz fajnie sie mowi, spacerek, a potem bedzie zimno, krotki dzien i kazdy bedzie marzyl, zeby po treningu jak najszybciej w domku byc. Gdy zakladalam swoj tor, kazy mowil co to 20 minut spacerku :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='saJo']Bo co innego trening, a co innego bezcelowy spacer. I teraz fajnie sie mowi, spacerek, a potem bedzie zimno, krotki dzien i kazdy bedzie marzyl, zeby po treningu jak najszybciej w domku byc. Gdy zakladalam swoj tor, kazy mowil co to 20 minut spacerku :evil_lol:[/quote] jak ktoś chce, to i ten spacerek nie przeszkodzi ; ) przynajmniej pies się załatwi tam a nie na torze :evil_lol::evil_lol: Quote
martita Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Prace na placyku ruszyly przed weekendem majowym, niestety wszystko zostalo zdewastowane:-(Nawet wlasnorecznie skosilam cala trawe, ach ludzie sa okropni.Juz sama nie wiem, czy dane jest nam, aby w łomzy byl ogolno dostepny tor agility... Quote
Klaudia :-) Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Marta tak naprawdę,żeby te przeszkody przetrwały powinno być jakieś pomieszczenie gdzie będą one składane po treningu. U nas też na początku zostawialiśmy na placu,ale teraz rozkładamy i pod dach wstawiamy,bo takto ciągle są połamane. Quote
Unbelievable Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='martita']Prace na placyku ruszyly przed weekendem majowym, niestety wszystko zostalo zdewastowane:-(Nawet wlasnorecznie skosilam cala trawe, ach ludzie sa okropni.Juz sama nie wiem, czy dane jest nam, aby w łomzy byl ogolno dostepny tor agility...[/quote] trzeba po prostu chować, zabierać... bo albo ukradną albo, jak u Ciebie, zniszczą. Quote
martita Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Tinka, ktos zniszczyl ogrodzenie, ktore dopiero powstaje, nie wiem czy jest sens inwestowac w to, jak i tak zostanie rozwalone przez bezmyslnych wandaliiii!!!! Quote
Unbelievable Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='martita']Tinka, ktos zniszczyl ogrodzenie, ktore dopiero powstaje, nie wiem czy jest sens inwestowac w to, jak i tak zostanie rozwalone przez bezmyslnych wandaliiii!!!![/quote] dookoła nikt nie mieszka? bo to by dużo wyjaśniało.. Quote
martita Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Poczatki zawsze trudne... Mamy powbijane slupki bukowe i narazie nie wiem czy zakladac siatke, bo slupki sa regularnie dewastowane i palone w pobliskim lesie. Przeszkody stoja jednak na starym placu i tam, jak mozemy, to cwiczymy. Gdybym chciala hopencje i reszte wprowadzic na nowy teren, musialabym, tak jak napisala Klaudia, zbudowac jakas chatke, lub zakupic jakis garaz, a narazie na to mnie nie stac:-( Tak wygladaly prace: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/227/cb00e98545280c4c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/281/a0df284c35fc4b9d.jpg[/IMG][/URL] Poza tym, po dzisiejszym dniu mam chyba depresje:roll:... Quote
martita Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Cwiczymy slalom metoda tradycyjna;) [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=jhgtYE2Aswo[/URL] Quote
Inkaa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='martita']Cwiczymy slalom metoda tradycyjna;) [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=jhgtYE2Aswo[/URL][/QUOTE] Pięknie! :loveu: :multi: Świetnie wam idzie. Quote
Unbelievable Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Z racji, że rok szkolny się skończył mogę wam pomóc ; ) trzeba powiedzieć tylko gdzie, co i jak : P Quote
martita Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Narazie prace ustaly, ale dzieki Tinka;) Enchantress*, dzieki:p Czasem sobie skaczemy:razz:: [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=cpYOxSh5oUs[/URL] Quote
Atkaaaa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Noo pięknie! Oby tak dalej.. tylko co z tymi wandalami :( Quote
Recommended Posts