Jump to content
Dogomania

Piękny brzydal szuka domku!!!czyli słodki szczeniak ma dom!!!

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulaa']OOOooo marzenia, tak długo to on u mnie nie zagrzeje miejsca napewno :evil_lol: Telefony się wprost urywają. Dzwoniła jedna nawet fajna pani z Miękini k/Krzeszowic. Domek z ogródkiem, 3 koty, królik.
Tylko nie podoba mi się to, ze poprzedniego pieska sąsiad rozjechał samochodem, bo był taki mały i wcisnął się przez ogrodzenie i chciał powitać sąsiada. Też szczeniaczek.
Pani chce dzisiaj zabrać Czesia, ale nie widziała go w całości :evil_lol: tylko fotkę, na której wygląda bardzo "korzystnie", bo jest samo zbliżenie na pyszczek [I]en face :evil_lol:
[/I][/quote]
Ula też bym chciała, żeby miejsca u Ciebie nie zagrzał i szybciutko znalazła nowy domek. ogrodzenie faktycznie troszkę martwi bo psiak jak będzie ,,wędrowniczkiem" to sie pod takim podkopie jeśli jest bez podmurówki. niestety jak się zostawia psa samego w ogrodzie dobre ogrodzenie to podstawa.
Chciałam jeszcze dodać, że Czesiu na wszystkich fotkach wygląda korzystnie bo słodziakiem jest niesamowitym :loveu:

Posted

Czesio zostaje.... przynajmniej na razie...
Oszaleć można.
Jutro napiszę więcej, bo dzisiaj nie mam już siły. Ale wstrzymajcie się z plakatami.

Posted

[quote name='Ulaa']Czesio zostaje.... przynajmniej na razie...
Oszaleć można.
Jutro napiszę więcej, bo dzisiaj nie mam już siły. Ale wstrzymajcie się z plakatami.[/quote]
Dobrze, czekamy cierpliwie na wiadomości. Trzymaj się dzielnie, Ulaa!

Posted

Wczoraj poszłam po Czesława na nogach z suniami, bo akurat nie miałam auta, więc spacerek. I dzwonie do pani, że go zabieram. A ona mi na to, że dzieciom się nie da wytłumaczyć i mąż jakby zmiękł, a on tak fajnie się wykłada i bla bla bla. Wkurzyłam się maxymalnie, mówię, że jest milion telefonów o niego, wielu chętnych, pół internetu poruszone, cału fanklub bernusiowy, a teraz mamy wszystko odwołać, bo sie szanowni państwo rozmyślili??? Dostałam prawie szału krzycząc na nią przez tel. że pies to nie zabawka a my nie mamy czasu na takie widzimisię rozkapryszonych ludzi, bo psów jest całe mnóstwo!!!!

W końcu poprosilam by wyszła przed blok. Myślała, że nie będzie na niego chętnych a zanim ukażą się ogłoszenia, jeszcze trochę czasu minie. Typwa mentalność polska :angryy: Od myśli do słowa mało czasu upłynie, a od słowa do działania całe wieki.... Każdy sądzi po sobie i myśleli pewnie, że my też tak robimy, że zbieramy się jak kwoka na gneździe zanim zaczniemy coś robić!!!!! Nie rozumiem jak można być tak rozlazłym i bezmyślnym.
Czesiek u nich zostaje i całą akcję mamy wstrzymać.
Tylko jakiś szkoleniowiec (albo Madzia :lol: ) by się przydał, żeby im wytłumaczyć. Ja już stracilam cierpliwość :mad:

Posted

kurcze! szkoda, że ja na drugim końcu Polski mieszkam bo bym im pomogła Czesia wychować.
Ula jak jeszcze kiedyś będą mieli jakieś ąse co do Czesia to ja pojadę i im ,,wytłumaczę":diabloti: co i jak bo też się trochę wkurzyłam:angryy:.

• 1 month later...
Posted

Hmm...a może świruję?
Idzie człowiek z pracy, widzi ogłoszenie o szczeniakach i dzwoni, bo od jakiegoś czasu córka marudzi o pieska. Człowiek mówi "wziąłbym dla córki, nawet zaraz, obojętne jakiego".
Ale coś rozłączyło i już nie oddzwonił. A może sam rozłączył....

Denerwujące są ludziska :angryy:

Posted

Czesio został wypatrzony na stronce przez baaardzo fajnego pana i panią :multi: Mają już przygarniętego kotka, mieszkają w domku z ogródkiem i kochają zwierzaczki :lol:
Miejmy nadzieję, że to jest to :multi:

Posted

Nie do wiary :loveu: Jakiś sezon na Czesia :loveu::multi:
Nigdzie nie jest ogłaszany oprócz stronki, a dzisiaj odebrałam kolejny telefon :multi: Jeszcze fajniejszy niż wczorajszy, bo Czesiowi praktycznie nic by się nie zmieniło! 3 dzieci, 2 kotki, ale za to domek z ogródkiem. Baaaardzo miła i fajna pani, pytała jakie trzeba spełnic warunki aby zaadoptowac pieska, bo nie wie czy się nadają.

A pieska trzeba kochac i go nie porzucic!

Pani zadzwoni jutro, bo czekam na telefon od ludzi z wczoraj. Ale tak czy tak - Czesio domek znajdzie :)

Posted

ja się nie dziwię, że jest sezon na Czesia bo on cudy jest! Ula powinnaś mieć już u siebie ,,fundusz chipowy" Trzymam kciukasy, żeby Czesiu wreszcie znalazł taki domek na jaki zasługuje - czyli cudowny!

Posted

[quote name='ATM']ja się nie dziwię, że jest sezon na Czesia bo on cudy jest! Ula powinnaś mieć już u siebie ,,fundusz chipowy" Trzymam kciukasy, żeby Czesiu wreszcie znalazł taki domek na jaki zasługuje - czyli cudowny![/quote]

U siebie? chyba na fundacyjnym?
Ale to już do Ady-jeje trzeba się zwrócić ;) Dzięki ATM :multi:

Domek wydaje się taki fajny, że może nawet zaloguje się na dogo i będzie nam opowiadał o Czesiaku, spróbuję namówić :p