Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Sprawy się troszkę skomplikowały ale sunia jest w nowym domku:lol:Jest już pięknie wyczesana a na dzisiejszy wieczór przewidziana kąpiel w pianie.Tak więc będzie piękna i pachnąca:lol:Jest bardzo mądra i wszystko rozumie.Mam nadzieję,ze szybko zapomni wszystkie złe chwile.

Posted

Tak, jest juz w nowym domku w Warszawie.Choc miała byc zupełnie gdzie indziej.... Osobe ktora miała ja zabrac do siebie, troszke przerosły obowiazki i odpowiedzialnosc. Ale takiego domu jak ma teraz nie mogła sobie nawet wymarzyc.Wiem, bo znam ta osobe osobiscie i osobiscie ja tam zawiozłam.I dzieki jej za to ze sa ludzie tacy jak ona :laola:i za to ze ma tak wielkie serducho w ktorym zmiesciła sie czarna sunia,MONIKO jestes wielka. Katarzyna Porada

Posted

Iskra73 napisał(a):
zdjecia ... zdjecia :cool3:

Zdjęcia najwcześniej w niedzielę 24.02.08. Mam nadzieję że do soboty dotrą do mnie szczotki i będzie można Shazę wykąpać. Na razie wyczesana jest jedynie zwykłą szczotką do zbierania martwych włosów coś w rodzaju ryżowej szczotki - sierść już się błyszczy , ale to jeszcze nie jest uczesany chow.
Stale się uśmiecha i merda ogonem. Je 3 x więcej niż moja śp. Birma. Bardzo lubi spacery i stale domaga się pieszczot. Monika Łosowska