GrubbaRybba Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Oj Beata :lol:, ja to czasem tracę do ciebie cierpliwość. :shake: Quote
Erazm Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Oj, GR przecież jestem fajna:eviltong:, a przyznaj na forum(bez podawania szczegółów;), że też wzięłaś udział w telenoweli:diabloti:).Także dziewczyny można na GR liczyć Ewcia, przyznam, że masz sporo racji:evil_lol:, ale już pomijając fakt, że nie mieli willi z basenem dla psa:shake:, wysterylkowanej suni do towarzystwa:shake:, i Murzyna który by mu gotował obiadki:shake:, to naprawdę zrobili na mnie mocno średnie wrażenie, Myślałam, że się prześpię i emocje opadną, ale było dokładnie odwrotnie. Teraz Miś ma dwie wysterylkowane sunie plus wredny yoorek, mamę, która towarzystwu gotuje codziennie coś świeżego:lol:, a stawik do moczenia doopek wybuduję na wiosnę i jestem najszczęśliwszą babą pod słońcem:multi: M. jaja były niezłe, może się spotkamy jak przyjadę do mamy to się pośmiejemy GB jak tam mały kupaczek? Quote
Erazm Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Miś ma trzy miesiące i dla porównania jego matka;) Quote
Marzena&Gusti Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Jaki wieeeelki!!przed adresem napisz i bedzie bajka:Dtylko przerw nie rób Quote
Erazm Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Muszę poćwiczyć jak wkleić zdjęcie zamiast linka. Rzeczywiście jest duży:crazyeye:, spróbuję, ale super zabawa zaraz powklejam coś więcej. Miś i Sonia Quote
GameBoy Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 zgadzam sie nawet nie wiedzialam, ze on az taki ladny:eviltong: ciotka czy Ci ldzie chca nadal kota? moze bylaby mozliwosc transportu Quote
Erazm Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Chcą:loveu:. Nie mam doświadczenia, ciekawa jestem ile może on jeszcze urosnąć Miś, nie kot oczywiście, teraz waży około 18 kilo, jak na trzy miesiące to takie małe co nie co Quote
GameBoy Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 moja Hexa w wieku 3 mcy wazyla 15 - ale to dziewczyna :eviltong: Quote
Erazm Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 To duże cudo obok to matka?:crazyeye: O kurczę, czyżby Diana zrobiła to z niedźwiedziem:crazyeye::shake::shake::shake: Quote
GameBoy Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 niee ciotka to duże płowe z czarną maską to właśnie Hexa, ma 13 tyg wiec na matke chyba za mloda :evil_lol: a to małe to mój poprzedni tymczas Quote
Erazm Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 O rany, ale kontrast:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
GameBoy Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 czy jezeli kot pojechalby do wrocka ktos by go tam odebral? nie byloby problemu? Quote
GameBoy Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 dokladnie nie wiem bedzie jechala jedna dziewczyna i moglaby go zabrac ale musialby ktos go odebrac od razu od niej we wrocku Quote
Erazm Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Aha, to ja bym podała na Pm numer do zainteresowanej najlepiej byłoby umawiać się bezpośrednio Quote
Marzena&Gusti Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Gaduły:evil_lol: Śliczne te wasze piesy:loveu: Quote
GameBoy Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 a gdyby kot podjechal do opola mogliby go stamtad odebrac? Quote
Recommended Posts