Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, GR przecież jestem fajna:eviltong:, a przyznaj na forum(bez podawania szczegółów;), że też wzięłaś udział w telenoweli:diabloti:).Także dziewczyny można na GR liczyć
Ewcia, przyznam, że masz sporo racji:evil_lol:, ale już pomijając fakt, że nie mieli willi z basenem dla psa:shake:, wysterylkowanej suni do towarzystwa:shake:, i Murzyna który by mu gotował obiadki:shake:, to naprawdę zrobili na mnie mocno średnie wrażenie, Myślałam, że się prześpię i emocje opadną, ale było dokładnie odwrotnie.
Teraz Miś ma dwie wysterylkowane sunie plus wredny yoorek, mamę, która towarzystwu gotuje codziennie coś świeżego:lol:, a stawik do moczenia doopek wybuduję na wiosnę i jestem najszczęśliwszą babą pod słońcem:multi:
M. jaja były niezłe, może się spotkamy jak przyjadę do mamy to się pośmiejemy
GB jak tam mały kupaczek?

Posted

Muszę poćwiczyć jak wkleić zdjęcie zamiast linka. Rzeczywiście jest duży:crazyeye:, spróbuję, ale super zabawa zaraz powklejam coś więcej.
Miś i Sonia

Posted

Chcą:loveu:.
Nie mam doświadczenia, ciekawa jestem ile może on jeszcze urosnąć Miś, nie kot oczywiście, teraz waży około 18 kilo, jak na trzy miesiące to takie małe co nie co