Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj przyszedł nowe amstaff z tego co wiem, jest rudy, masywny i bardzo bojaźliwy..został oddany przez właściciela, bo na dworzu sie wszystkiego bał a w domu warczał.Jednak odrqzu na pierwszy rzut oka widać że poprostu był źle wychowany..bo wiadomo jak to z astami...trzeba je dobrze wychować.Będziemy mu szukać domu, w którym właściel zna te rasy, i będzie potrafił go wychować.

Na jutro powinny być fotki. :cool3:

Posted

[quote name='karolina1']Dzisiaj przyszedł nowe amstaff z tego co wiem, jest rudy, masywny i bardzo bojaźliwy..został oddany przez właściciela, bo na dworzu sie wszystkiego bał a w domu warczał.Jednak odrqzu na pierwszy rzut oka widać że poprostu był źle wychowany..bo wiadomo jak to z astami...trzeba je dobrze wychować.Będziemy mu szukać domu, w którym właściel zna te rasy, i będzie potrafił go wychować.

Na jutro powinny być fotki. :cool3:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no tak ..kolejny piesek bo był modny a pańcio za leniwy żeby o ASTach poczytac....bidulek ...[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

No super... :shake: czy Ci ludzie czasem myślą?? No przepraszam ale inaczej tego nazwać nie umiem. To pies z resztą jak każdy inny wymagający odpowiedzialnego właściciela który powie mu co wolno, a co nie, co jest dobre a co złe... Ach... No szkoda słów.

Posted

[quote name='karolina1']Ludzie mnie normalnie dobili tym swoim gadaniem.Normalnie jak ja bym była przy tym jak by go oddawali to bym im normalnie tak nawżucała że hej!![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj takich to bym poddała eutanazji :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]mnie dzis dobiła gadaniem kobieta pod sklepem ....:mad:
że z takim psem nie powinnam po ulicy chodzic a co dopiero pod sklep :angryy:...nadmieniam że Ozzy miał założony kaganiec bo wiedziałam ze musze do sklepu wejśc...ludzie mnie dobijają :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='karolina1']Na tą kobieta to j bym kurde chyba ten kaganiec ściagneła.!! A co masz tego psa mieć w domu i niech sika przez okno, tak najlepiej.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]na nocnik go nauczę :razz::razz:....[/B][/COLOR][/FONT]