Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie obrażę się , nie obreazę:diabloti:
To dakje resztę historyjki
[SIZE=6][COLOR=yellow]18.09.06 r - [SIZE=2][COLOR=black]Czika znów choruje...Kolejny raz u weterynarza... Tym razem jest gorzej...Wet ją przekreśla...Dał jej jeszcze coś do wypicia i powiedział , że jesli to nie pomorze to żałoba:placz:Ale na szczęście pomogło !:evil_lol:Lecz Czika musi meczyc się nawet teraz na karmie dietetycznej:shake:No , ale jest dobrze[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=yellow]23.11.06 r- [SIZE=2][COLOR=black]Czika trafia pod nóż...Okazało się , że ma dwa razy taki żoładek ,a w nim pełno śluzu... Usunięcie połowy żoładka było by zb yt ryzykowne w takiej sytuacji więc został odessany śluz... Kolejnej operacji narazie nie będzie[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=6][COLOR=yellow]17.09.08 r - [SIZE=4][COLOR=black]Czika jest już zdrowym psem i własnie gryzie nogę mojej mamy:evil_lol:Strasznie ożyła :)[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]Krótka trochę ta historia , ale nei chciałabym , zeby takich dat oprócz tej ostatniej było więcej...[/SIZE]

[SIZE=7][COLOR=red]!K!O!N!I!E!C![/COLOR][/SIZE]

Posted

Tylko gdzie:-(U nas nie ma zadnych miejsc do terningów ,a przeszkód sama nie zrobie...
A ja właśnie szyszeczki z masą krówkoową robiłam:p
Jak trochę ,,przeschnął " to je zjem :)

Posted

[quote name='Domka_Czika']Tylko gdzie:-(U nas nie ma zadnych miejsc do terningów ,a przeszkód sama nie zrobie...
A ja właśnie szyszeczki z masą krówkoową robiłam:p
Jak trochę ,,przeschnął " to je zjem :)[/QUOTE]

Jakiś przepis ? :eviltong:

Posted

Przepis prosty :)
Do miski ( duże) wsyp ryż prapyrowany czy jak mu tam i masę czekoladową , lub krówkową taka jak do wafli wymieszaj , wyformuj i masz :)
Jka bym mogła to bym dała :)
Jutro będą fotki ( nowe)

Posted

[quote name='Domka_Czika']Przepis prosty :)
Do miski ( duże) wsyp ryż prapyrowany czy jak mu tam i masę czekoladową , lub krówkową taka jak do wafli wymieszaj , wyformuj i masz :)
Jka bym mogła to bym dała :)
Jutro będą fotki ( nowe)[/QUOTE]

Musze przetestować :cool3:

Posted

[quote name='Kati16']Musze przetestować :cool3:[/quote]

Koniecznie:lol:

A teraz proszę o pomoc ! Muszę zrobić prezentacje ( pokaz slajdów ) i nie wiem o czym...Może y macie jakieś pomysły ?

Posted

[quote name='Domka_Czika']Koniecznie:lol:

A teraz proszę o pomoc ! Muszę zrobić prezentacje ( pokaz slajdów ) i nie wiem o czym...Może y macie jakieś pomysły ?[/QUOTE]

Jeżeli temat dowolny to wiem ;) - Czika ;)

Posted

[quote name='Kati16']Jeżeli temat dowolny to wiem ;) - Czika ;)[/quote]

Też miałam takie pomysł , ale trochę jakby ,,za dziecinny" no i on musi mieć chociaż 30 slajdów...
Narazie zaczełam robić o Zambrowie...