Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Domka_Czika']A podoba się ta część ? 500 pościk na 50 stronce :)[/quote] Podoba i to jak :loveu:. Może na 50 stronkę u mnie też coś napiszę... Nie obrazisz się, że zgapię? :oops: Quote
LadyK Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Może ja na setną u mnie coś napisze ? :D Albo i nie :D Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Kati16']Może ja na setną u mnie coś napisze ? :D Albo i nie :D[/quote] Jeśli masz zdolności to czemu nie? :cool3: Quote
C&B Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Nie obrażę się , nie obreazę:diabloti: To dakje resztę historyjki [SIZE=6][COLOR=yellow]18.09.06 r - [SIZE=2][COLOR=black]Czika znów choruje...Kolejny raz u weterynarza... Tym razem jest gorzej...Wet ją przekreśla...Dał jej jeszcze coś do wypicia i powiedział , że jesli to nie pomorze to żałoba:placz:Ale na szczęście pomogło !:evil_lol:Lecz Czika musi meczyc się nawet teraz na karmie dietetycznej:shake:No , ale jest dobrze[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=yellow]23.11.06 r- [SIZE=2][COLOR=black]Czika trafia pod nóż...Okazało się , że ma dwa razy taki żoładek ,a w nim pełno śluzu... Usunięcie połowy żoładka było by zb yt ryzykowne w takiej sytuacji więc został odessany śluz... Kolejnej operacji narazie nie będzie[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=yellow]17.09.08 r - [SIZE=4][COLOR=black]Czika jest już zdrowym psem i własnie gryzie nogę mojej mamy:evil_lol:Strasznie ożyła :)[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4]Krótka trochę ta historia , ale nei chciałabym , zeby takich dat oprócz tej ostatniej było więcej...[/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]!K!O!N!I!E!C![/COLOR][/SIZE] Quote
C&B Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Mam nadzieję , że można to tak nazwać:) Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Domka_Czika']Mam nadzieję , że można to tak nazwać:)[/quote] Oczywiście, że można! Popatrz na Czikę :p. Quote
C&B Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Wlaśnie ;patrzę i stwierdzę jedno : Ona by była dobra na agility :) Przez nogi wysoko skacze :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Domka_Czika']Wlaśnie ;patrzę i stwierdzę jedno : Ona by była dobra na agility :) Przez nogi wysoko skacze :)[/quote] To do roboty trza się zabrać :cool3:. Quote
C&B Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Tylko gdzie:-(U nas nie ma zadnych miejsc do terningów ,a przeszkód sama nie zrobie... A ja właśnie szyszeczki z masą krówkoową robiłam:p Jak trochę ,,przeschnął " to je zjem :) Quote
LadyK Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Domka_Czika']Tylko gdzie:-(U nas nie ma zadnych miejsc do terningów ,a przeszkód sama nie zrobie... A ja właśnie szyszeczki z masą krówkoową robiłam:p Jak trochę ,,przeschnął " to je zjem :)[/QUOTE] Jakiś przepis ? :eviltong: Quote
Bewarka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mmmm...Nigdy nie jadłam domowej roboty, daj spróbować :) Quote
C&B Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Przepis prosty :) Do miski ( duże) wsyp ryż prapyrowany czy jak mu tam i masę czekoladową , lub krówkową taka jak do wafli wymieszaj , wyformuj i masz :) Jka bym mogła to bym dała :) Jutro będą fotki ( nowe) Quote
LadyK Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Domka_Czika']Przepis prosty :) Do miski ( duże) wsyp ryż prapyrowany czy jak mu tam i masę czekoladową , lub krówkową taka jak do wafli wymieszaj , wyformuj i masz :) Jka bym mogła to bym dała :) Jutro będą fotki ( nowe)[/QUOTE] Musze przetestować :cool3: Quote
C&B Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='Kati16']Musze przetestować :cool3:[/quote] Koniecznie:lol: A teraz proszę o pomoc ! Muszę zrobić prezentacje ( pokaz slajdów ) i nie wiem o czym...Może y macie jakieś pomysły ? Quote
LadyK Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Domka_Czika']Koniecznie:lol: A teraz proszę o pomoc ! Muszę zrobić prezentacje ( pokaz slajdów ) i nie wiem o czym...Może y macie jakieś pomysły ?[/QUOTE] Jeżeli temat dowolny to wiem ;) - Czika ;) Quote
C&B Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='Kati16']Jeżeli temat dowolny to wiem ;) - Czika ;)[/quote] Też miałam takie pomysł , ale trochę jakby ,,za dziecinny" no i on musi mieć chociaż 30 slajdów... Narazie zaczełam robić o Zambrowie... Quote
Klaudysiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ja bym zrobiła ogólnie o Psach, nawiązując od razu do tematu Cziki :loveu:. Ale jak już zaczęłaś, to życzę Powodzenia :evil_lol:. Quote
Kinia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ja robiłam o szkoleniu klikerowym w zeszłym roku;) Quote
C&B Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 A ja robie o pekińczykach:evil_lol: Na zdjęciach będzie przeważnie Czika :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Domka_Czika']A ja robie o pekińczykach:evil_lol: Na zdjęciach będzie przeważnie Czika :)[/quote] [quote name='Kinia']No i dobrze;)[/quote] Bardzo fajnie :loveu:. Szkoda, że ja nie mam PowerPoint... :roll: Quote
Klaudysiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Kinia']A co masz?[/quote] Nic... Ewentualnie Worda... I paint'a :evil_lol:. Quote
C&B Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Ja mam prawie wszytskie programy Szczególnie graficzne:evil_lol: Quote
Recommended Posts