C&B Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe super fotki:D jak w tym domku sie chowa:D no fajnie ze masz boisko za oknem mozesz sobie troche po podglądać chłopców:evil_lol:[/quote] Też tak myślałam:diabloti:Ale sami brzydale i grubasy przychodzą:-( Ja też mam fretkę w domu :) Moze jutro wam pokażę :) Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 hehe to jednak nie za fajne masz widoki... w takim razie współczuje ale moze sie pojawia niedługo jacyś przystojniacy:D:D hehe:) o masz fretkę??:D Quote
C&B Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Fretki nie , ale zdjęcie Cziki gdzie wyglada jak Frecia :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 A ja nic nie mam... I wy się zacieszacie (xD) a ja rozpaczam :diabloti:. Quote
C&B Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']Biedna ta Tonia :placz:! Ale jaką Czika ma stylową ''budę'' [URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/ed9cbfa38837d920.html[/URL] :evil_lol:[/quote] No widzisz :) Kocyk i podusia musi być , chodź Czika tylko tam wariuje i nigdy tam nie spała :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Domka_Czika']No widzisz :) Kocyk i podusia musi być , chodź Czika tylko tam wariuje i nigdy tam nie spała :)[/quote] To taka zabawa ''do kwadratu'' ? :evil_lol: Quote
C&B Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']To taka zabawa ''do kwadratu'' ? :evil_lol:[/quote] Można tak powiedzieć:razz: Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Haha, w każdym bądź razie, z figur geometrycznych nie możesz być słaba :-D. Quote
C&B Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Klaudysiaczek']A ja nic nie mam... I wy się zacieszacie (xD) a ja rozpaczam :diabloti:.[/quote] To proś rodziców ! Wkoncu będą mieli dosyć i ci pozwolą na psa :) Ja jak chciałam Czikę , to nawet gorączki dostawałam :) Mała traz w budzie leży . Leb na podusi , kocyk na dupie :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Domka_Czika']To proś rodziców ! Wkoncu będą mieli dosyć i ci pozwolą na psa :) Ja jak chciałam Czikę , to nawet gorączki dostawałam :) Mała traz w budzie leży . Leb na podusi , kocyk na dupie :)[/quote] Właściwie, to moi rodzice już się zgodzili, tylko teraz muszę czekać na to cholerne (że się tak brzydko wyrażę) mieszkanie! Ale warto czekać, bo piękne osiedle, naokoło park i polanka... Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 o no to fajnie:D a czekac pewnie ze warto:D a piesek jakiejs rasy czy ze schroniska??:D Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Jak się przekona tatę i częściowo brata to ze schroniska :loveu::roll: Quote
C&B Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 No u mnie z tatą było najgorzej na przekonanie do psa . A brat to się nie liczy :) Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Domka_Czika']No u mnie z tatą było najgorzej na przekonanie do psa . A brat to się nie liczy :)[/quote] Hm... Z tatą to ciężko... A brat (starszy) to się niestety u mnie liczy i powiedział, że nie chce takiego kurdupla, co go może nadepnąć... :roll: I jak tu ludziom dogodzić :roll:? Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 hehe:) to fajnie ja nie miałam tego problemu bo tata niby sie zgadzał niby nie to mama była bardziej przeciwna a babcia juz najbardziej wiec jak tata stwierdził ze jedziemy po psa to mama nie miała wyboru a dziadków nie bylo wiec nie mieli nic do gadania i dowiedzieli sie po fakcie:evil_lol: a zdanie siostry sie nie liczyło:evil_lol: to jak brat nie chce małego te weź średniaka:D Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Myślałam nad tym... Ale zobaczymy, jaki skradnie nasze serce :loveu:. [SIZE=1]A w razie czego oleję brata :diabloti:.[/SIZE] Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 heh:D:D no pewnie a co:D Brat sie nie liczy:evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 No co ty! A jak chcesz pożyczyć kasę :cool3:? :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 e tam nie mam brata:evil_lol: tylko skąpą siostre:evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ło.. To współczuję.. Brat to czasem walnie poduszką... A o siostrach to się różne rzeczy słyszało... xP Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 no niestety kasa nie zarzuci ale jak mam problem w zad dom to pomoże czasem cos napisze:cool3: heh:) albo da stare ćwiczenia:D Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 No, to zalety i znaleźliśmy :-D. Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 No a brata przekonasz do psa:D hehe:) jeszcze zacznie mu sie podobać nawet mały:) Quote
Klaudysiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']No a brata przekonasz do psa:D hehe:) jeszcze zacznie mu sie podobać nawet mały:)[/quote] No a jakże inaczej... Mam tam jakiś urok osobisty :cool3:. Quote
Sweet Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 hehe:D troche mozesz go przekupic:evil_lol: ze np. pozwolisz mu wyjsc z pieskiem na spacer:evil_lol: a pies czy suczka??:D Quote
Recommended Posts