Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Izuuus']A jak wczoraj obeserwowałam Was to dużo nie nagadałyście :D[/quote] bo musialam zaraz zejsc ;/ . Quote
Izuuus Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Pusiakowa']bo musialam zaraz zejsc ;/ .[/quote] Zaraz ja schodze więc jutro pewnie duuuże zaegłości będę miała :diabloti: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Izuuus']Na jakie kajaki? :D[/quote] Na takie co pływają:diabloti: [quote name='Kisses']Pusiak, już mnie nie kochasz? :placz:[/quote] Ja za to Cię kocham:loveu: [quote name='Bartiśkowa_']Hej hej Przybywam do Ciebie bo ty też nocny marek :loveu::loveu: Co słychać ??[/quote] Hej:loveu: A jakoś leci [quote name='Pusiakowa']a kto Ci takich bzdur nagadal?! :-o. zatłukę gnoja!:angryy::mad:. no juz nie pakaj! :loveu:[/quote] Odczep się od mojej Kiss:mad: [quote name='Pusiakowa']bo musialam zaraz zejsc ;/ .[/quote] :placz: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='C&B']Odczep się od mojej Kiss:mad:[/quote] ej, kiss ona mówi zebym sie od ciebie odczepila :placz:. powiedz jej cos :placz:. i macha na mnie palka :placz:. a ja tylko powiedzialam, ze cie kocham :placz: a ona, ze mam sie od ciebie odczepic :placz:. buu. :placz: [B]Izuuus - [/B]oj, szykuj sie jutro na lekturke :diabloti:. Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Pusiakowa']ej, kiss ona mówi zebym sie od ciebie odczepila :placz:. powiedz jej cos :placz:. i macha na mnie palka :placz:. a ja tylko powiedzialam, ze cie kocham :placz: a ona, ze mam sie od ciebie odczepic :placz:. buu. :placz: [B]Izuuus - [/B]oj, szykuj sie jutro na lekturke :diabloti:.[/quote] Kiss jest MOJA:loveu::loveu: A nie TWOJA:diabloti: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='C&B']Kiss jest MOJA:loveu::loveu: A nie TWOJA:diabloti:[/quote] Kiss powiedz jej cos :placz::placz:. Ona mi dokucza :placz::placz:. Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Pusiakowa']Kiss powiedz jej cos :placz::placz:. Ona mi dokucza :placz::placz:.[/quote] Ja ci nie dokuczam, tylko cię uświadamiam:diabloti: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='C&B']Ja ci nie dokuczam, tylko cię uświadamiam:diabloti:[/quote] to zle mi uswiadamiasz :roll:. SAMOLUBIE jeden! :roll::roll:. Kiss mi na gg napisala, zebym napisala, ze kocha nas obie! :loveu: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Pusiakowa']to zle mi uswiadamiasz :roll:. SAMOLUBIE jeden! :roll::roll:. Kiss mi na gg napisala, zebym napisala, ze kocha nas obie! :loveu:[/quote] Dobrze Cie uświadamiam:diabloti: Ja nie samolub :placz: Ale ja swoje wiem- ona kocha mnie bardziej:loveu: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='C&B']Dobrze Cie uświadamiam:diabloti: Ja nie samolub :placz: Ale ja swoje wiem- ona kocha mnie bardziej:loveu:[/quote] no nie wcale. a teraz to co robisz nie samolubstwo prawda? :roll: a ja mam to gdzies i se tak gadaj samolubie jeden. :obrazic: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Pusiakowa']no nie wcale. a teraz to co robisz nie samolubstwo prawda? :roll: a ja mam to gdzies i se tak gadaj samolubie jeden. :obrazic:[/quote] No dobra, każdą kocha inaczej, ale nie tak samo:diabloti: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='C&B']No dobra, każdą kocha inaczej, ale nie tak samo:diabloti:[/quote] spataj! :obrazic: .:shake: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Pusiakowa']spataj! :obrazic: .:shake:[/quote] Ejjj, no... Nie powiedziałam, że ciebie mniej kocha ode mnie, tylko że każdą INACZEJ ;] Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='C&B']Ejjj, no... Nie powiedziałam, że ciebie mniej kocha ode mnie, tylko że każdą INACZEJ ;][/quote] wczesniej tak powiedzialas :placz:. i nie odwracaj kota ogonem! :placz: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Pusiakowa']wczesniej tak powiedzialas :placz:. i nie odwracaj kota ogonem! :placz:[/quote] Nie pakaj tyle mazgajku ty mój:loveu: Kocha nas obie :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='C&B']Nie pakaj tyle mazgajku ty mój:loveu: Kocha nas obie :diabloti:[/quote] samaś mazgaj i samolub! :razz: a u mnie to nie odpisujesz. :eviltong: no wlasnie!!! rozum ci wrócilo! :multi: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Pusiakowa']samaś mazgaj i samolub! :razz: a u mnie to nie odpisujesz. :eviltong: no wlasnie!!! rozum ci wrócilo! :multi:[/quote] E tam:diabloti: To już 300?:crazyeye: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='C&B']E tam:diabloti: To już 300?:crazyeye:[/quote] no widzisz, czysta, czysta.xd a u mnie czerysta. xddd Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Pusiakowa']no widzisz, czysta, czysta.xd a u mnie czerysta. xddd[/quote] To pijemy?:diabloti: Mam bloga Czikowo-Barowego:multi: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Czesc :loveu: Myslałam że nas opuściłaś i poszłaś spac przed seansem :evil_lol: a tu miłe zaskoczenie.....wpadaj do Pusiakowej tam zrobimy bibę bo łatwiej trafić :loveu:[/quote] Ja bym mój seans przespała:crazyeye:? A w życiu!:evil_lol: Na razie mnie nie będzie bo kończę bloga robić:diabloti: Jestem w trakcie uzupełniania galerii:loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Czesc :loveu: Myslałam że nas opuściłaś i poszłaś spac przed seansem :evil_lol: a tu miłe zaskoczenie.....wpadaj do Pusiakowej tam zrobimy bibę bo łatwiej trafić :loveu: Quote
karkakarka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Załapię się na 300 czy na 301 :roll: Witam :multi: Quote
Pusiakowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='C&B']To pijemy?:diabloti: Mam bloga Czikowo-Barowego:multi:[/quote] tak! tak! :multi: pokaaaz! :multi: [QUOTE]wpadaj do Pusiakowej tam zrobimy bibę bo łatwiej trafić :loveu: [/QUOTE] noo wlasnie! :diabloti:. a nie se ode mnie poszlas :placz:Dominiko ! xp . Quote
Tepes Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [COLOR=Blue]Siemczan:diabloti: i gratki 300:multi::multi: [/COLOR] Quote
Recommended Posts