Selenne Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [B][COLOR=darkslateblue]Dzień doberek[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkslateblue]Zawitałyśmy tu pierwszy raz, bo przyciągnął nas nietypowy bannerek xD[/COLOR][/B] Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Czarna_Owieczka']Post i tak skoczył :lol: U mnie o dziwo forum działa całkiem dobrze :razz: ale nie zapeszam, ostatnio jak się chwaliłam, że widać mój avatar, następnego dnia padł :lol: Czas chyba na nowe zdjęcia :evil_lol: Nie wiem czy było tu to zdjęcie i gdzie, ale musze powiedzieć że widziałam zrobioną kite Cziki w tematcie "a może by tak galeria" i powiem że bardzo mi się podoba ;) ;)[/quote] Witamy:loveu: Ja już nie wytrzymuje z dogo:shake: Teraz widać ;) Ale nowych zdjęć nie ma:eviltong: Dziękujemy:loveu: [quote name='Foxowa']Hejo :loveu: Co tam? Widzę że już mnie lubisz? [SIZE=1]Przynajmniej tak napisałaś[/SIZE] :evil_lol:[/quote] Hejo:loveu: Jak nie jesteś u kiss to cię lubię :diabloti: [quote name='Pusiakowa']zupka chinska, ale wyprodukowana w Radomiuuu! :diabloti::evil_lol:. hejos Dominikos :cool3:.:loveu: Cziki, Cziki aa! Cziki,Cziki aa! :evil_lol: nooo ! daj Cziike aa ! xD:evil_lol:. ale ja glupia jestem :diabloti:.[/quote] Radomska zupka chińska xd Hej :eviltong: Ni dam:p Wiem, że głupia jesteś:evil_lol: [quote name='Selenne'][B][COLOR=darkslateblue]Dzień doberek[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkslateblue]Zawitałyśmy tu pierwszy raz, bo przyciągnął nas nietypowy bannerek xD[/COLOR][/B][/quote] Witamy:loveu: Bo my jesteśmy nietypowi xD Quote
McDzik Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='C&B']Cierpię na bezsenność:placz::diabloti: Bary ma się dobrze, bo dzwoniłam do babci, był u niej na tydzień mój braciak cioteczny to się wybiegał, bo praktycznie cały czas hasał z Adasiem:evil_lol: Czika chodzi po całym domu i szczeka, bo od jakiegoś czasu ma jakieś urojenia...:shake: Na pewno nie oślepła:evil_lol: Starzeje się maleństwo, no w końcu w sierpniu 4 latka dobiją:diabloti:[/QUOTE] To 4 lata to młoda suka :lol: Co Ty pleciesz :lol: Ona jeszcze z 10 lat pozyje jesli bedzie w dobrym zdrowiu:lol: Quote
Foxowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [QUOTE]Hejo:loveu: Jak nie jesteś u kiss to cię lubię :diabloti: [/QUOTE] A jak Kiss będzie u mnie to co? xD Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='McDzik']To 4 lata to młoda suka :lol: Co Ty pleciesz :lol: Ona jeszcze z 10 lat pozyje jesli bedzie w dobrym zdrowiu:lol:[/quote] Oby... Ona ma duże problemy ze zdrowiem:shake: [quote name='Foxowa']A jak Kiss będzie u mnie to co? xD[/quote] To będę cię lubiła, ale jak będziesz u Kiss to nie, bo ty zUo jesteś:diabloti: Quote
Impresja&Simarilion Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 fajniutkie psiaki! pozdrowienia od seterek Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Impresja']fajniutkie psiaki! pozdrowienia od seterek[/quote] Dziękujemy i również pozdrawiamy:loveu: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Heeeej! :D:D przyszlam znów po...gadac :cool3::cool3:. Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Pusiakowa']Heeeej! :D:D przyszlam znów po...gadac :cool3::cool3:.[/quote] heeejj:loveu: To o czym tym razem?:diabloti: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Kisses']Pogadamy o żelkach![/quote] Są pycha...:loveu: Quote
Izuuus Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 coś Wam ciężko idzie z tymi rozomowami bezemnie :D Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Izuuus']coś Wam ciężko idzie z tymi rozomowami bezemnie :D[/quote] to się dołącz:diabloti: Quote
Izuuus Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='C&B']to się dołącz:diabloti:[/quote] ale je wywiało :D właśnie burza sobie poszła :cool3: Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='C&B']heeejj:loveu: To o czym tym razem?:diabloti:[/quote] nie wiem. xD ale znów na dwie galelje jedziemy nie? :D:D. u mnie fotki ONka zaraz bd.xp kiss - ty to tylko o jedzeniu . idz sie potnij tom zelkom i bd spokój:multi::diabloti:. iza - cienko z rozmowami, bo mnie nie ma :D:D . Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Izuuus']ale je wywiało :D właśnie burza sobie poszła :cool3:[/quote] a u mnie dawno juz byla, ale taka przelotna :razz:. i tylko chwile tak mocno lunelo i se pogrzmialo glosno bardzo.xpp i se poszlo do cb :cool1:. Quote
Izuuus Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 A jak wczoraj obeserwowałam Was to dużo nie nagadałyście :D Quote
Izuuus Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Pusiakowa']a u mnie dawno juz byla, ale taka przelotna :razz:. i tylko chwile tak mocno lunelo i se pogrzmialo glosno bardzo.xpp i se poszlo do cb :cool1:.[/quote] U nas mocne wyładowania były :cool3: Quote
C&B Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Jak te posty skaczą:shake: Nie da się dogadać:angryy: No dajcie jakiś temat sensowny :placz: Kiss nie słuchaj jej i się nie tnij, bo kto mi z blogiem pomoże:placz: Quote
Izuuus Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Jakieś plany na wakacje mają tu zgromadozne osoby? :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Hej hej Przybywam do Ciebie bo ty też nocny marek :loveu::loveu: Co słychać ?? Quote
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Kisses']Pusiak, już mnie nie kochasz? :placz:[/quote] a kto Ci takich bzdur nagadal?! :-o. zatłukę gnoja!:angryy::mad:. no juz nie pakaj! :loveu: Quote
Recommended Posts