Lulka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 kochani Agnieszce P przybyla kilka dni temu nowa ofiara ludzkiej glupoty :shake: najlepiej jak wkleje cytat ... "Własnie wrociłysmy z Ksera z biegania na kompletnym zadupiu- 40 km od krakowa ,diabel nawet dobranoc nie mowi las ,droga sie konczy , jakies kontenery na smieci ciemno jak w dupie , latarka w łapce , hot-dog ze stacji na przynete i do akcji Ale od poczatku Dostalysmy dzis o 19.00 informacje ze od kilku dni koczuje tam rottek-co było robic o 22.oo wsiadłysmy do auta mapa w łapke i w droge Skutek-Sunia mlodziutka cudnej urody -podobna troche do Lolki z Łodzi-Na pewno nie rotek ,ale piekna ,młodziutka i kochana." No i co mialy laski robic zabrały bide...przeciez w lesie nie zostawią, tak wiec oprocz tuzina rottkow mają jeszcze cudną sunie kundelkę. Wielka prośba do ciotek i wujków - jeśli ktoś może wspomóc sunie, dołozyc sie do hotelu, karmy, sterylki to bardzo bardzo prosimy :modla: dziewczyny nie wyrabiaja juz z kasą :modla: Quote
Lulka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 sunia na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=292219581 kto pomoze w oglaszaniu???? :modla: Quote
Agnieszka P Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Zuzia-Kocha wszystkich ,bez wyjatku wszystkie pieski suczki koty ( na wlasne oczy widzialam) przytula sie i chce sie bawic Temperament ja roznosi:roll:biegag bawic sie i tak w kóko Ma ok 10 miesiecy-siega powyzej kolana Nauczona czystosci zalatwia sie tylko na spacerze ,na smyczy chodzi bez problemu To jeszcze taki psie dziecko ,ktore bardzo potrzebuje domu Quote
Lulka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 zaraz dopisze do allegro ;) ale jak Ty ten wątek znalazlaś to ja nie wiem hi hi Quote
Lulka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 nikt nawet nie zajrzy :shake: o pomocy nie mowiac :placz: Quote
kasia14 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 podnosze, mogę tylko ale.gratkę zrobić...:shake: Quote
kasia14 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ale.gratka w takim razie zaraz bedzie, a tymczasem podnosze Quote
kasia14 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 ale gratka gotowa :) http://ale.gratka.pl/ogloszenie/880660_piekna_wychowana_10_miesieczna_sunia.html podnoszee Quote
Lulka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 podnosze sunie domku szukamy i wsparcia na hotelik :modla: Quote
bahlsa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 http://animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=13430 nie wiem, czy mi się udało...to moje pierwsze ogłoszenie w necie pozdrawiam i trzymam kciuki za psinkę Quote
Lulka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 super ogloszonka :multi: dzieki :loveu: Quote
Lulka Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 sunia od rano szuka domku jesli moze ktos wspomoc sunie, na hotel, sterylke to bardzo prosimy Quote
kasia14 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 podnoszę... ;) co tu u was taka cisza? :( Quote
Lulka Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 ech...nikomu sie sunia nie podoba i nikt jej nawet nie odwiedza :-( Quote
kasia14 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 podnoszę PIEKNA sunie... ;) odwiedzajcie bo tu tak cicho.... ;) Quote
Recommended Posts