martyna. Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Czy wiecie gdzie moge kupić kółka do stołu trymerskiego ? Kupiłam stół ale bez kółek :/ Z góry dziękuje za pomoc :) Quote
.ania Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Martyna kółka możesz kupić w castoramie albo w obi lub w innym takim sklepie. Póżniej zdrobię zdjęcie swoim to dokladnie zobaczysz o jakie mi chodzi ;) Quote
martyna. Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Dzięki :) W takim razie czekam na foto :) Quote
BiBi Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Tylko pamiętaj, że dwa muszą być stałe, a dwa obracające się wokół swojej osi. Quote
flashka-g Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 W Obi jest bardzo duzy wybor ostatnio nawet ogladalam;) Quote
martyna. Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Dzięki,mam nadzieje,że w toruńskim obim będą :p To w weekend się wybiore,bo mam już dość czesania pudla na trawie czy transporterku :evil_lol: Pamiętasz po ile były te kółka? Quote
.ania Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Na razie trochę za dużo mam na głowie i nie mam czasu na "bawienie" się ze zdjęciami ale obiecuję że do końca tygodnia będą. Tanie nie są, za 4 (2 obrotowe z hamulcem i 2 normalne) płaciłam sporo ponad 100zł, ale warto ;) Quote
martyna. Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Aniu nie musisz wysyłać,jak problem to ok ;-) Te zdjęcia wystarczą :) No nic w weekend jade do Torunia to popatrze. Dziekuje za pomoc :loveu: Quote
flashka-g Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Co chyba 30-40 zloty kołko zaleznie od typu...a bylo w czym wybierac:) Quote
Recommended Posts