Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisałam temat : Wyżły niemieckie krótko.w to przyjaciele chartów polskich! :) i tam już coś zdradziłam hihihi :lol:

ana - wyżlica

Czy to wyżeł niemiecki krótkowłosy jest na twojej fotce?? :D Jaki piękny!!!/ jaka piekna!!!! :D

Gdy przeczytasz temat który wyżej podałam dowiesz sie skąd moja miłość do wyżełków niemieckich krótkowłosych :) Gdy juz będziemy mieli hodowlę chartów polskich (czyli od 1 miotu po Ariczce), moze skusimy się na jednego wyzełka niemieckiego krótko.w (chyba wyżlice). Prosze powiedz i powiedzcie mi więcej o tej rasie :) Jest wspaniała (tylko nie rzucam nadzieji) nie będe ich hodowac :) Nasi najblizśi sąsiedzi mają hodowle wyzełków niemieckich krótko.w, my bedziemy mieli chart polskich. I myśle,ze to wystarczy :evilbat: :lol: :D

Dominisia i moja charcica polska Ariczka :great: :bluepaw:

gg: 2560415

Posted
ana-wyzlica ma chyba weimarka,ale glowy uciac sobie nie dam 8)

Ja obstawiam, że to wyżeł niemiecki krótkowłosy. Weimarki chyba nie są brązowe, nie?? Czy sa??

gg: 2560415

Posted

UWAGA!!! agacia widze, ze lubisz konie wiec uważaj!!!! :

KONIE MAJĄ IŚĆ NA ŚMIERĆ DO URATOWANIA. KTO CHCE KONISIA LUB MA KOGOŚ KTO BY WZIĄŁ KONIA PROSZE PISAC DO MNIE NA PRIV LUB NA GG: 2560415 LUB PROSZE PISAC DO Dalmati&Maja NA PRIV LUB NA JEJ GG: 2016428!!!!!!!! Konie!!!

--------------------------------------------------------------------------------

W Chorzowskim schronisku obecnie mieszkaja trzy szczeniaczki. Sa bardzo smutne w chlodnych klatkach, samotnosc bardzo im doskwiera a pozniej moze odbic sie na ich psychice. Jezeli macie miejsce w domu dla ktorejs z tych kruszynek , pomozcie!

http://upload.miau.pl/4984.JPG

http://upload.miau.pl/4986.JPG

Na to prosze pisac do mnie lub w "Psy w potrzebie" gdzie jest temat o tych maleństwach! :(

:hand:

gg: 2560415 :hand:

• 2 weeks later...
Guest Fiorka
Posted

ja ze swoja niucha teraz jezdze konno pracuje przy koniach i trenuje oprocz tego takie tam bzdety i dlatego nie byalam od bardzo dawna na dogomanii, wiec przepraszam ze odrazu nie odpisalam :wink: a tak tak wyzly to wspaniale psiaki i niezastapilabym mojej Any!! na innego psa, teraz przygotowuja niunie na zawody obiedence :wink: a jesli moge w czyms pomoc to chetnie pomoge i doradze jesli chodzi o wyzelki pytajcie 8) :) 8)

• 3 weeks later...
Guest Fiorka
Posted

heheh oczywiscie ze to nie Ana ona jest piesio braz-deresz

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Fiorka
Posted

uwaga przygotowuje pracę badawczą na temat wplywu srodowiska i interakcji spolecznych na krztaltowanie sie charakteru i instynktów u psów mysliwskich...

czy znajdzie sie ktos kto zechcial by mi pomoc czyli prowadzic obserwacje w sytuacjach ktore wam narzuce czyli reakcja np. na przyjscie gosci do domu, zachowanie sie na widok innego pieska itp a także ktos kto opisze swojego pieska ( ja zadam pare pytań)

np jaki to pies, hodowla, rodzice kto jest wlascicielem kobieta czy mezczyzna ile osob mieszka w rodzinie , czy poluje itp.

Potem omowie z wlascicielem obserwacje i dolacze do swojej pracy wraz z opisem