sybil Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Wszystkie kochane psinki, o których myślimy i które wspominamy napewno czuwają nad nami, tak jak moja Najdroższa, Jedyna Sybi - (odeszła za Tęczowy Most 23 kwietnia 2007 r. późnym wieczorem przez głupotę wetki). Iguniu, biegaj szczęśliwa po niebiańskich łąkach razem z Sybi i innymi pieskami [*] [*] [*]:angel::angel: Quote
ewatr Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Igunia ['] napewno czuwa nad Hexą ......... a my pamiętamy o najcudniejszej suni na świecie nieraz mysle o tym jak by wygladała jako dorosły juz psiak , jaka byłaby duża i chyba dalej ciapowata ....... no tak ja sobie przynajmniej wyobrażam ... GameBoy czy w avatarku jest może Hexa ? Quote
GameBoy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='ewatr']Igunia ['] napewno czuwa nad Hexą ......... a my pamiętamy o najcudniejszej suni na świecie nieraz mysle o tym jak by wygladała jako dorosły juz psiak , jaka byłaby duża i chyba dalej ciapowata ....... no tak ja sobie przynajmniej wyobrażam ... GameBoy czy w avatarku jest może Hexa ?[/quote] tak, to jest Hexa Iga bylaby teraz juz duza dziewczynka Quote
ewatr Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iguniu ['] kluseczko dla ciebie : [IMG]http://pu.i.wp.pl/?k=MTA2NzMxMDQsMjMyODI2&f=swieczka13.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts