black sheep Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Koleżanka dała mi cynk, że znowu po Zembrzycach biega pies (najprawdopodobniej) wyrzucony z auta . Basia była świadkiem jak go ktoś potrącił:( No to jade po psa w te pędy. Jest średniej wielkości, rudzielec, z dużą głową:) Baaaardzo fajny, nie przejawia na razie ŻADNEJ agresji. Do auta wskoczył chętnie, gdy tylko otworzyłam drzwi. Jest usłuchliwy i mądry! Nie jakiś dzikus. Nawet nie jest jakiś wychudzony. Na razie trzymam go (bez zgody...:roll:) w taty gabinecie (tzn. nie dosłownie w nim, ale w tym samym domu). Nie wiem co jutro rano zrobi...:placz: W środę jade do Krakowa, i mam nadzieję, że będzie miejsce w hotelu (jutro zadzwonie do p. Tomka) POMOCY CIOTKI Podziękowania dla BENCZI:loveu: Ładny, no nie:) Przytulaski, wyskakuje na kolana! Quote
Jagienka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Jest piękny!!! Dobrze black_sheep, że jestes mobilna i masz serce we właściwym miejscu! Quote
black sheep Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 No 40 km prawie zrobiłam;) Hehe, tylko żeby tata rano go nie... hym delikatnie mówiąc wypuścił;) Ale jest naprawde fantasnyczny! Quote
karusiap Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 przepiekny jest!!! a nie ma zadnych ran po potraceniu? Quote
black sheep Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Chyba tylko potłuczony jest, nie zauważyłam krwi Quote
AgaG Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Kasia jakoś to będzie... zaraz go wstawim do wątku ogólnego...:razz::p Quote
black sheep Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 AgaG napisał(a):Kasia jakoś to będzie... zaraz go wstawim do wątku ogólnego...:razz::p Dzięki Aga:) Jutro zrobię allegro, jak to dobrze, że mi odblokowali konto:) Quote
black sheep Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Zebyście Ciotki widziały, jakie ludzie mieli miny jak spacerowałam z Benim! Dziwili się :co to? Trzeci pies????? Haha, a ja mówiłam: tak, mało mieliśmy ;) No i wogóle Beni budzi zachwyt, jest baaaaaaaaardzo piękny! Ale najlepsze było spotkanie z Denisem! Nie uwierzycie, Deniś, który boi się wszystkiego, zaczoł na niego szczekać! A ten nic, zero agresji, chował się za mną! Chociaż jest większy i milion razy groźniejszy!!! No ale to było na Deniskowym terenie przecież:) Kocham mojego psa Quote
karusiap Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ale macie duzo sniegu:loveu: a jak psiaczki tam pasuja idealnie:multi: Quote
black sheep Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 No mamy śnieg mamy:) Moja mama już pokochała Beniego, chce go do domu brać, bo mówi, że mu zimno:) A nie powiem, Beni wie co to łóżko!:) Jest naprawde fantastyczny!:) KTO POJEDZIE ZE MNĄ JUTRO DO HOTELU, BO JA NIE TRAFIE! Quote
noemik Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 KAsiu, śliczny chłopak>:) a Twoi Rodzice nie mogliby go przetrzymać przez jakiś czas? Quote
black sheep Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 To jest całkowicie niemożliwe niestety:( Tym bardziej, że ja jutro wracam do Krakowa Quote
black sheep Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Cioteczki bardzo Was proszę, niech się któraś ze mną przejedzie jutro! Błagam! Quote
black sheep Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 ahaaaaaaaaaa ojej, czyli co teraz???? łeeeeeeeeeee Quote
black sheep Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Beni już w hotelu:) Wielkie dzięki dla: Patia!!! Paulus!!!! :) Dałam 50 zł za hotel, ciotki to był szczyt moich możliwości finansowych... powiedzcie że damy rade:( Mam bardzo mały dostęp do kompa, dlatego Patia, zrobisz allegro, masz ładne zdjęcia. Dużo nie musisz pisać, tylko że młody, fajny i pt. Nr. tel do mnie Quote
Patia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 I jeszcze jedno : Beni ma ok rok , waży 26 kg , jest odrobaczony , odpchlony i zabezpieczony surowicą . Niech każdy ogłasza gdzie może . Quote
fizia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Śliczny jest!!! Postaram się jeszcze dzisiaj Go poogłaszać. Quote
Recommended Posts