betty_labrador Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ej! Ty mieszkasz w samej Łomży? na jakiej ulicy? :P mowie powaznie^^ i czy jutro siedzisz w hajbie?(czytaj domu :P ) Quote
Unbelievable Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [quote name='betty_labrador']no kotu :P a co, moze dla myszy beda kolczatki? :diabloti: hehe bukietowa kolczatka xDdobzre ze masz wplyw na dziadka :loveu: co etraz bedziesz rysowac Martinko? :razz:[/quote] kto wie:diabloti: dziadek uczył bukieta skakać przez hopkę!:evil_lol: nic nie będę:cool1: [quote name='betty_labrador']ej! Ty mieszkasz w samej Łomży? na jakiej ulicy? :P mowie powaznie^^ i czy jutro siedzisz w hajbie?(czytaj domu :P )[/quote] ożesz ty, a ja już poszłam :placz::placz: wyślę pw:razz: Quote
infers Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Tinka:)']kto wie:diabloti: dziadek uczył bukieta skakać przez hopkę!:evil_lol: nic nie będę:cool1: ożesz ty, a ja już poszłam :placz::placz: wyślę pw:razz:[/quote] Ooo spotkanko:cool3::cool3: [SIZE=1](Martyna powiem twoim rodzicom:diabloti:) [/SIZE] Quote
betty_labrador Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='infers1995']Ooo spotkanko:cool3::cool3: [SIZE=1](Martyna powiem twoim rodzicom:diabloti:) [/SIZE][/QUOTE] do niczego miedzy nami nie doszlo !! :evil_lol: bez obaw, zabezpieczenia wiec legły spokojnie na półce :eviltong: Bukiet HOP HOP :lol: Quote
Unbelievable Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [quote name='infers1995']Ooo spotkanko:cool3::cool3: [SIZE=1](Martyna powiem twoim rodzicom:diabloti:) [/SIZE][/quote]a se mów:diabloti: [quote name='betty_labrador']do niczego miedzy nami nie doszlo !! :evil_lol: bez obaw, zabezpieczenia wiec legły spokojnie na półce :eviltong: Bukiet HOP HOP :lol:[/quote] zabezpieczenia:evil_lol::evil_lol: bukiet właśnie próbuje mi się na kolana wbić:razz::cool3: Quote
betty_labrador Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Tinka:)']a se mów:diabloti: zabezpieczenia:evil_lol::evil_lol: bukiet właśnie próbuje mi się na kolana wbić:razz::cool3:[/QUOTE] hehe :P bukiet kwiatow pewnie wskoczyl Ci na kolana dzieki dziadka nauce skakania przez hopki :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [quote name='betty_labrador']hehe :P bukiet kwiatow pewnie wskoczyl Ci na kolana dzieki dziadka nauce skakania przez hopki :evil_lol:[/quote] nie wskoczył, bał się :razz::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Tinka:)']nie wskoczył, bał się :razz::evil_lol:[/QUOTE] :placz: zbiłas niunie :cry: Quote
Unbelievable Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [quote name='betty_labrador']:placz: zbiłas niunie :cry:[/quote] tak mi się wymskło:razz: Quote
betty_labrador Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Tinka:)']tak mi się wymskło:razz:[/QUOTE] dryndam do TOZu!!!!! ze Bukiet uschnie z bicia :cool1: Quote
Unbelievable Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [quote name='betty_labrador']dryndam do TOZu!!!!! ze Bukiet uschnie z bicia :cool1:[/quote] fajne są uschnięte bukiety :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Właśnie- szczeniorek rudy piracik otworzył już oczka:loveu::loveu: Quote
Russellka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Bassecik ładny :razz: Ale co to? W tejże chwili dawać mi tu zdjęcia! I Grama i Bukieta :D Quote
Unbelievable Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [quote name='Russellka']Bassecik ładny :razz: Ale co to? W tejże chwili dawać mi tu zdjęcia! I Grama i Bukieta :D[/quote] takowych nie posiadam w tejże chwili : P mogę dać stare, jak zwykle : P Quote
infers Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Tinka:)']takowych nie posiadam w tejże chwili : P mogę dać stare, jak zwykle : P[/quote] Ale te stare kiedyś nowe były : P Quote
Unbelievable Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [quote name='infers1995']Ale te stare kiedyś nowe były : P[/quote] nie da się ukryć :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Przepraszam za jakość zdjęcia, ale nie mam dostępu do aparatu... Grami chciał mi pomoc w robieniu obiadu, wypatroszył rybkę:mdleje: [url]http://img184.imageshack.us/img184/1492/zdjcie006zy7.jpg[/url] Quote
betty_labrador Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 hahaha masz zdolnego psa! za ile odsprezdasz to psie żówno? :P Quote
Unbelievable Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='betty_labrador']hahaha masz zdolnego psa! za ile odsprezdasz to psie żówno? :P[/quote] co?:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 za ile odsprzedasz to żówno swoje :evil_lol: to :P Quote
Unbelievable Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='betty_labrador']za ile odsprzedasz to żówno swoje :evil_lol: to :P[/quote]łotewer:razz: [quote name='infers1995']Martynko spać!!!:diabloti:[/quote] nie:diabloti: Quote
Mudik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 KOlejne niegrzeczne dziecko co nie ś[pi po nocach:shake::shake::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Mudik']KOlejne niegrzeczne dziecko co nie ś[pi po nocach:shake::shake::evil_lol::evil_lol:[/quote] cii, już idę. :sleep2: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]Oglądać film:diabloti:[/COLOR][/SIZE] Quote
betty_labrador Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 idzisz chyba do kibla na reklamach filmowych :P Quote
Recommended Posts