Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój za to atakuje wszystko co się rusza:evil_lol:

Martyna to książeczkę sobie zostawisz, klikier do nauki sie przyda, kupon promocyjny się wykorzysta a te 100g karmy to wiesz. Twój nie lubi Eukanuby?

Posted

[quote name='Psiutka380']Mój za to atakuje wszystko co się rusza:evil_lol:

Martyna to książeczkę sobie zostawisz, klikier do nauki sie przyda, kupon promocyjny się wykorzysta a te 100g karmy to wiesz. Twój nie lubi Eukanuby?[/quote]

Mój gania wszystko co się rusza a atakuje jak dogoni :razz:

książeczkę mam, kliker mam, kupon promocyjny na karmę pewnie : P

mój ostatnio tylko pedigree i profilum :shake:

Posted

[quote name='smallpati']Moli to mój cień 24h na dobe :evil_lol: nawet w łazience mi towarzyszy ;)[/quote]

Grami do łazienek wstępu nie ma :evil_lol:
za to pod drzwiami siedzi :shake:

dzikus :diabloti:

Posted

PEDIGREE??????
Te ostatnie świnstwa, śmieci? Martyna ja sie nie dziwię że on je Pedigree w końcu to same uzależniacze. Wiem ze cena bardzo kusząca, ale no tylko 4% mięsa? To jest w koncu pokarm dla psa czy dla chomika? I wogóle niezdrowa karma! Ale to wychodzi z czasem to tak jakbyś jadła same Hamburgery... Ja sama to wiem, przecież moja Mika to jadła z apetytem Pedigree ale chciałą to non stop. nie najadła się przecież czymś co ma 4% mieska. A i nie za dobrze działą to na wątrobę.
Wiesz, napradę ja nie chcę dla ciebie źle ale bardzo tania jest też karma Brit, a ma 33% mięska a to już lepiej. 1 kg chyba około 7zł.
Szczerze ja Pedigree nie polecam. Naprawdę.
U nas w sklepie zoologicznym pedigree nie sprzedwają.
Ale karm go jak uwazasz. Może to twardy okaz i niestraszne mu żadne dolegliwości:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Psiutka380']PEDIGREE??????
Te ostatnie świnstwa, śmieci? Martyna ja sie nie dziwię że on je Pedigree w końcu to same uzależniacze. Wiem ze cena bardzo kusząca, ale no tylko 4% mięsa? To jest w koncu pokarm dla psa czy dla chomika? I wogóle niezdrowa karma! Ale to wychodzi z czasem to tak jakbyś jadła same Hamburgery... Ja sama to wiem, przecież moja Mika to jadła z apetytem Pedigree ale chciałą to non stop. nie najadła się przecież czymś co ma 4% mieska. A i nie za dobrze działą to na wątrobę.
Wiesz, napradę ja nie chcę dla ciebie źle ale bardzo tania jest też karma Brit, a ma 33% mięska a to już lepiej. 1 kg chyba około 7zł.
Szczerze ja Pedigree nie polecam. Naprawdę.
U nas w sklepie zoologicznym pedigree nie sprzedwają.
Ale karm go jak uwazasz. Może to twardy okaz i niestraszne mu żadne dolegliwości:evil_lol::evil_lol:[/quote]

on wymiotuje tylko jak za dużo zje :cool3::cool3:

przecież ja wiem co to pedigree:roll: ale on innego nie chce i tyle, a przecież jeść musi. Profilum to dobra karma, ale zje opakowanie 3kg i kolejnego opakowania już nie chce jeść, wiec trzeba coś innego.
I tu nie chodzi o koszty, RC też mu kupuję, ale on po prostu nie chce jeść.

Posted

[quote name='Tinka:)']Grami do łazienek wstępu nie ma :evil_lol:
za to pod drzwiami siedzi :shake:

dzikus :diabloti:[/quote]

heh Moli lubi patrzeć jak się kapie albo wypróżniam (zboczeniec :diabloti:) położy się na chodniczku i tak siedzi 2h jak się kąpie :evil_lol:

Posted

[quote name='Psiutka380']A może kup mu makaron dka psa z warzywami, ugotuj mu i dodaj do tego jakąś dobrą konserwę dla psa?
A gotowałaś mu ryż z kurczakiem i warzywami itp.?[/quote]

ja często nie mam czasu sobie zrobić jeść :roll:

nie gotowałam ale dostał od Leny- wżerały dzielnie razem, czekając na więcej :evil_lol:

Posted

[quote name='Psiutka380']A może kup mu makaron dka psa z warzywami, ugotuj mu i dodaj do tego jakąś dobrą konserwę dla psa?
A gotowałaś mu ryż z kurczakiem i warzywami itp.?[/quote]

Właśnie gotuj mu!
Jak u nas byłaś to Gramiemu to gotowane bardzo posmakowało!

Posted

Ja gotuję kurczaka, tartą marchewkę z ryżem. Porcjuję i do zamrażalnika. Przy podaniu jak odgrzeję dodaję łyżeczkę witamin Can-Vit.
Zrób też tak swojemu, mój wcina to jak szalony.
Tylko nie dawaj za dużo wątróbki, działa rozwalniająco.

Ja kupuję kilo makaronu z warzywami za 5.50zł. A taki ładny że aż apetycznie wygląda. Makaron zalewam wrzątkiem na pięc minut, odcedzam. Dodaję konserwę mięsną i do miseczki. Jeśli chcesz mu zrobić dietetyczny posiłek nie dodawaj konserwy, sam makaron.

Posted

[quote name='Psiutka380']Ja gotuję kurczaka, tartą marchewkę z ryżem. Porcjuję i do zamrażalnika. Przy podaniu jak odgrzeję dodaję łyżeczkę witamin Can-Vit.
Zrób też tak swojemu, mój wcina to jak szalony.
Tylko nie dawaj za dużo wątróbki, działa rozwalniająco.

Ja kupuję kilo makaronu z warzywami za 5.50zł. A taki ładny że aż apetycznie wygląda. Makaron zalewam wrzątkiem na pięc minut, odcedzam. Dodaję konserwę mięsną i do miseczki. Jeśli chcesz mu zrobić dietetyczny posiłek nie dodawaj konserwy, sam makaron.[/quote]
do porcjowania to trzeba mieć miejsce w zamrażalniku:shake: makaronu nie lubi

[quote name='smallpati']Moja jadła ryż z marchewką i mięchem i jej obrzydł i nie ruszy go w ogóle teraz :shake:[/quote]

u Srama pewnie też tak by było.

Posted

Możliwe że mu się znudziło, ja już tak parę razy miałam do tego moja suka jest strasznie wybredna i mam problem żeby w nią coś wsadzić :shake:
Ma RC i EUK ale specjalnie za nimi nie przepada,

Posted

[quote name='smallpati']Możliwe że mu się znudziło, ja już tak parę razy miałam do tego moja suka jest strasznie wybredna i mam problem żeby w nią coś wsadzić :shake:
Ma RC i EUK ale specjalnie za nimi nie przepada,[/quote]

mój jak nie dostanie tego co mu odpowiada to chodzi i sępi żeby mu coś innego dać :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']mój jak nie dostanie tego co mu odpowiada to chodzi i sępi żeby mu coś innego dać :evil_lol::evil_lol:[/quote]

moja sępi bo nic jej nie odpowiada :shake: tylko że jeden mój palec i pies wie że nie wolno sępić i idzie po swoje dziadostwo :evil_lol:

Posted

[quote name='Psiutka380']U Srama? U Grama.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

trzeba trafić poprostu w gust psa.

Mojemu Taresowi odpowiada Nutra Gold I RC.[/quote]

moja siostra szukała rymu dla Gram, znalazła Sram :evil_lol::evil_lol:

[quote name='smallpati']moja sępi bo nic jej nie odpowiada :shake: tylko że jeden mój palec i pies wie że nie wolno sępić i idzie po swoje dziadostwo :evil_lol:[/quote]

mój siedzi i... patrzy, i patrzy, i chce żeby za nim iść do miski, chociaż ja i tak nigdy nic mu nie daję.

Posted

[QUOTE]mój siedzi i... patrzy, i patrzy, i chce żeby za nim iść do miski, chociaż ja i tak nigdy nic mu nie daję[/QUOTE]

hehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a on biedny pełen nadziei prowadzi do miski a ty zła pani i nic mu nie dajesz :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Psiutka380']Mojemu Taresowi gdy coś nie odpowiada siada przed miską i czeka. jak mu się zmieni jedzonko to odrzu wcina.
A jak mu się chce jeść to przyosi mi miskę:evil_lol:[/quote]

Grami miski by za chiny ludowe nie podniósł, przecież zimne to i ciężkie na dodatek, brr! :evil_lol::evil_lol:
[quote name='smallpati']hehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a on biedny pełen nadziei prowadzi do miski a ty zła pani i nic mu nie dajesz :evil_lol::evil_lol:[/quote]

jam zła i niedobra! :evil_lol::evil_lol: