Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 mojego strasznie łatwo jest rozproszyć-byle człowiek i psa nie ma:angryy: a w domu łazi za mną jak cień:roll: Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Mój za to atakuje wszystko co się rusza:evil_lol: Martyna to książeczkę sobie zostawisz, klikier do nauki sie przyda, kupon promocyjny się wykorzysta a te 100g karmy to wiesz. Twój nie lubi Eukanuby? Quote
NightQueen Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Moli to mój cień 24h na dobe :evil_lol: nawet w łazience mi towarzyszy ;) Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Psiutka380']Mój za to atakuje wszystko co się rusza:evil_lol: Martyna to książeczkę sobie zostawisz, klikier do nauki sie przyda, kupon promocyjny się wykorzysta a te 100g karmy to wiesz. Twój nie lubi Eukanuby?[/quote] Mój gania wszystko co się rusza a atakuje jak dogoni :razz: książeczkę mam, kliker mam, kupon promocyjny na karmę pewnie : P mój ostatnio tylko pedigree i profilum :shake: Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='smallpati']Moli to mój cień 24h na dobe :evil_lol: nawet w łazience mi towarzyszy ;)[/quote] Grami do łazienek wstępu nie ma :evil_lol: za to pod drzwiami siedzi :shake: dzikus :diabloti: Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 PEDIGREE?????? Te ostatnie świnstwa, śmieci? Martyna ja sie nie dziwię że on je Pedigree w końcu to same uzależniacze. Wiem ze cena bardzo kusząca, ale no tylko 4% mięsa? To jest w koncu pokarm dla psa czy dla chomika? I wogóle niezdrowa karma! Ale to wychodzi z czasem to tak jakbyś jadła same Hamburgery... Ja sama to wiem, przecież moja Mika to jadła z apetytem Pedigree ale chciałą to non stop. nie najadła się przecież czymś co ma 4% mieska. A i nie za dobrze działą to na wątrobę. Wiesz, napradę ja nie chcę dla ciebie źle ale bardzo tania jest też karma Brit, a ma 33% mięska a to już lepiej. 1 kg chyba około 7zł. Szczerze ja Pedigree nie polecam. Naprawdę. U nas w sklepie zoologicznym pedigree nie sprzedwają. Ale karm go jak uwazasz. Może to twardy okaz i niestraszne mu żadne dolegliwości:evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Psiutka380']PEDIGREE?????? Te ostatnie świnstwa, śmieci? Martyna ja sie nie dziwię że on je Pedigree w końcu to same uzależniacze. Wiem ze cena bardzo kusząca, ale no tylko 4% mięsa? To jest w koncu pokarm dla psa czy dla chomika? I wogóle niezdrowa karma! Ale to wychodzi z czasem to tak jakbyś jadła same Hamburgery... Ja sama to wiem, przecież moja Mika to jadła z apetytem Pedigree ale chciałą to non stop. nie najadła się przecież czymś co ma 4% mieska. A i nie za dobrze działą to na wątrobę. Wiesz, napradę ja nie chcę dla ciebie źle ale bardzo tania jest też karma Brit, a ma 33% mięska a to już lepiej. 1 kg chyba około 7zł. Szczerze ja Pedigree nie polecam. Naprawdę. U nas w sklepie zoologicznym pedigree nie sprzedwają. Ale karm go jak uwazasz. Może to twardy okaz i niestraszne mu żadne dolegliwości:evil_lol::evil_lol:[/quote] on wymiotuje tylko jak za dużo zje :cool3::cool3: przecież ja wiem co to pedigree:roll: ale on innego nie chce i tyle, a przecież jeść musi. Profilum to dobra karma, ale zje opakowanie 3kg i kolejnego opakowania już nie chce jeść, wiec trzeba coś innego. I tu nie chodzi o koszty, RC też mu kupuję, ale on po prostu nie chce jeść. Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A może kup mu makaron dka psa z warzywami, ugotuj mu i dodaj do tego jakąś dobrą konserwę dla psa? A gotowałaś mu ryż z kurczakiem i warzywami itp.? Quote
NightQueen Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Tinka:)']Grami do łazienek wstępu nie ma :evil_lol: za to pod drzwiami siedzi :shake: dzikus :diabloti:[/quote] heh Moli lubi patrzeć jak się kapie albo wypróżniam (zboczeniec :diabloti:) położy się na chodniczku i tak siedzi 2h jak się kąpie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Psiutka380']A może kup mu makaron dka psa z warzywami, ugotuj mu i dodaj do tego jakąś dobrą konserwę dla psa? A gotowałaś mu ryż z kurczakiem i warzywami itp.?[/quote] ja często nie mam czasu sobie zrobić jeść :roll: nie gotowałam ale dostał od Leny- wżerały dzielnie razem, czekając na więcej :evil_lol: Quote
infers Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Psiutka380']A może kup mu makaron dka psa z warzywami, ugotuj mu i dodaj do tego jakąś dobrą konserwę dla psa? A gotowałaś mu ryż z kurczakiem i warzywami itp.?[/quote] Właśnie gotuj mu! Jak u nas byłaś to Gramiemu to gotowane bardzo posmakowało! Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ja gotuję kurczaka, tartą marchewkę z ryżem. Porcjuję i do zamrażalnika. Przy podaniu jak odgrzeję dodaję łyżeczkę witamin Can-Vit. Zrób też tak swojemu, mój wcina to jak szalony. Tylko nie dawaj za dużo wątróbki, działa rozwalniająco. Ja kupuję kilo makaronu z warzywami za 5.50zł. A taki ładny że aż apetycznie wygląda. Makaron zalewam wrzątkiem na pięc minut, odcedzam. Dodaję konserwę mięsną i do miseczki. Jeśli chcesz mu zrobić dietetyczny posiłek nie dodawaj konserwy, sam makaron. Quote
NightQueen Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Moja jadła ryż z marchewką i mięchem i jej obrzydł i nie ruszy go w ogóle teraz :shake: Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Psiutka380']Ja gotuję kurczaka, tartą marchewkę z ryżem. Porcjuję i do zamrażalnika. Przy podaniu jak odgrzeję dodaję łyżeczkę witamin Can-Vit. Zrób też tak swojemu, mój wcina to jak szalony. Tylko nie dawaj za dużo wątróbki, działa rozwalniająco. Ja kupuję kilo makaronu z warzywami za 5.50zł. A taki ładny że aż apetycznie wygląda. Makaron zalewam wrzątkiem na pięc minut, odcedzam. Dodaję konserwę mięsną i do miseczki. Jeśli chcesz mu zrobić dietetyczny posiłek nie dodawaj konserwy, sam makaron.[/quote] do porcjowania to trzeba mieć miejsce w zamrażalniku:shake: makaronu nie lubi [quote name='smallpati']Moja jadła ryż z marchewką i mięchem i jej obrzydł i nie ruszy go w ogóle teraz :shake:[/quote] u Srama pewnie też tak by było. Quote
NightQueen Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Możliwe że mu się znudziło, ja już tak parę razy miałam do tego moja suka jest strasznie wybredna i mam problem żeby w nią coś wsadzić :shake: Ma RC i EUK ale specjalnie za nimi nie przepada, Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='smallpati']Możliwe że mu się znudziło, ja już tak parę razy miałam do tego moja suka jest strasznie wybredna i mam problem żeby w nią coś wsadzić :shake: Ma RC i EUK ale specjalnie za nimi nie przepada,[/quote] mój jak nie dostanie tego co mu odpowiada to chodzi i sępi żeby mu coś innego dać :evil_lol::evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 U Srama? U Grama.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzeba trafić poprostu w gust psa. Mojemu Taresowi odpowiada Nutra Gold I RC. Quote
NightQueen Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Tinka:)']mój jak nie dostanie tego co mu odpowiada to chodzi i sępi żeby mu coś innego dać :evil_lol::evil_lol:[/quote] moja sępi bo nic jej nie odpowiada :shake: tylko że jeden mój palec i pies wie że nie wolno sępić i idzie po swoje dziadostwo :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Psiutka380']U Srama? U Grama.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzeba trafić poprostu w gust psa. Mojemu Taresowi odpowiada Nutra Gold I RC.[/quote] moja siostra szukała rymu dla Gram, znalazła Sram :evil_lol::evil_lol: [quote name='smallpati']moja sępi bo nic jej nie odpowiada :shake: tylko że jeden mój palec i pies wie że nie wolno sępić i idzie po swoje dziadostwo :evil_lol:[/quote] mój siedzi i... patrzy, i patrzy, i chce żeby za nim iść do miski, chociaż ja i tak nigdy nic mu nie daję. Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Mojemu Taresowi gdy coś nie odpowiada siada przed miską i czeka. jak mu się zmieni jedzonko to odrzu wcina. A jak mu się chce jeść to przyosi mi miskę:evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [QUOTE]mój siedzi i... patrzy, i patrzy, i chce żeby za nim iść do miski, chociaż ja i tak nigdy nic mu nie daję[/QUOTE] hehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a on biedny pełen nadziei prowadzi do miski a ty zła pani i nic mu nie dajesz :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Psiutka380']Mojemu Taresowi gdy coś nie odpowiada siada przed miską i czeka. jak mu się zmieni jedzonko to odrzu wcina. A jak mu się chce jeść to przyosi mi miskę:evil_lol:[/quote] Grami miski by za chiny ludowe nie podniósł, przecież zimne to i ciężkie na dodatek, brr! :evil_lol::evil_lol: [quote name='smallpati']hehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a on biedny pełen nadziei prowadzi do miski a ty zła pani i nic mu nie dajesz :evil_lol::evil_lol:[/quote] jam zła i niedobra! :evil_lol::evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ty być czarownica!:evil_lol::evil_lol: Psu jeść nie daje:evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Psiutka380']Ty być czarownica!:evil_lol::evil_lol: Psu jeść nie daje:evil_lol::evil_lol:[/quote] miło mi :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Żarcik:evil_lol: Każdy wie ze dbasz o Grama.:diabloti: Quote
Recommended Posts