Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ja też. Moja prababcia miała zaćmę, teraz jeszcze reumatyzm. Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']Ja też. Moja prababcia miała zaćmę, teraz jeszcze reumatyzm.[/quote] ja mam chory kręgosłup, pięty, alergię i cholera wie co jeszcze :roll: Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Aż tak źle? Ja mam grzybicę od basenu i dziadostwo nie cce zejść. Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']Aż tak źle? Ja mam grzybicę od basenu i dziadostwo nie cce zejść.[/quote] ja jestem kaleka od urodzenia :evil_lol::evil_lol: bez urazy. to paskudztwo :shake: Quote
Psiutka380 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ej no nie przesadzaj. Ładna dziewczna jesteś, tylko trzeba sie podleczyc. Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']Ej no nie przesadzaj. Ładna dziewczna jesteś, tylko trzeba sie podleczyc.[/quote] taka prawda niestety, 4 razy w sanatorium byłam : P leczę to ja się od rana do nocy, tylko co z tego jak wady wrodzone. Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']To ty poważnie chora jesteś![/quote] mówiłam przecież : P normalka jak dla mnie! Quote
Unbelievable Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Psiutka380']Twarda sztuka.[/quote] przyzwyczajona :cool3: Quote
Unbelievable Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Byliśmy dzisiaj w lesie! :multi::multi: Gram nie dość, że zjadł ogonek myszy, to i z rozpędu wpadł do rowu, którego nie zauważył :evil_lol::evil_lol: goopi pies. Nawet się nie zmęczył przez 3godz biegania :angryy: Poza tym wykąpany i gotowy na wystawę:multi::multi: Quote
Psiutka380 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No to jutro zeby mi tam dobrze wypadł.:evil_lol: Nie zrób ciotce Julce zawodu, ona trzyma baaaardzo mocno kciuki za ciebie.;) No to nasze psy mają coś wspólnego bo ja już padłam ledwo żywa na trawę żeby odpocząć a ten łobuż jeszcze latał po całej łące.:evil_lol::evil_lol::mad: Quote
Unbelievable Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='Psiutka380']No to jutro zeby mi tam dobrze wypadł.:evil_lol: Nie zrób ciotce Julce zawodu, ona trzyma baaaardzo mocno kciuki za ciebie.;) No to nasze psy mają coś wspólnego bo ja już padłam ledwo żywa na trawę żeby odpocząć a ten łobuż jeszcze latał po całej łące.:evil_lol::evil_lol::mad:[/quote] mówię mu ze za niego kciuki trzymają a on co? śpi. :evil_lol::evil_lol: ona ma ADHD :loveu: jak wychodzi z klatki to zrobi parę...naście kółek po domu i dopiero się przywita :evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Może on za mało ruchu ma jak dla niego.:evil_lol::evil_lol: Szkoda że nie ma takie urządzenia które biega, wkłada się do niego kiełbasę, ono prowokuje psa do gonienia i ucieka przed nim:evil_lol: a pies za nim:evil_lol::evil_lol: Gram miałby zajęcie od rana do nocy.:diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='Psiutka380']Może on za mało ruchu ma jak dla niego.:evil_lol::evil_lol: Szkoda że nie ma takie urządzenia które biega, wkłada się do niego kiełbasę, ono prowokuje psa do gonienia i ucieka przed nim:evil_lol: a pies za nim:evil_lol::evil_lol: Gram miałby zajęcie od rana do nocy.:diabloti:[/quote] on znalazłby inny sposób żeby złapać albo by zaraz zrezygnował. Quote
Psiutka380 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nie pokusił by się pyyyyyyszną kiełbaską?:evil_lol: Lena by pewnie goniła jak szalona za kiełbachą co? :roflt::roflt: Quote
Unbelievable Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='Psiutka380']Nie pokusił by się pyyyyyyszną kiełbaską?:evil_lol: Lena by pewnie goniła jak szalona za kiełbachą co? :roflt::roflt:[/quote] dzisiaj na spacerze miałam szynkę i jakieś paski niby-mięsne z rossmana- wolał paski :evil_lol: Lena dla kiełbachy to by się pokroić dała :evil_lol::evil_lol: z resztą jak dla każdego jedzenia : P Quote
Psiutka380 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nie no jak sobie wyobraziłam to urządzenie z kiełbachą i Lenę to normalnie turlam się ze śmiechu. Tak sobie wyobraziłam: godz. 7:00 - Lena zaczęła gonić urządzonko szkuszona kiełbaską:evil_lol: godz. 12:00 - Lena wciąż goni urządzonko, nie daje za wygraną:evil_lol: godz. 17:00 - Urządzonko padło ze zmęczenia a Lena wciąż biegła, dobiegła wzięła kiełbasę i poszła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='Psiutka380']Nie no jak sobie wyobraziłam to urządzenie z kiełbachą i Lenę to normalnie turlam się ze śmiechu. Tak sobie wyobraziłam: godz. 7:00 - Lena zaczęła gonić urządzonko szkuszona kiełbaską:evil_lol: godz. 12:00 - Lena wciąż goni urządzonko, nie daje za wygraną:evil_lol: godz. 17:00 - Urządzonko padło ze zmęczenia a Lena wciąż biegła, dobiegła wzięła kiełbasę i poszła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] biedna Lenona :evil_lol::evil_lol: ale ona by wzięła, połknęła (bez gryzienia, bo po co : P) i dopiero wtedy poszła :evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nie no mi się podobają duże psy, dla mnie musi być masywny ale czy to normalne że piesek tak dużo je czy to zależy od rasy? Czy Lena przeżyłaby dietę? Quote
Unbelievable Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='Psiutka380']Nie no mi się podobają duże psy, dla mnie musi być masywny ale czy to normalne że piesek tak dużo je czy to zależy od rasy? Czy Lena przeżyłaby dietę?[/quote] po co jej dieta? : O ona dostaje tyle ile powinna dostawać, gruba nie jest :razz: labradory są bardzo łakome. [img]http://images30.fotosik.pl/190/2e5e7d34b5364961.jpg[/img] Grami od strony dwukolorowej łaty :cool3: Quote
NightQueen Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [QUOTE]ciapaty ma wystawę w niedzielę :multi::multi: tylko prawdziwi mężczyźni mogą nosić róż... :diabloti:[/QUOTE] To trzymam kciuki w rękach i nogach żeby się udało ;) A no w sumie, facet w różu to poezja :loveu::loveu: Quote
Psiutka380 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nie ja tylko tak się spytałam, oczywiście że dieta jej nie potrzebna ale ty tak na nią mówisz "słonica".:evil_lol: Gram jakie ty masz ładne futerko! Wogóle jesteś piękny razem z tą extra łatą! Po co Gram jedzie na wystawę? Jemu wystawa nie potrzebna, sedzia powinien dać mu złoty medal już przy wejściu! Inne wymiękają przy nim. I tak na każdej...:loveu: Quote
Unbelievable Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='Psiutka380']Nie ja tylko tak się spytałam, oczywiście że dieta jej nie potrzebna ale ty tak na nią mówisz "słonica".:evil_lol: Gram jakie ty masz ładne futerko! Wogóle jesteś piękny razem z tą extra łatą! Po co Gram jedzie na wystawę? Jemu wystawa nie potrzebna, sedzia powinien dać mu złoty medal już przy wejściu! Inne wymiękają przy nim. I tak na każdej...:loveu:[/quote] bo ona to taka niezdarna słonica noo :evil_lol::evil_lol: jakie ma fajne futerko teraz, po kąpieli :loveu::loveu: niestety, niektórzy sędziowie wolą szorstkie lub krzywołape Jacki:angryy: Quote
Psiutka380 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ja tam się nie znam ale jaki jest tak w przybliżeniu wzorzec Jacka Russela Teriera? Przecież ocenia sie ideały a nie poczwarki. Quote
Recommended Posts