Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tilia']No, Szczota raz w opisie dostała- "wysoka (głównie w nogach)" hihihi
a z Warszawą szkoda... no cóż, może na jakiejś innej wystawie zobaczymy nasze "krótkonożne wysokonożne" ;)[/quote]

mojemu nawet nie napisali, że wysoki, tylko że dorodny :evil_lol:

może może... :cool3:

Posted

[quote name='smallpati']Witam witam pannę smerfną :evil_lol:
pogadałbym coś więcej ale muszę biegnąc sie spakować :diabloti:[/quote]

pakuj się, pakuj!:diabloti: ja jestem załamana bo mamy ring na hali razem z yorkami i westikami czyli będziemy się dusić od pudrów i innych świństw.

[quote name='Psiutka380']Piękne zdjęcia. Hehe zacięta walka psów.
Brat sie pewnie wścieka że niedługo labek będzie twój przez użytkowników.;)[/quote]
on już jest mój :evil_lol::evil_lol: a raczej ona.

Posted

[quote name='Tinka:)']pakuj się, pakuj!:diabloti: ja jestem załamana bo mamy ring na hali razem z yorkami i westikami czyli będziemy się dusić od pudrów i innych świństw.[/quote]

Dobrze Ci tak!:diabloti::diabloti:

[quote name='Tinka:)'] on już jest mój :evil_lol::evil_lol: a raczej ona.[/quote]

Nieplawda ona jest moja!:evil_lol::evil_lol:

Posted

Hey:multi:
No, no jakie śliczne Wasze wspólne portreciki:lol:

[URL]http://images34.fotosik.pl/188/d118ac5684431c53med.jpg[/URL]
to też mi się bardzo podoba:loveu:

Posted

[quote name='Psiutka380']Tak.
Ojciec Royal Asarko Lordana(zdjęcie w moim avatarze).;)
Matka Ira z Mylnej Gromady.;)
Teraz jest ładniejszy.:loveu::loveu:[/quote]

nie zauważyłam posta!

mi szczeniorki wszystkie się podobają ale owczarków niemieckich nie lubię :shake: za te ich masakryczne szczekanie:placz:

właśnie obejrzałam filmik z ringu Jacków na wystawie w Katowicach- to co sie dzieje podczas oczekiwania na ocenę oddaje cały ich diabelski charakterek :evil_lol::evil_lol:

Posted

A według mnie nie trzeba nikogo przekonywać że Owczarki niemieckie są najlepszymi psami na świecie. I niech się chowają wszystkie buldogi, jamniki, boksery, yorki czy teriery i niech chylą przed Owczarkiem czołem. I nie wymieniłabym go na żadnego innego psa nawet chapiona który był na 20-30 wystawach.
Owczarki górą!
:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Psiutka380']A według mnie nie trzeba nikogo przekonywać że Owczarki niemieckie są najlepszymi psami na świecie. I niech się chowają wszystkie buldogi, jamniki, boksery, yorki czy teriery i niech chylą przed Owczarkiem czołem. I nie wymieniłabym go na żadnego innego psa nawet chapiona który był na 20-30 wystawach.
Owczarki górą!
:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

wredna : P
ale faktem jest że na wystawie w nowym dworze mazowieckim jedynymi psami które bez przerwy szczekały były ONy i jamniki :evil_lol:

mojego Gramisia też bym nie wymieniła, sreberko kochane :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Psiutka380']Ale nikt nie może zaprzeczyć że to jedne z najmądrzejszych psów.:loveu:
Mój u mnie tylko raz szczekał bo się wystraszył butli z gazem na schodach.:diabloti:[/quote]
:evil_lol::evil_lol:
mojego grama mama, pies myśliwski polujący, przestyraszyła sie wróbla jak z nią łaziłam kiedyś :evil_lol:

Posted

Ja byłam wtedy sama z nim w domu. Wypowadziłam go na siku. biegł przodem ale się cofnął i zaczął szczekać ja się wystraszyłam zamknęłam w domu. Uchyliłam drzwi i patrzę że to butla z gazem!
Myślałam że się ze śmiechu nie wyrobię:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Psiutka380']Ja byłam wtedy sama z nim w domu. Wypowadziłam go na siku. biegł przodem ale się cofnął i zaczął szczekać ja się wystraszyłam zamknęłam w domu. Uchyliłam drzwi i patrzę że to butla z gazem!
Myślałam że się ze śmiechu nie wyrobię:evil_lol::evil_lol:[/quote]

łaaadnie xDD moj gram szczeka barrdzo rzadko- jak zobaczy psa za ogrodzeniem domu a nie jest na smyczy, jak ktoś otwiera drzwi frontowe gdy ja śpię i jak go ktoś z łóżka zrzuca :evil_lol:

Posted

:evil_lol:Mój szczekał aby raz ale piszczy. Jak jest głodny to przynosi mi miskę +piszczenie. Jak nie może wskoczyć na fotel, jak widzi kota i jak musi się...:diabloti:
Jak ja śpię to mnie za grzywkę ciągnie i za włsy twój przynajmniej szczeka.:evil_lol:
Wczoraj go warzyłam 9 kilo ma;)

Posted

[quote name='Psiutka380']:evil_lol:Mój szczekał aby raz ale piszczy. Jak jest głodny to przynosi mi miskę +piszczenie. Jak nie może wskoczyć na fotel, jak widzi kota i jak musi się...:diabloti:
Jak ja śpię to mnie za grzywkę ciągnie i za włsy twój przynajmniej szczeka.:evil_lol:
Wczoraj go warzyłam 9 kilo ma;)[/quote]

mój kilo mniej :loveu::loveu:spaśluch :roll:
mój piszczy jak mu się coś nie podoba, zobaczy psa jak jest na smyczy i siedzi w transporterze. Jak jeść albo wyjść to stoi i patrzy, jak mu się to znudzi to łobuzuje :evil_lol:

masz ty galerię tego swojego?