Unbelievable Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Tilia']No, Szczota raz w opisie dostała- "wysoka (głównie w nogach)" hihihi a z Warszawą szkoda... no cóż, może na jakiejś innej wystawie zobaczymy nasze "krótkonożne wysokonożne" ;)[/quote] mojemu nawet nie napisali, że wysoki, tylko że dorodny :evil_lol: może może... :cool3: Quote
NightQueen Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Witam witam pannę smerfną :evil_lol: pogadałbym coś więcej ale muszę biegnąc sie spakować :diabloti: Quote
Psiutka380 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Piękne zdjęcia. Hehe zacięta walka psów. Brat sie pewnie wścieka że niedługo labek będzie twój przez użytkowników.;) Quote
Unbelievable Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='smallpati']Witam witam pannę smerfną :evil_lol: pogadałbym coś więcej ale muszę biegnąc sie spakować :diabloti:[/quote] pakuj się, pakuj!:diabloti: ja jestem załamana bo mamy ring na hali razem z yorkami i westikami czyli będziemy się dusić od pudrów i innych świństw. [quote name='Psiutka380']Piękne zdjęcia. Hehe zacięta walka psów. Brat sie pewnie wścieka że niedługo labek będzie twój przez użytkowników.;)[/quote] on już jest mój :evil_lol::evil_lol: a raczej ona. Quote
infers Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Tinka:)']pakuj się, pakuj!:diabloti: ja jestem załamana bo mamy ring na hali razem z yorkami i westikami czyli będziemy się dusić od pudrów i innych świństw.[/quote] Dobrze Ci tak!:diabloti::diabloti: [quote name='Tinka:)'] on już jest mój :evil_lol::evil_lol: a raczej ona.[/quote] Nieplawda ona jest moja!:evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Hey:multi: No, no jakie śliczne Wasze wspólne portreciki:lol: [URL]http://images34.fotosik.pl/188/d118ac5684431c53med.jpg[/URL] to też mi się bardzo podoba:loveu: Quote
Psiutka380 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Bo się o Lenę pobiją! Lena ale ci zazdroszczę gdyby się tak o mnie bili...:diabloti: Quote
Unbelievable Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Psiutka380']Bo się o Lenę pobiją! Lena ale ci zazdroszczę gdyby się tak o mnie bili...:diabloti:[/quote] a fe, wolę mojego małego szczuraska:loveu::loveu: :diabloti: Quote
Unbelievable Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Psiutka380']Tinka zraniłaś dumę Leny!:diabloti:[/quote] ona i duma? toć to słonica :evil_lol::evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Wybredna! A jak ci się podoba mój maleńki? Zdjęcie w hodowli: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images23.fotosik.pl/184/3b65df6660e3012b.jpg[/IMG][/URL][/IMG] Quote
Unbelievable Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 jak każdy szczenior:loveu::loveu::loveu: z rodowodem? Quote
Psiutka380 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ino mi powiesz że brzydki:mad: Sorry że zaśmiecam wątek. Quote
Psiutka380 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Tak. Ojciec Royal Asarko Lordana(zdjęcie w moim avatarze).;) Matka Ira z Mylnej Gromady.;) Teraz jest ładniejszy.:loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Psiutka380']Tak. Ojciec Royal Asarko Lordana(zdjęcie w moim avatarze).;) Matka Ira z Mylnej Gromady.;) Teraz jest ładniejszy.:loveu::loveu:[/quote] nie zauważyłam posta! mi szczeniorki wszystkie się podobają ale owczarków niemieckich nie lubię :shake: za te ich masakryczne szczekanie:placz: właśnie obejrzałam filmik z ringu Jacków na wystawie w Katowicach- to co sie dzieje podczas oczekiwania na ocenę oddaje cały ich diabelski charakterek :evil_lol::evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 A według mnie nie trzeba nikogo przekonywać że Owczarki niemieckie są najlepszymi psami na świecie. I niech się chowają wszystkie buldogi, jamniki, boksery, yorki czy teriery i niech chylą przed Owczarkiem czołem. I nie wymieniłabym go na żadnego innego psa nawet chapiona który był na 20-30 wystawach. Owczarki górą! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Psiutka380 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Każdy żyd swój towar chwali:evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Psiutka380']A według mnie nie trzeba nikogo przekonywać że Owczarki niemieckie są najlepszymi psami na świecie. I niech się chowają wszystkie buldogi, jamniki, boksery, yorki czy teriery i niech chylą przed Owczarkiem czołem. I nie wymieniłabym go na żadnego innego psa nawet chapiona który był na 20-30 wystawach. Owczarki górą! :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] wredna : P ale faktem jest że na wystawie w nowym dworze mazowieckim jedynymi psami które bez przerwy szczekały były ONy i jamniki :evil_lol: mojego Gramisia też bym nie wymieniła, sreberko kochane :loveu::loveu: Quote
Psiutka380 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ale nikt nie może zaprzeczyć że to jedne z najmądrzejszych psów.:loveu: Mój u mnie tylko raz szczekał bo się wystraszył butli z gazem na schodach.:diabloti: Quote
Unbelievable Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Psiutka380']Ale nikt nie może zaprzeczyć że to jedne z najmądrzejszych psów.:loveu: Mój u mnie tylko raz szczekał bo się wystraszył butli z gazem na schodach.:diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol: mojego grama mama, pies myśliwski polujący, przestyraszyła sie wróbla jak z nią łaziłam kiedyś :evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ja byłam wtedy sama z nim w domu. Wypowadziłam go na siku. biegł przodem ale się cofnął i zaczął szczekać ja się wystraszyłam zamknęłam w domu. Uchyliłam drzwi i patrzę że to butla z gazem! Myślałam że się ze śmiechu nie wyrobię:evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Psiutka380']Ja byłam wtedy sama z nim w domu. Wypowadziłam go na siku. biegł przodem ale się cofnął i zaczął szczekać ja się wystraszyłam zamknęłam w domu. Uchyliłam drzwi i patrzę że to butla z gazem! Myślałam że się ze śmiechu nie wyrobię:evil_lol::evil_lol:[/quote] łaaadnie xDD moj gram szczeka barrdzo rzadko- jak zobaczy psa za ogrodzeniem domu a nie jest na smyczy, jak ktoś otwiera drzwi frontowe gdy ja śpię i jak go ktoś z łóżka zrzuca :evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 :evil_lol:Mój szczekał aby raz ale piszczy. Jak jest głodny to przynosi mi miskę +piszczenie. Jak nie może wskoczyć na fotel, jak widzi kota i jak musi się...:diabloti: Jak ja śpię to mnie za grzywkę ciągnie i za włsy twój przynajmniej szczeka.:evil_lol: Wczoraj go warzyłam 9 kilo ma;) Quote
Unbelievable Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Psiutka380']:evil_lol:Mój szczekał aby raz ale piszczy. Jak jest głodny to przynosi mi miskę +piszczenie. Jak nie może wskoczyć na fotel, jak widzi kota i jak musi się...:diabloti: Jak ja śpię to mnie za grzywkę ciągnie i za włsy twój przynajmniej szczeka.:evil_lol: Wczoraj go warzyłam 9 kilo ma;)[/quote] mój kilo mniej :loveu::loveu:spaśluch :roll: mój piszczy jak mu się coś nie podoba, zobaczy psa jak jest na smyczy i siedzi w transporterze. Jak jeść albo wyjść to stoi i patrzy, jak mu się to znudzi to łobuzuje :evil_lol: masz ty galerię tego swojego? Quote
Psiutka380 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 A mój będzie mieć około 40:loveu: jak dorośnie. Czytałam we wzrocu rasy:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts