kasia14 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 to już w nowym domu!!!!;) super, wspaniały prezent na święta dla Spota! :) o lepszy chyba nie mógł prosić... Quote
ada_1994 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Gratulacje Spot. Wspaniały prezent na święta, oby więcej takich było dla psiaków ze schroniska! Quote
rita60 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 :multi::multi::multi:badz szczesliwy piesku............. Quote
GameBoy Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 ciesze sie, ze sie udalo i ze tymczas nie byl potrzebny :p wszystkiego najlepszego Spocik Quote
modliszka84 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Pozwole sobie przytoczyć tu maila, bo sie az powstrzymać nie moge Witam, Odebralismy dzisiaj Spota. Na poczatku byl troche zestresowany. Bal sie wsiąść do samochodu i najwyrazniej przeszkadzalo mu w tym szczekanie psow ze schroniska, wiec Pawel odjechal troche dalej, a ja ze Spotem sie do niego przeszlismy. Troszke trwalo zanim sam zdecydowal wsiasc do samochodu, ale nie za dlugo. Jadac troszke sie zdenerwowal, ale nie tak bardzo jak mozna sie bylo spodziewac. Cala droge siedzial u mnie na kolanach i sie do mnie przytulal, a ja cala droge go glaskalam i do niego mowilam, wiec to chyba pomoglo. Jak dojechalismy do mamy to najpierw sie z nim przeszlam troche, zeby poznal okolice (pieknie chodzil na smyczy!), a pozniej poszlismy do mamy. Tam na poczatku byl zdenerwowany i w ogole nie siadal tylko caly czas chodzil w kółko i wchodzil do wszystkich pomnieszczen zapoznając sie z mieszkaniem. Pozniej juz sie uspokoil i nawet zaczal nadstawiac brzuch, zeby go glaskac. Musial sie zatem czuc bezpiecznie, bo inaczej na pewno by tak nie zrobil. Pozniej my juz poszlismy do siebie a Spot zostal u mamy. Podobno bardzo za nami piszczal i okolo 15 minut znow chodzil zdenerwowany, ale pozniej sie uspokoil i poczul sie dobrze, do tego stopnia, ze wskakiwal na fotele i tam sobie spal. Mama mowi, ze on jeszcze na nia troche nieufnie patrzy, ale na pewno sie przyzwyczai niedlugo. Mysle, ze jesli w takim tempie bedzie sie oswajal jak teraz to pewnie za jakies kilka dni go wykąpiemy, bo na razie nie chcemy go stresowac. Spot jest cudowny i wszyscy jestesmy w nim zakochani!!!!! A ja jeszcze dodam w tajemnicy ze pani, która wzięła Spota dla swojej mamy, jest bardzo znaną w świecie mody osobą w Polsce, Europie i nie tylko... Ale nic więcej nie powiem ;) bo nie wiem czy mogę. Quote
GameBoy Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 cieszę się, że Spocik przed Świętami znalazł nowy domek:loveu: Quote
modliszka84 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 nooo i to jaki domek :loveu: ja nadal nie mogę uwierzyć jakie go szczęście spotkało :multi: Monika - jego wybawicielka, obiecała też szukać domu dla naszej Loli bez oka, bo ją urzekła bardzo w schronisku Quote
kasia14 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 domek dla Spota chyba najlepszy jak mógł mu się trafić, wspaniały e-mail, i cudne wiadomości :) niech mu się powodzi w nowym, lepszym życiu:loveu: Quote
aneta_zyleta Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 kasia14 napisał(a):domek dla Spota chyba najlepszy jak mógł mu się trafić, wspaniały e-mail, i cudne wiadomości :) niech mu się powodzi w nowym, lepszym życiu:loveu: oj racja...swieta bedzie mial piekne:tree1::multi: Quote
ada_1994 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 modliszka84 napisał(a):nooo i to jaki domek :loveu: ja nadal nie mogę uwierzyć jakie go szczęście spotkało :multi: Monika - jego wybawicielka, obiecała też szukać domu dla naszej Loli bez oka, bo ją urzekła bardzo w schronisku O skoro tak to trzymamy kciuki teraz jeszcze bardziej za Lolę!:p Quote
Recommended Posts