Jump to content
Dogomania

Kraków - mala Mufinka, sliczne brazowe oczy...MA DOM:)

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może teraz jest taki troszkę nieciekawy okres - ludzie po świętach, za chwilę sylwester - nie w głowie im przjmowanie do domu psa - no sama nie wiem.
W sumie ja właśnie dokładnie rok temu wpadłam na pomysł przygarnięcia Pestki...

Posted

Mufinka szalajac po domu złamała łapę z rozszczepieniem kości. Dr Derkowski ją dziś operował.. Ola zapłaciła 500 złotych.. ze swoich. Ola przez nasze psy zbrankrutuje...:placz::placz:

Posted

Operacja się świetnie powiodła,sunia mimo śrub już staje na tej łapce i ani jej w głowie ograniczenia ruchowe, co zalecił doktor:p

Posted

[quote name='AgaG']Operacja się świetnie powiodła,sunia mimo śrub już staje na tej łapce i ani jej w głowie ograniczenia ruchowe, co zalecił doktor:p[/quote]

mala rozrabiarka;)

Posted

wielkie dzieki za ogłoszenia!!! poskutkowały. Dziś bardzo miła pani z córeczką przyjechała poznać sunię. W przyszłym tygodniu po wyjęciu szwów maleńka idzie do domku:p:p

Posted

W piątek adopcja kto może jechać około 17 -18 z Olą...? ja non stop gdzies jeżdzę i nie daję rady już:placz:

Posted

Myślę że sunia znalazła wspaniały domek, :lol:, Córki Pani bardzo na sunię czekały i jak przyjechałyśmy to zachwycały się malutką, i kłóciły się która będzie z Mufinką spała:evil_lol:. Mufika była troszkę zestresowana nową sytuacją i czasem pokazywała ząbki:diabloti:, ale myślę że po krótkiej aklimatyzacji i przy dużym wsparciu dziewczynek będzie super.
Zdjęcia zrobiłam obiecuję ,że wieczorem je wstawie