Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misia to niesmiala suczka, lagodna i bardzo spokojna. Bedzie sporym pieskiem, ale raczej bedzie to MIS=PRZYTULANKA:loveu:
Suczka aktualnie przebywa w hotelu pod Wieliczka z innymi szczeniakami, jednak niezbyt dobrze znosi zamkniecie w boksie, jest bardzo smutna, dlatego pilnie poszukuje domku.
A oto Misia:

Posted

Misia śliczna puchata kulka w sam raz na zimowe wieczory na kolanka...:razz::p

Posted

weszka napisał(a):
Cudne maleństwo! Tyle ogłoszeń i gdzie ten dom???

no wlasnie, gdzie? Tylko po Misie i Mufinke nikt nie dzwoni, a to takie zywe sreberka...

Posted

miałam fajny telefon z pytaniem o nią... państwo są nia zainteresowani..no zobaczymy czy zadzwonią. mieszkają w m w Oświęcimiu

Posted

Fizia nie wiem jak Ci dziekować za ogłoszenia:loveu::loveu:!!! jutro państwo chcą adoptować Misię. mieszkanko w Oświecimiu. jedziemy do hotelu rano...kciuki potrzebne!!!!

Posted

maleńka w domku..:multi::multi::multi:foty z auta mam w domu.. wymiotowała cała drogę i auto państwa trochę.. hmmm niepiękne.. :p

• 2 weeks later...
Posted

dziś dostałam wieści z domku Misi... wysłałam do karusiap z prosbą o wklejenie fot...i zaraz Pani link podam :p maleńka bidunia jest na antybiotykach.. przeziębiła się... i są fotki w koszyczku