Rybc!a Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojego boksu człowieka... Czekam od kilku miesięcy, kiedy trafiłam do schroniska w Elblągu. Ale choć tak bardzo chciałabym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu... Jestem nieduża, mam już ok.5 miesięcy i nie ukrywam, że w tym wieku w głowie mi tylko wygłupy! Wygodne miejsce na Twojej kanapie jest tym, o czym najbardziej marzę. Chcę czuć dotyk Twojej dłoni na moim łebku, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć. W schronisku nie przeszkadza mi moje szczekające głośno towarzystwo. Wiem, że Oni wszyscy starają się za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę. Są tu młode, piękne pieski... One mają szansę, dużą szansę na adopcję. A czy ja ją mam? Jestem przyjaznym zwierzakiem, nie ma we mnie cienia agresji. W schronisku jest tyle piesków, są tu z wini ludzi... Tyle się nasłuchałam o tym, co człowiek może zrobić psu w zamian za Jego wielką miłość i przywiązanie... Czy to jest sprawiedliwe? Ale ja chcę znaleźć człowieka, który będzie wspaniały i mądry, taki, jakiego sobie wymarzyłam. Kochający. Jestem zaszczepiona.Zechciej zamienić kratę przede mną na bezkresny obraz tego świata z Tobą w roli głównej. Po prostu weź mnie stąd!... Czekam - Melinka. Kontakt w sprawie adopcji wyłącznie ze mną. GG 5722414 email: [email protected] GSM 691364660 Quote
Rybc!a Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Ogłoszenia: http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=1144148&cid=170 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/817155.html Quote
Rybc!a Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 madzia828 napisał(a):jaka kochana i taka samotna:-( A mogę prosić o ładne Allegro? Quote
Inkaa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Jeśli tekst ma być taki jaki jest w pierwszym poście - to mogę zrobić Allegro ;) Quote
Rybc!a Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Enchantress* napisał(a):Jeśli tekst ma być taki jaki jest w pierwszym poście - to mogę zrobić Allegro ;) Byłabym bardzo wdzięczna- tekst, myślę, że jest OK. Quote
Valeur248 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ona ma coś z mojego chomika, który dzień uważa za stracony jeżeli nie obudzi mnie gryzieniem prętów.:lol: Quote
Rybc!a Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Nie wiem dlaczego tak bardzo podoba mi się 1 zdjęcie..? Spójrzcie na jej oczy. Quote
madzia828 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 czy mała ma te allegro bo nie widze linku Quote
Rybc!a Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 madzia828 napisał(a):czy mała ma te allegro bo nie widze linku Chyba nie ma. Quote
Valeur248 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Melinki allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=286939497 Quote
Rybc!a Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Może to właśnie dzisiaj uśmiechnie się do ciebie szczęście ? W ten świąteczny dzień, życzę ci przede wszystkim domu... Powodzenia, kochanie. Quote
Rybc!a Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Melinka już w nowym domu- pod Nowym Dworem Gdańskim. Domek z ogródkiem, młodzi ludzie. Po odkarmieniu, dwukrotnym szczepieniu, będzie sterylka. Teraz Nela- bo tak ją nazwali- śpi sobie przy kominku. Na dzień dobry dostała wielkie, śliczne legowisko, miseczki, jedzonko i mnóstwo zabawek. Quote
madzia828 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 no to super :multi::multi: powodzenia maleńka;) Quote
Rybc!a Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Melinko - "postaraj się, to Cię wezmą!" Udało się ! :multi: Na kolanka do pani I na rączki do pana U siebie! :multi: MÓJ ogródek I moje posłanko (pod kaloryferkiem) Quote
Pralinka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Jaka śliczna i wesoła sunia :loveu: Uwielbiam oglądać takie metamorfozy :) Quote
Rybc!a Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Mam nowe wieści :) Sunia absolutnie nie chce siedzieć w domu, denerwuje się i piszczy, więc cały dzień biega po ogródku :) Jej pan zrobił jej ogromną budę w której sypia w dzień, na noc jej nie pozwalają, bo jest jeszcze za zimno. Trochę urosła i przytyła. Jutro dostanę zdjęcia jej i nowego lokum :) Miała cieczkę- była pilnowana, oprócz tego, że jakiś amant bardzo donośnie i szkodliwie się do niej dobijał-zjadł pół wejściowych drzwi :) W maju sterylka. Quote
Rybc!a Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Pralinka napisał(a):Jaką ma wypasioną budę :loveu: Jej Pan sam ją zrobił!! :) Quote
Recommended Posts