strumyk Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 A wiec sprawozdajemy :) 1 i 2 grudnia tez pojechalismy powalczyc w Portugalii :) 1 grudnia - Especializada da Staffordshire Bull Terrier Beja 2 grudnia - Internacional Sanatrem Sobota - 1 Exposicao Especializada da Staffordshire Bull Terrier Beja, z CACem, przy czym nie byla to monografika, a wystawa specjalistyczna, ktora nie jest wystawa kwalifikujaca do ChPt. sedzia - Mick Clarke (Boldmore) Zgloszonych 36 psow. Oczywiscie pojechalam tam ze wzgledu na sedziego :) Bardzo fajnie, intymnie i rodzinnie. Zaczelo sie ok 15, wiec spokojnie moglam sobie do jechac te kilkaset km bez zarywania nocy :) Sekretarzem ringu byla Claudia Correio, a prowadzil ja Manuel Correio, ktory jest na pewno Wam, m.in. znanysedziowal na naszej swiatowce, a poza tym bardzo chwalil przygotowanie naszej wystawy. Bardzo mu sie podobalo. Jak to zwykle bywa, potem byla kolacja. Jak zwykle po ang mowilam tylko ja i Manuel Correio, wiec sila rzeczy znow wyciskalam sedziego jak zytryne. Tym bardziej, ze Claudia i Manuel poszli wczesniej, bo dzieciaki im zasypialy, i zostalismy sami. Ogromnie sie ciesze, bo to naprawde okazja dowiedziec sie wszystkiego od takich ludzi. Jestem bardzo zadowolona. Shaq 1/3 :pierwszy :pierwszy :stars: Maly sie bardzo podobal, ba wygral z bratem psa, z ktorym przegral na klubowce w Murcii :) Potem Shaq 2 na BIS Cachorros Linda 2/2 :drugi: :drugi: (przegrala z czerwona suczka) Sedziemu najbardziej podobal sie Lindowy ruch. Ja wiem, ze suka sie ladnie i plynnie rusza :) BISa wziela suka Staffgold Ginebra Warrior Ale troche zdjec, mam tylko chlopakow (procz szczynkow oczywiscie) i sorki za jakosc, ale coz, halowki nie sprzyjaja. Staralam sie to jakos rozjasnic.. Tu jeszcze cisza i spokoj - wystawa halowa oczywiscie, bo jak moze byc inaczej :) i przyjechalo takie sliczne, slodkie malutkie, 4-miesieczne cos - zdjecia nie oddaja uroku doslownei pluszowej niuni :) Ale po chwili sie zaczelo :) sedzia - Mick Clarke i ja z sedzia po ocenach Quote
strumyk Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 i po kolei psy mlodziez zizu the magic d´spain f/n black shadow Quote
strumyk Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 d´spain f/n king edward sedzia sobie radzil w kazdej poazycji :) d´spain f/n king edward i staffgold aragorn voodoo staffgold aragorn voodoo Quote
strumyk Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 staffgold guns maker staffgold guns maker i staffgold peace walker juniory - lokaty Quote
strumyk Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 psy posrednia staffgold des guerriers pacifiques staffgold black lord posrednia -lokaty Quote
strumyk Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 psy otwarta aizkorstaff valle del cid, ever last might thor i neron de salasbull rio dobra human touch, sarastaff red emblem i staffgold the odin-king ever last might thor - przeswietnycharakter i kontakt z przewodnikiem neron de salasbull Quote
strumyk Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 aizkorstaff valle del cid - gosci, ktory pkazuje psa, ma zawsze jeansy i mu sie zsuwaja i kawalek kudlatego, grubego tlyka widac - ohyda sarastaff red emblem - pierwszy raz na wystawie Quote
strumyk Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 staffgold the odin-king otwarta lokaty porownanie o CAC Quote
strumyk Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 psy championy Jack Staffgold Daffodil Yellow Jack Staffgold Daffodil Yellow i Staffgold Ringo Star porownanie o najlepszego psa Sarastaff red emblem, Jack Staffgold Daffodil Yellow i Staffgold Ringo Star za niedlugo wrzuce stawke Niedziela - Internacional Santarem, halowka sedzia - Joao Lisboa Shaq - NSzwR, doczekalismy do finalow,ale na ringu musialam go budzic :) Linda - resCAC Zdjecie mam jedno - pierwszy lakenaois, ktorego zobaczylam na zywo :) Quote
Łukasz Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dagmaro kolejna świetna fotorelacja :modla: Dzięki serdeczne:thumbs: Quote
strumyk Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 I staweczka - coz, ja tam nie zyje w tempie ciglego "maniana", wiec zeskanowalam :) Quote
dzasta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Super relacja Strumyk :lol: Zresztą jak zawsze !!! Ale wracaj już do nas żeby od nowego roku z nowym sezonem wystawowym i nasze Polskie ringi były dobrze skomentowane i uchwycone :cool3: Gratulacje !!!:cool2: Pozdrawiamy :bigcool: Quote
Asztir Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Wielkie gratulacje dla Was! Saq zaczyna już nieżle walczyć :cool3: Quote
Recommended Posts