diabelkowa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 dobra jestem nie nabierzaco :) oplata za psa 5 zl od doby czy calego pobytu? i ile sie placi za namiot skoro nie ma w sumie pola ale mozna sie rozbijac:) Quote
Asia & Ginger Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='baffi2']który raz już zmieniasz zdanie?:evil_lol: nawet te 50zł nie dasz rady wpłacić?:-( oby reszta się nie rozmyślała z powodu tej zaliczki...[/quote] No oby, oby. :roll: [quote name='dogomanka_']Asiu,z tym wpisaniem miejscowosci to baaaardzo dobry pomysl..;D[/quote] Zaraz się za to zabiorę. :cool3: [quote name='Mysia_']Co z tym numerem konta? :roll: Chyba, że już było, a ja nie zauważyłam :oops:[/quote] Nie, jeszcze nie było. Jak będzie, to napiszę na pierwszej stronie. Nie mam swojego konta, musielibyście wpłacać na konto mojej siostry. Ale jutro pojadę do banku i założę sobie takie konto, żebym mogła przez internet kontrolować wpłaty. ;) Quote
baffi2 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='diabelkowa']dobra jestem nie nabierzaco :) oplata za psa 5 zl od doby czy calego pobytu? i ile sie placi za namiot skoro nie ma w sumie pola ale mozna sie rozbijac:)[/quote] 5zł za dobe za małego psa, za dużego 10zł ale Asia miała wynegocjować 5zł za każdego psa (za dobę oczywiście) :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='diabelkowa']dobra jestem nie nabierzaco :) oplata za psa 5 zl od doby czy calego pobytu? i ile sie placi za namiot skoro nie ma w sumie pola ale mozna sie rozbijac:)[/quote] Za psa tak jak napisała Baffi. To jest cena za dzień, a nie za cały pobyt. :shake: A za namiot 5 zł/osoba/dzień. I jeśli namiotowicze będą korzystać z łazienek i prądu w domkach, to też będą się musiali parę groszy dołożyć, ale to na miejscu się ustali. ;) Quote
Luzia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='dogomanka_']Luziu jestes Aniolem.!Przepraszam,ze Ci tak doope zawracam...ale...:oops: A do jakiego miasta najblizej moglabys przyjechac.?Moze Czestochowa.?Bylo by Ci po drodze.?[/quote] Podaj mi swoje gg Ja jestem z Tarnobrzega jak coś ;) Quote
diabelkowa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 a to spoko ze tyle od namiottu :) no z tymi lazienkami bylo juz wczesniej ustalane :-) uuuu niedobrze jak w nocy bede musiala isc za potrzeba... jest gdzies w poblizu las ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Noo 50 moze byc :evil_lol: Ja mieszkam w Wieluniu woj. łódzkie xD Quote
Mysia_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='diabelkowa']a to spoko ze tyle od namiottu :) no z tymi lazienkami bylo juz wczesniej ustalane :-) uuuu niedobrze jak w nocy bede musiala isc za potrzeba... jest gdzies w poblizu las ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] hehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
polciuaa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Podaj mi swoje gg Ja jestem z Tarnobrzega jak coś ;)[/QUOTE] 5522866 <---gg.;P Quote
rose Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='KaRa_']To niech będzie to 50 zł, ale wtedy do końca marca trzeba drugą ratę czyli pozostałą cześć sumy. Wiec do tych 30zł co napoczątku było mówione chyba 20zł znajdziecie;)zrezygnujecie z papierosów,czekoladek, gum do żucia i znajdzie się w portfelu 50zł:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Już zaczynam rezygnować:eviltong: tzn oszczędzać zaczynam:evil_lol: Quote
rose Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A ja ze Skórzewa jestem:evil_lol: z kim się mogę zabrać?:evil_lol: Kto mnie przygarnie?:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='rose']A ja ze Skórzewa jestem:evil_lol: z kim się mogę zabrać?:evil_lol: Kto mnie przygarnie?:evil_lol:[/quote] ja prawdopodobnie będę jechała autem:eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 My sobie z Rose też transport samochodowy załatwimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Komar nam sie nie wywinie:evil_lol: Quote
komar Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ja też bede pewnie jechal autem... ale nie wiem czy przez poznań czy przez Zieloną Góre:P zależy którędy bliżej:P Quote
KaRa_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='komar']ja też bede pewnie jechal autem... ale nie wiem czy przez poznań czy przez Zieloną Góre:P zależy którędy bliżej:P[/quote] Jasne,że przez Poznań:evil_lol: Quote
rose Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='komar']ja też bede pewnie jechal autem... ale nie wiem czy przez poznań czy przez Zieloną Góre:P zależy którędy bliżej:P[/quote] Jaka Zieloną Górę:mad: a Ja to co?:eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='rose']Jaka Zieloną Górę:mad: a Ja to co?:eviltong:[/quote] I ja? i Djuczek?:evil_lol: Quote
rose Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='KaRa_']I ja? i Djuczek?:evil_lol:[/quote] bez Ciebie ewentualnie się obędzie:eviltong: Quote
komar Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Przez Poznań mi nie po drodze:P jest to 30 km wiecej:D co się równa więcej benzyny... no chyba że sie dogadamy jakoś:PP (ależ ja wredny) Quote
KaRa_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='komar']Przez Poznań mi nie po drodze:P jest to 30 km wiecej:D co się równa więcej benzyny... no chyba że sie dogadamy jakoś:PP (ależ ja wredny)[/quote] Ty dzien wczesniej do nas przyjedziesz popakujemy wszystko do auta, pogladamy w nocy filmy i jedziemy rano na zlot:lol: Quote
rose Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='komar']Przez Poznań mi nie po drodze:P jest to 30 km wiecej:D co się równa więcej benzyny... no chyba że sie dogadamy jakoś:PP (ależ ja wredny)[/quote] Ej no foch!:eviltong: :angryy::angryy: Quote
komar Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 albo najlepiej pojade Seicentem i sie zmieszcze Ja z bagażami:P Quote
rose Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='AgaCzips']ja prawdopodobnie będę jechała autem:eviltong:[/quote] Agatko ja bardzo chętnie się z Tobą zabiorę:eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 A teraz na poważnie Komarze ja i Ania chcemy się z Tobą zabrać:evil_lol: Quote
Recommended Posts