Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='baffi2']który raz już zmieniasz zdanie?:evil_lol:
nawet te 50zł nie dasz rady wpłacić?:-(
oby reszta się nie rozmyślała z powodu tej zaliczki...[/quote]
No oby, oby. :roll:

[quote name='dogomanka_']Asiu,z tym wpisaniem miejscowosci to baaaardzo dobry pomysl..;D[/quote]
Zaraz się za to zabiorę. :cool3:

[quote name='Mysia_']Co z tym numerem konta? :roll: Chyba, że już było, a ja nie zauważyłam :oops:[/quote]
Nie, jeszcze nie było. Jak będzie, to napiszę na pierwszej stronie.
Nie mam swojego konta, musielibyście wpłacać na konto mojej siostry.
Ale jutro pojadę do banku i założę sobie takie konto, żebym mogła przez internet kontrolować wpłaty. ;)

Posted

[quote name='diabelkowa']dobra jestem nie nabierzaco :) oplata za psa 5 zl od doby czy calego pobytu? i ile sie placi za namiot skoro nie ma w sumie pola ale mozna sie rozbijac:)[/quote]
5zł za dobe za małego psa, za dużego 10zł ale Asia miała wynegocjować 5zł za każdego psa (za dobę oczywiście) :cool3:

Posted

[quote name='diabelkowa']dobra jestem nie nabierzaco :) oplata za psa 5 zl od doby czy calego pobytu? i ile sie placi za namiot skoro nie ma w sumie pola ale mozna sie rozbijac:)[/quote]
Za psa tak jak napisała Baffi. To jest cena za dzień, a nie za cały pobyt. :shake:
A za namiot 5 zł/osoba/dzień.
I jeśli namiotowicze będą korzystać z łazienek i prądu w domkach, to też będą się musiali parę groszy dołożyć, ale to na miejscu się ustali. ;)

Posted

[quote name='dogomanka_']Luziu jestes Aniolem.!Przepraszam,ze Ci tak doope zawracam...ale...:oops:
A do jakiego miasta najblizej moglabys przyjechac.?Moze Czestochowa.?Bylo by Ci po drodze.?[/quote]

Podaj mi swoje gg

Ja jestem z Tarnobrzega jak coś ;)

Posted

a to spoko ze tyle od namiottu :) no z tymi lazienkami bylo juz wczesniej ustalane :-) uuuu niedobrze jak w nocy bede musiala isc za potrzeba... jest gdzies w poblizu las ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='diabelkowa']a to spoko ze tyle od namiottu :) no z tymi lazienkami bylo juz wczesniej ustalane :-) uuuu niedobrze jak w nocy bede musiala isc za potrzeba... jest gdzies w poblizu las ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

hehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']To niech będzie to 50 zł, ale wtedy do końca marca trzeba drugą ratę czyli pozostałą cześć sumy.
Wiec do tych 30zł co napoczątku było mówione chyba 20zł znajdziecie;)zrezygnujecie z papierosów,czekoladek, gum do żucia i znajdzie się w portfelu 50zł:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Już zaczynam rezygnować:eviltong: tzn oszczędzać zaczynam:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']A ja ze Skórzewa jestem:evil_lol: z kim się mogę zabrać?:evil_lol: Kto mnie przygarnie?:evil_lol:[/quote]

ja prawdopodobnie będę jechała autem:eviltong:

Posted

[quote name='komar']ja też bede pewnie jechal autem... ale nie wiem czy przez poznań czy przez Zieloną Góre:P zależy którędy bliżej:P[/quote]
Jasne,że przez Poznań:evil_lol:

Posted

[quote name='komar']ja też bede pewnie jechal autem... ale nie wiem czy przez poznań czy przez Zieloną Góre:P zależy którędy bliżej:P[/quote]

Jaka Zieloną Górę:mad: a Ja to co?:eviltong:

Posted

[quote name='komar']Przez Poznań mi nie po drodze:P jest to 30 km wiecej:D co się równa więcej benzyny... no chyba że sie dogadamy jakoś:PP (ależ ja wredny)[/quote]
Ty dzien wczesniej do nas przyjedziesz popakujemy wszystko do auta, pogladamy w nocy filmy i jedziemy rano na zlot:lol:

Posted

[quote name='komar']Przez Poznań mi nie po drodze:P jest to 30 km wiecej:D co się równa więcej benzyny... no chyba że sie dogadamy jakoś:PP (ależ ja wredny)[/quote]

Ej no foch!:eviltong: :angryy::angryy: