KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='rose']Co do tańca na stole to ja jestem tą odważną:evil_lol::evil_lol: tylko trzeba mnie w razie czego łapać jak się zachwieję:evil_lol: ale jakby jeszcze huśtawka byłą to by było w ogóle super:evil_lol:[/quote] Jak będzie huśtawka to i ja ide w ruch:multi::evil_lol: Quote
rose Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='KaRa_']Jak będzie huśtawka to i ja ide w ruch:multi::evil_lol:[/quote] Taa i mi na łep spadniesz:roll::evil_lol: Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='KaRa_']A ja już zaprezentuje zdolności wokalne nasze:evil_lol:piosenka o dogomanii:evil_lol: [url]http://youtube.com/watch?v=YPExgB-qBOQ[/url] Asia zróbmy ankiete:multi:[/QUOTE] O matko.!Ale sie usmialam.!:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='dogomanka_']O matko.!Ale sie usmialam.!:evil_lol:[/quote] Mój pomysł,mój:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='baffi2']my tak sobie ofujemy i to już setna stronka:diabloti: a do zlotu jeszcze 8 miesięcy:placz::placz:[/quote] Az 8 :placz::placz: Ja tez moge tanczyc na stole :evil_lol::diabloti: Quote
AgaCzips Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='baffi2']zakładajcie zespół! ty i komar gracie, dogomanka_ śpiewa a Mysia_ tańczy! :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] ale ja będe grała jak Komar będzie mnie uczył:evil_lol: [QUOTE]Jak będzie huśtawka to i ja ide w ruch:multi::evil_lol:[/QUOTE] trzymam za słowo:diabloti: [QUOTE]Taa i mi na łep spadniesz:roll::evil_lol:[/QUOTE] nie marudź:eviltong: Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='KaRa_']Mój pomysł,mój:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [URL="http://pl.youtube.com/watch?v=X8Gp9VE2BPY"]http://pl.youtube.com/watch?v=X8Gp9VE2BPY[/URL] To tez jest suuuper.!:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='dogomanka_'][URL]http://pl.youtube.com/watch?v=X8Gp9VE2BPY[/URL] To tez jest suuuper.!:evil_lol:[/quote] Wiadomo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rose Ty się nie bój jak spadne to za to będę miała miękkie lądowanie:multi: Czipsik ok załatw huśtawkę to będę:diabloti: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 A może macie jakieś fotki z tamtego zlotu :razz::diabloti: Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='AgaCzips']ale ja będe grała jak Komar będzie mnie uczył:evil_lol: [/QUOTE] No to sobie zalatw,zeby Cie uczyl.:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Luzia&Funia']A może macie jakieś fotki z tamtego zlotu :razz::diabloti:[/quote] I fotki i filmiki:evil_lol:i od zlotu zrobila sie nasza stala paczka i pelnop zdjec roznych naszych spotkan:evil_lol:bo np. byly juz dwa dogomaniacke sylwki:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='dogomanka_']No to sobie zalatw,zeby Cie uczyl.:evil_lol:[/quote] Z tym może być problem bo mi tez kiedyś mówił,że pouczy i nic:evil_lol: Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='KaRa_']I fotki i filmiki:evil_lol:i od zlotu zrobila sie nasza stala paczka i pelnop zdjec roznych naszych spotkan:evil_lol:bo np. byly juz dwa dogomaniacke sylwki:evil_lol:[/QUOTE] I jeszcze trzeci.!Tu na dogo.;D Byla impra,ze HEJ.!No nie Luzia.?;>:p KaRa,to wy wszyscy z Poznania ta wasza paczka,ze mieliscie wspolnego Sylwka.?;> Quote
Kincia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Luzia&Funia']A może macie jakieś fotki z tamtego zlotu :razz::diabloti:[/quote] Właha :cool3: Wkleicie jakies foty :D:D Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='KaRa_']I fotki i filmiki:evil_lol:i od zlotu zrobila sie nasza stala paczka i pelnop zdjec roznych naszych spotkan:evil_lol:bo np. byly juz dwa dogomaniacke sylwki:evil_lol:[/quote] A gdzie je można obejrzeć :cool3: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='dogomanka_']I jeszcze trzeci.!Tu na dogo.;D Byla impra,ze HEJ.!No nie Luzia.?;>:p KaRa,to wy wszyscy z Poznania ta wasza paczka,ze mieliscie wspolnego Sylwka.?;>[/quote] No co ty:cool3: z Poznania są 3 dogomaniacy później Wrocław,Konin, Rawicz i nawet Zabrze i Białystok:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='dogomanka_']I jeszcze trzeci.!Tu na dogo.;D Byla impra,ze HEJ.!No nie Luzia.?;>:p KaRa,to wy wszyscy z Poznania ta wasza paczka,ze mieliscie wspolnego Sylwka.?;>[/quote] Oj był była :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Luzia&Funia']A gdzie je można obejrzeć :cool3:[/quote] A tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30148&highlight=spotkania+vip%C3%B3w&page=5[/url] Quote
rose Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Bo Poznań tak wszyscy kochają i do nas przyjeżdżają :eviltong: Quote
polciuaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='KaRa_']No co ty:cool3: z Poznania są 3 dogomaniacy później Wrocław,Konin, Rawicz i nawet Zabrze i Białystok:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Eeee...To jak wy sie wszyscy posiwecacie zeby sie spotkac.!I taki sylwester to gdzie sie odbywal.?;D Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 A ja muszę szczerze się przyznać że nigdy w Poznaniu nie byłam :eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='dogomanka_']Eeee...To jak wy sie wszyscy posiwecacie zeby sie spotkac.!I taki sylwester to gdzie sie odbywal.?;D[/quote] U mnie:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BORA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='KaRa_']No co ty:cool3: z Poznania są 3 dogomaniacy później Wrocław,Konin, Rawicz i nawet Zabrze i Białystok:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] No ja tylko raz byłam niestety :placz: ale daleko mam...Może jakiś mini-zlot przed zlotem? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze się pomyśli :eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='BORA']No ja tylko raz byłam niestety :placz: ale daleko mam...Może jakiś mini-zlot przed zlotem? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze się pomyśli :eviltong:[/quote] Bora ja jestem jak najbardziej za:evil_lol: Quote
Recommended Posts