Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basia bonnie']Tak Jadziu, my!! :multi: Estera i Okamia chyba nie mają nic przeciw? :)
zapraszamy Jadziu do nas!:multi:[/quote]

[quote name='Okamia']A czemu nie xD Jeszcze dobermana w domu nie miałam :evil_lol:[/quote]

[quote name='Estera']My z Diuną tolerancyjne jesteśmy :cool3:[/quote]

:multi:dzięki dziewczyny!!!:) cieszę się:lol:

Posted

[quote name='Estera']może się wreszcie zaprzyjaźnię z jakimś dobkiem, bo jak na razie tak jak z rottkami dobrych wspomnień z tą rasą nie mam :evil_lol:[/quote]

Ja z rottkami ok ale z dobkami ... nie znam żadnego :roll:

Posted

[quote name='Dobcia']:lol:tym lepiej, będzie więcej:evil_lol: a w razie czego chlebek też przejdzie:cool3:[/quote]

Oj to muszę kupić więcej chleba bo mój potwór za chleb królestwo odda xD

Posted

[quote name='Dobcia']:lol:tym lepiej, będzie więcej:evil_lol: a w razie czego chlebek też przejdzie:cool3:[/quote]:splat::splat:

:evil_lol:

[quote name='Okamia']Oj to muszę kupić więcej chleba bo mój potwór za chleb królestwo odda xD[/quote]a moja jada wszystko :roll: I jak wyczuje, że może to łeb do talerza wsadzi :evil_lol:

Posted

[CENTER][COLOR=Red][I][B][SIZE=7][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]--22--[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[/I][/COLOR]

[/CENTER]
[LEFT]:cool3:
[/LEFT]

Posted

[quote name='rose']Ale
wy
jesteście
niedobrzy:-(
sorry
że
tak
pisze
ale
spacja
działać
przestała:eviltong:
dotarła
wpłata
od
Okamii;)[/quote]
Ok.

[quote name='Rinuś'][B][I]Poszedł przelew za zlot i za koszulkę :grins:[/I][/B][/quote]
Wpłata dotarła.

[quote name='Macho']A ja tak z innej beczki ;)

Chciałam zapytać w którym domku my właściwie będziemy z Ana_Zbyska? ;) bo nigdzie nas nie ma :eviltong:[/quote]
Jest jeszcze jeden cały wolny domek.
Myślałam, że może Was wrzucę do domku nr. 4, ale skoro Dobcia już tam się dopisała, to zostaje Wam domek nr 11 (5-osobowy).

[quote name='Ana_Zbyska']hehe, no właśnie
Dzisiaj właśnie kupiłyśmy bilety do Wronek, ale ciekawe jak stamtąd sie mamy dostać?
Wie ktoś?[/quote]
[quote name='Okamia']Podobno Komar ma mieć samochód i wozić jeśli zrzuta na paliwo będzie.... coś tam kiedyś było ale to z 100 stron temu[/quote]
[quote name='Ana_Zbyska']No właśnie, nie chcę kopać całego wątku,
więc jeśli Komar może się wypowiedzieć..:razz:[/quote]
Komarek będzie miał samochód, Pani Grażyna9915 i może ja, to jakoś zorganizujemy transport.

[quote name='jefta']Jak wygląda kwestia rezerwacji? Jest jakieś wolne miejsce w domku na 2 dni (dowolne dwa dni)?[/quote]
Tak, są jeszcze 3 wolne miejsca w domku nr 11.

[quote name='Rinuś'][B][I]haha powiem Ci , że ostatnioo gadałam z Olkiem na gadu do północy...i po północy chciałam napisać ile zostało dni do zlotu ale....nie chciało mi się liczyć :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]
Wystarczy spojrzeć na licznik na pierwszej.

[quote name='basia bonnie']o kurde!! można jeszcze wpłacać za koszulki, czy przegapiłam termin?!:( teraz mnie natchnęło, że nie zaplaciłam jeszcze..[/quote]
Termin do wpłat za koszulki upływa 15 lipca. Koszulkowicze proszę się śpieszyć!

[quote name='Dobcia']miałby ktoś ochotę przyjąć miluśnego i przytulastego dobcia wraz z pancią do domku?:lol:[/quote]
[B]Dobcia[/B], rozumiem, że mam Cię przepisać do domku?

[quote name='Agnisia =)']Jak daleko jest od domkow do najblizszego sklepu? No bo w tym roku jade pociagiem i nie dam rady zabrac ze soba wyzywienia dla wszystkich :lol:.[/quote]
Do sklepu jest nie dalej jak 100 metrów.
Poza tym są jeszcze budki z gyrosami, itp.

Posted

[quote name='Estera']a moja jada wszystko :roll: I jak wyczuje, że może to łeb do talerza wsadzi :evil_lol:[/quote]

Moja też ale dla suchej kromki chleba to wszystko zrobi :evil_lol:

Posted

hejka! :) znowu dorwalam sie do bulgarskiego neta :P

Moja mama wplacila za koszulke zlotowa i chcialam sie zapytac czy kasa doszla :)

Posted

[quote name='Basia i Barni']ciekawe czy nasze laby sie polubią :cool3:[/quote]
[B][I]też się zastanawiam...ale chyba nie będą miały wyjścia :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]3 dni się przemęćzą :eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='Dobcia']Zgadza się, a pieniądze wpłacę jak najszybciej;)[/quote]
Ok, w takim razie zmieniam. ;)

[quote name='basia bonnie']kurde!! Asiu,czy nic sie nie stanie jak przelew za koszulke zrobie dopiero jutro?;/[/quote]
Dobrze by było jakby wszystkie pieniążki za koszulki dotarły na moje konto najpóźniej do 18 lipca. Ale to już ostateczny termin, tego dnia przelewam kasę na konto ff_koszulki. ;)

[quote name='M&T']hejka! :) znowu dorwalam sie do bulgarskiego neta :P

Moja mama wplacila za koszulke zlotowa i chcialam sie zapytac czy kasa doszla :)[/quote]
Tak, kaska już jest na moim koncie. :p

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

Tak, kaska już jest na moim koncie. :p[/quote]

no to super :multi::multi: to moge byc juz spokojna xD

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

Dobrze by było jakby wszystkie pieniążki za koszulki dotarły na moje konto najpóźniej do 18 lipca. Ale to już ostateczny termin, tego dnia przelewam kasę na konto ff_koszulki. ;)
[/quote]
Uff,no to jutro jest 15, to w 3 dni powinno raczej spokojnie dojść:)