Mada:) Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Patikujek']mada czyli ty w żadnym wypadku nie jesteś dorosła:evil_lol:[/quote] A co Patikujek, aż tak mnie znasz, że możesz to stwierdzić? :razz: :eviltong: Quote
Patikujek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 mada czyli ty w żadnym wypadku nie jesteś dorosła:evil_lol: A co do Mysze to ja bym się spierała czy tak znów zawsze ma racje:PP Quote
Mada:) Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Cytat: Napisał [B]Patikujek[/B] [URL="http://www2.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10428453#post10428453"][IMG]http://www2.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]mada czyli ty w żadnym wypadku nie jesteś dorosła:evil_lol:[/I] A co Patikujek, aż tak mnie znasz, że możesz to stwierdzić? :razz: :eviltong: (Posty przeskoczyły więc napisałam raz jeszcze). Quote
grazyna9915 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Patikujek']mada czyli ty w żadnym wypadku nie jesteś dorosła:evil_lol: A co do Mysze to ja bym się spierała czy tak znów zawsze ma racje:PP[/quote] Tym razem staję po stronie PATIKUJEK!:multi: Zresztą sami się o tym na zlocie przekonacie. Nawet całkiem się załamiecie, jak Rawa będzie opowiadać historię o kleszczu. Dlatego proszę nie brać broni palnej bo na pewno ją w tym przypadku użyjecie. Dawidek nabrał rumieńców :oops:, kiedy zobaczył, że ktoś się o niego sprzecza. Quote
olekg89 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ja już chce zlot!!!!!!Nawalić się ,zamęczyć psy ,pogadać ,pośmiać sie i znów nawalić :P Quote
Patikujek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Oluś zapomniałeś dodać rzygać i odchorowywać:evil_lol: Widzisz Maduniu nawet Grażynka może potwierdzić:PP A co do Dawidka to wycałuj go ode mnie, Mada a Twój brat go nie obroni przede mną, wyślemy go do innego przedziału:evil_lol::cool3: Quote
grazyna9915 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Patikujek z bratem Mady sobie poradzisz, to takie marniutkie, chudziutkie i na dodatek młodsze od Mady.:evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 A to pikuś Przypuszczam że już Dawidek się cieszy:loveu: [SIZE=7][COLOR=red][B]...:roll::cool3: 32...[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
basia bonnie Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ja tak czytam,czytam... czy ja powinnam sie bać jechać z Wami tym pociagiem? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
grazyna9915 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='olekg18']Ja już chce zlot!!!!!!Nawalić się ,zamęczyć psy ,pogadać ,pośmiać sie i znów nawalić :P[/quote] Czy nawalić to znaczy spić się do nieprzytomności? Jeżeli tak to jestem przerażona, jak ja utrzymam z daleka 14-sto letnią Rawę. Niestety na zlocie Wandy co niektórzy mogli poznać jej ciągotki. No cóż, oczy będę musiała mieć dookoła głowy. :roll: Quote
grazyna9915 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Patikujek']A to pikuś Przypuszczam że już Dawidek się cieszy:loveu: [/quote] Baaaaaaaaaardzo się cieszy!!! Tylko o kaptur się boi. :evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ależ skąd to tylko my sie tak brutalnie lubimy z Mada a Dawidek to taki kochany chłopczyk i przyszło nam się o niego bic, na szczęście ja jestem większa i silniejsza:) Postaram się kjaptura nie oberwać, ale w razie co zrobimy bardziej letnie bluzy takie bez kaptura:D Quote
rose Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [CENTER]Ja pisze żeby się pożegnać:placz: nie zapomnijcie o mnie:eviltong: jeszcze tu wrócę :hand::bye::bye::bye::hand: [/CENTER] Quote
Asia & Ginger Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [quote name='olekg18']Ja już chce zlot!!!!!!Nawalić się ,zamęczyć psy ,pogadać ,pośmiać sie i znów nawalić :P[/quote] Ciekawy plan dnia muszę przyznać. :cool3: [quote name='rose'][CENTER]Ja pisze żeby się pożegnać:placz: nie zapomnijcie o mnie:eviltong: jeszcze tu wrócę :hand::bye::bye::bye::hand:[/CENTER] [/quote] A nawet nas nie strasz. :shock: Quote
komar Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ogłaszam wszem i wobec iż (wskaż błędne zdanie;P) a) nie jade na zlot b) dziś rozpoczeły się moje wakacje c) wyjezdzam na miesiac do lasu d) ... :lol::lol::lol::lol: Quote
Asia & Ginger Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [quote name='komar']Ogłaszam wszem i wobec iż (wskaż błędne zdanie;P) a) nie jade na zlot b) dziś rozpoczeły się moje wakacje c) wyjezdzam na miesiac do lasu d) ... :lol::lol::lol::lol:[/quote] Wybieram odpowiedź A. :cool3: Quote
rose Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='komar']Ogłaszam wszem i wobec iż (wskaż błędne zdanie;P) a) nie jade na zlot b) dziś rozpoczeły się moje wakacje c) wyjezdzam na miesiac do lasu d) ... :lol::lol::lol::lol:[/quote] A czy musi być jakieś błędne? jak dla mnie mógłby być wszystkie prawidłowe.. Quote
Asia & Ginger Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [quote name='rose']A czy musi być jakieś błędne? jak dla mnie mógłby być wszystkie prawidłowe..[/quote] Ania spać!!! :mad: Quote
rose Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Ania spać!!! :mad:[/quote] nie mogę zasnąć:-( Quote
Mysia_ Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 według mnie też A :evil_lol: Olek, cóż za plany :eviltong: Ja przez pierwszy dzień chyba będę spać :diabloti: A potem zobaczymy :eviltong: Quote
Mada:) Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='grazyna9915']Tym razem staję po stronie PATIKUJEK! Zresztą sami się o tym na zlocie przekonacie. Nawet całkiem się załamiecie, jak Rawa będzie opowiadać historię o kleszczu. Dlatego proszę nie brać broni palnej bo na pewno ją w tym przypadku użyjecie. Dawidek nabrał rumieńców :oops:, kiedy zobaczył, że ktoś się o niego sprzecza.[/quote] Tym razem? Fajnie... Chciałam zauważyć, że Pani wiecznie jest po stronie Patikujek, a nigdy po mojej, czy po stronie Wiki! :placz: No cóż... Nie mogę pozwolić na to, by Dawid się męczył w towarzystwie Patikujek. Fakt faktem - jest facetem, a faceci są błeee..., ale w tym wypadku nie pozostaje mi nic innego jak wybronić Dawida. I nawet jestem gotowa odstąpić mu miejsca w samochodzie, by nie przeżywał koszmarów, które zafunduje mu z pewnością nijaka Patikujek... :evil_lol: [quote name='Patikujek']Oluś zapomniałeś dodać rzygać i odchorowywać:evil_lol: Widzisz Maduniu nawet Grażynka może potwierdzić:PP A co do Dawidka to wycałuj go ode mnie, Mada a Twój brat go nie obroni przede mną, wyślemy go do innego przedziału[/quote] Nawet? Chyba tylko, bo nie widzę, by ktoś więcej był po Twojej stronie! :eviltong: A czemu niby ja mam wycałować Dawidka od Ciebie? Gdyby Ci zależało, to sama byś przyjechała do Tychów i na niego polowała! :evil_lol: Widzi Pani, Pani Grażynko, jak Patikujek traktuje Pani syna? :placz: [quote name='grazyna9915']Patikujek z bratem Mady sobie poradzisz, to takie marniutkie, chudziutkie i na dodatek młodsze od Mady.[/quote] Tia? Nie byłabym tego taka pewna... Wiek niekoniecznie świadczy o sile! :eviltong: [quote name='grazyna9915']Czy nawalić to znaczy spić się do nieprzytomności? Jeżeli tak to jestem przerażona, jak ja utrzymam z daleka 14-sto letnią Rawę. Niestety na zlocie Wandy co niektórzy mogli poznać jej ciągotki. No cóż, oczy będę musiała mieć dookoła głowy. [/quote] Za karę przyłączę się do Wiki i będzie musiała mieć Pani dwie pary oczu dookoła głowy! :evil_lol: [quote name='Patikujek']Ależ skąd to tylko my sie tak brutalnie lubimy z Mada a Dawidek to taki kochany chłopczyk i przyszło nam się o niego bic, na szczęście ja jestem większa i silniejsza Postaram się kjaptura nie oberwać, ale w razie co zrobimy bardziej letnie bluzy takie bez kaptura[/quote] Patikujek, ja Cię baaardzo lubię! [COLOR=yellow]Tylko inaczej... :evil_lol: [/COLOR] [COLOR=black]A po drugie, ja się o nikogo nie biję, tylko próbuję bronić Dawida, bo wiem jakie katusze będzie przeżywał w Twoich objęciach! Dyć Ty chłopaka zamęczęczysz, jak nie udusisz wcześniej kapturem![/COLOR] [CENTER][B][SIZE=6]Heloooł! Kto jest po mojej stronie?!?![/SIZE][/B] [/CENTER] Quote
grazyna9915 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Mada dzieci i ryby głosu nie mają. Pamiętaj jedną rzecz, ja mam dostarczyć Twoje psiaki na zlot więc mi tutaj nie tutaj. Patikujek traktuje mojego syna jak najbardziej prawidłowo, sama mam ochotę udusić go conajmniej 10x na dzień. Przecież on jest teraz w najgłupszym wieku. Quote
Mada:) Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='grazyna9915']Mada dzieci i ryby głosu nie mają. Pamiętaj jedną rzecz, ja mam dostarczyć Twoje psiaki na zlot więc mi tutaj nie tutaj. Patikujek traktuje mojego syna jak najbardziej prawidłowo, sama mam ochotę udusić go conajmniej 10x na dzień. Przecież on jest teraz w najgłupszym wieku.[/quote] Racja, dzieci i ryby głosu nie mają. Zgadzam się. No ale co ma piernik do wiatraka? :roll: Ale z Pani mama dobra! Ja nie wiem... Tak syna wysyłać na pastwę losu / Patikujek... A skoro ma Pani ochotę udusić go 10x na dzień, to czemu Pani jeszcze tego nie dokonała? :-o Eę... - jaki najgłupszy wiek? Ja przypominam, że jestem z tego samego rocznika co Dawid... Sama Pani mówi, że mnie uwielbia! :eviltong: :evil_lol: :razz: GROZI PANI PSOM? Jeee... Wezwę TOZ! Quote
grazyna9915 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Maduniu kochana, dziecko ty moje, jeszcze nie dorosłaś na tyle, że nie wiesz, że za uduszenie nastolatka idzie się do paki tak jakby się udusiło człowieka? I jeszcze jedno ja doskonale wiem, że jesteś z tego samego rocznika co Dawid! Buziaki! Quote
Mada:) Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='grazyna9915']Maduniu kochana, dziecko ty moje, jeszcze nie dorosłaś na tyle, że nie wiesz, że za uduszenie nastolatka idzie się do paki tak jakby się udusiło człowieka? I jeszcze jedno ja doskonale wiem, że jesteś z tego samego rocznika co Dawid! Buziaki![/quote] [COLOR=black]NIE JESTEM DZIECKO:[/COLOR] [COLOR=black][B]a) Dziecko[/B] – w podstawowym znaczeniu młody [/COLOR][COLOR=black]człowiek[/COLOR][COLOR=black], który nie osiągnął jeszcze pełnej dojrzałości.[/COLOR] [COLOR=black][B]b)[/B] Pojęcie [B]młodzieży[/B] odnosimy w psychologii[/COLOR][COLOR=black] przede wszystkim do okresu [/COLOR][COLOR=black]dorastania[/COLOR][COLOR=black]. W celach porządkowych przyjęto jednak granicę między 13 a 18 rokiem życia. [/COLOR] [COLOR=black]Zagadka: Mam 16,5 roku, Wiki 14. Do jakiej literki nas przypasujecie droga Pani Grażynko i Droga Patikujek? Wiem, wiem to ciężkie zadanie dla Was, ale pomyślcie chociaż odrobinkę logicznie! :eviltong:[/COLOR] Quote
Recommended Posts