Mysia_ Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='komar']albo sie powymieniamy;P[/quote] skoro już tak koniecznie chcesz tą eskę :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Mysia_']mam dylemat z koszulką :evil_lol: Nigdy w życiu nie miałam rozmiaru więksego niź S, z reguły XS, ale tutaj mi jakies dziwne te rozmiary wydają :P A ten obwód klatki piersiowej to chyba pod biustem jest? :evil_lol: Dobra ryzykuję :eviltong: [B][SIZE=3][COLOR=black]classic damska - S - czarna - Mysia :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote] Ja też zazwyczaj kupuję S-ki, ale w tamtym roku wzięłam M-kę i była dobra. Za to koszulkę dogomaniacką zamówiłam S-kę i też była dobra, jednak bardziej dopasowana i krótsza. [quote name='basia bonnie']no dobra to ja classic damska M, czarna, napis basia bonnie :diabloti:[/quote] Ok, zapisuję. Jakby co, to zawsze możesz zmienić. ;) [quote name='Okamia']Jak mierzyłam to powinna być dobra chyba L ale nie jestem pewna :roll:[/quote] Acha, coś mi świta, że w tamtym roku kazali nam mierzyć obwód klatki piersiowej pod pachami, a nie w biuście. Napisałam jeszcze o to pytanie do Pana od koszulek i czekam na odpowiedź. ;) Quote
Mysia_ Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Acha, coś mi świta, że w tamtym roku kazali nam mierzyć obwód klatki piersiowej pod pachami, a nie w biuście. Napisałam jeszcze o to pytanie do Pana od koszulek i czekam na odpowiedź. ;)[/quote] to bardzo istotna informacja, więc czekamy :cool3: Quote
Patikujek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Myusiu ty jestes podobnej wielkości do Asi więc zamów taki rozmiar jak ma Asia Quote
rose Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Patikujek']Myusiu ty jestes podobnej wielkości do Asi więc zamów taki rozmiar jak ma Asia[/quote] podobnej wielkości:evil_lol: fajnie to brzmi:evil_lol: jakby to jakieś marionetki były:evil_lol: Quote
rose Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Patikujek']oj nie czepiaj się słówek[/quote] ojej przepraszam:eviltong: Quote
Rinuś Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='rose']Każdy pretekst jest dobry, żeby się pochwalić swoimi fotkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [I][B]hah no pewnie , ale już niedługo zobaczucie mnie na żywo :evil_lol:[/B][/I] [quote name='Mysia_']mmm.... moje sexy fałdki będzie widać :diabloti::evil_lol:[/quote] [I][B]taaa nosisz Xs i masz mieć fałdki ? :diabloti:[/B][/I] Quote
KaRa_ Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='olekg18']Fałdki są faaaaaajne:P[/quote] Wiadomo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 A ja mam moderowane posty :P Pozdrawiam moda tego działuuu Quote
dog_master Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dziekuje... ;) Staram sie akceptowac jak najszybciej, ale niestety nie ma powiadomien, musze recznie sprawdzac Twoje ostatnie posty i akceptowac, co w moich dzialach. Quote
basia bonnie Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='olekg18']A ja mam moderowane posty :P [/quote] Filtr rodzinny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Oluś zrób sobie łądny zlotowy banerek by było miło i kolorowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
komar Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [CENTER][SIZE=7]:razz::razz::razz::razz:34:razz::razz::razz::razz:[/SIZE] [/CENTER] Quote
rose Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 za wcześnie:eviltong: [CENTER][SIZE=7][B][COLOR=DarkOrchid]34[/COLOR][/B][/SIZE] [/CENTER] Quote
komar Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='komar'][CENTER][SIZE=7]:razz::razz::razz::razz:34:razz::razz::razz::razz:[/SIZE] [/CENTER] [/quote] :):)no teraz lepieij;P Quote
komar Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ja to nie rozumiem tego zegarka forumowego;P czasem jak u mnie jest 23:55 to na forum jest 00:00 a czasem jak u mnie jest 00:02 to na forum jest 23:59:P Quote
rose Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 u mnie zawsze jak jest 23:59 to na forum jest 00:00:eviltong: Quote
Mysia_ Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='rose']podobnej wielkości:evil_lol: fajnie to brzmi:evil_lol: jakby to jakieś marionetki były:evil_lol:[/quote] hehe :lol: Asia pisała, że jej zarówno eSka jak i eMka pasowała ;) Zostanę już przy tej esce, zeby zamieszania nie robić :evil_lol: Czy ja wiem czy fałdki są takie fajne :eviltong: No zależy w jakim są stopniu :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 remont w chałpie zrobiony do ślubu przygotowane a jeszcze mi została spowiedz przedślubna :crazyeye::look3: ale pozniej biore moje 2 psy i jade do was sie browarka napić i odsapnać :loveu: Quote
Rinuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Basia i Barni']remont w chałpie zrobiony do ślubu przygotowane a jeszcze mi została spowiedz przedślubna :crazyeye::look3: ale pozniej biore moje 2 psy i jade do was sie browarka napić i odsapnać :loveu:[/quote] [B][I]stawiasz flachę :diabloti:[/I][/B] Quote
Patikujek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Chyba z 10 żeby dla wszystkich starczyło:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 1 flacha 0,7l starcza na 2 osoby.Więc ojjj szkoda ,że tyle bd musiała wydać:P Quote
Rinuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Patikujek']Chyba z 10 żeby dla wszystkich starczyło:evil_lol:[/quote] [B][I]jak dla wszystkich to ze 100 :diabloti:[/I][/B] [B][I]z wesela zostanie :evil_lol:[/I][/B] Quote
Recommended Posts