Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_']mam dylemat z koszulką :evil_lol:
Nigdy w życiu nie miałam rozmiaru więksego niź S, z reguły XS, ale tutaj mi jakies dziwne te rozmiary wydają :P

A ten obwód klatki piersiowej to chyba pod biustem jest? :evil_lol:

Dobra ryzykuję :eviltong:

[B][SIZE=3][COLOR=black]classic damska - S - czarna - Mysia :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]
Ja też zazwyczaj kupuję S-ki, ale w tamtym roku wzięłam M-kę i była dobra.
Za to koszulkę dogomaniacką zamówiłam S-kę i też była dobra, jednak bardziej dopasowana i krótsza.

[quote name='basia bonnie']no dobra to ja classic damska M, czarna, napis basia bonnie

:diabloti:[/quote]
Ok, zapisuję. Jakby co, to zawsze możesz zmienić. ;)

[quote name='Okamia']Jak mierzyłam to powinna być dobra chyba L ale nie jestem pewna :roll:[/quote]
Acha, coś mi świta, że w tamtym roku kazali nam mierzyć obwód klatki piersiowej pod pachami, a nie w biuście.
Napisałam jeszcze o to pytanie do Pana od koszulek i czekam na odpowiedź. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Acha, coś mi świta, że w tamtym roku kazali nam mierzyć obwód klatki piersiowej pod pachami, a nie w biuście.
Napisałam jeszcze o to pytanie do Pana od koszulek i czekam na odpowiedź. ;)[/quote]

to bardzo istotna informacja, więc czekamy :cool3:

Posted

[quote name='Patikujek']Myusiu ty jestes podobnej wielkości do Asi więc zamów taki rozmiar jak ma Asia[/quote]

podobnej wielkości:evil_lol: fajnie to brzmi:evil_lol: jakby to jakieś marionetki były:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Każdy pretekst jest dobry, żeby się pochwalić swoimi fotkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[I][B]hah no pewnie , ale już niedługo zobaczucie mnie na żywo :evil_lol:[/B][/I]
[quote name='Mysia_']mmm.... moje sexy fałdki będzie widać :diabloti::evil_lol:[/quote]
[I][B]taaa nosisz Xs i masz mieć fałdki ? :diabloti:[/B][/I]

Posted

ja to nie rozumiem tego zegarka forumowego;P czasem jak u mnie jest 23:55 to na forum jest 00:00 a czasem jak u mnie jest 00:02 to na forum jest 23:59:P

Posted

[quote name='rose']podobnej wielkości:evil_lol: fajnie to brzmi:evil_lol: jakby to jakieś marionetki były:evil_lol:[/quote]

hehe :lol:

Asia pisała, że jej zarówno eSka jak i eMka pasowała ;) Zostanę już przy tej esce, zeby zamieszania nie robić :evil_lol:

Czy ja wiem czy fałdki są takie fajne :eviltong: No zależy w jakim są stopniu :diabloti:

Posted

[quote name='Basia i Barni']remont w chałpie zrobiony
do ślubu przygotowane
a jeszcze mi została spowiedz przedślubna :crazyeye::look3:

ale pozniej biore moje 2 psy i jade do was sie browarka napić i odsapnać :loveu:[/quote]
[B][I]stawiasz flachę :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Patikujek']Chyba z 10 żeby dla wszystkich starczyło:evil_lol:[/quote]
[B][I]jak dla wszystkich to ze 100 :diabloti:[/I][/B]
[B][I]z wesela zostanie :evil_lol:[/I][/B]