KaRa_ Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Mysia_']też :evil_lol: Z tym, że mój wujek to mój rówieśnik :eviltong: ale chłopaczek niczego sobie :evil_lol:[/quote] To ten lepszy, bo ten Grzesiu Aniu bynajmniej nie jest niczego sobie:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='komar']udaje ze nie slucham;P:roll:;)[/quote] Nie przejmuj się :evil_lol: one tak od niedzieli chyba :grin: Quote
rose Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='KaRa_']To ten lepszy, bo ten Grzesiu Aniu bynajmniej nie jest niczego sobie:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='komar']udaje ze nie slucham;P:roll:;)[/quote] oj moje biedactwo:calus::buzi: niedobra Karolcia uczy sie wredności ode mnie:diabloti: Quote
komar Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [CENTER][SIZE=7][COLOR=Magenta]:D40 dni zostało:):cool3::cool3::):razz:[/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
komar Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [CENTER][SIZE=6]:razz::razz::razz:40[/SIZE] [/CENTER] Quote
rose Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ha za wcześnie o minute:evil_lol: [CENTER][B][COLOR=DarkOrchid]40[/COLOR][/B] [/CENTER] Quote
Marta_Ares Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='komar'][CENTER][SIZE=7][COLOR=Magenta]:D40 dni zostało:):cool3::cool3::)[/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [/quote] za wczesnie:mad: :mad: Quote
komar Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='komar'][CENTER][SIZE=6]:razz::razz::razz:40[/SIZE] [/CENTER] [/quote] HA HA HA:D:D Quote
Rinuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='komar']Czyli wybieramy trase 3;P bedziemy szli przez Błoto:D a potem naobiadek do wujka;Pa potem z kumpelą na piwko;D[/quote][B][I]To ja w Międzychodzie wejdę do apteki :evil_lol: bo tam jest apteka, która zamawia u mnie :diabloti:[/I][/B] Quote
Kłapoucha Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 hej też bym chciała pojechać,moogę?? kłapoucha-namiot-kundelek Quote
rose Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Kłapoucha']hej też bym chciała pojechać,moogę?? kłapoucha-namiot-kundelek[/quote] pewnie,że tak;) zachęcamy do wybrania domku;) Quote
Basia i Barni Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ja mam plan ustalony dnia 7 rano moje psy ida na spacer godzinny jemy sniadanie i znów do spania na godzinke :cool3: pozniej idziemy o 13 na spacerek z psami albo do miasta albo nad jezioro z browarem w kieszeni :loveu: pozniej wracamy i pijemy do wieczora z innymi dogomaniakami o 18 jeszcze kupka i siku z psami i 23 siku i kupka z psami :multi: ekstra nie ??? :razz: Quote
Rinuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Basia i Barni']ja mam plan ustalony dnia 7 rano moje psy ida na spacer godzinny jemy sniadanie i znów do spania na godzinke :cool3: pozniej idziemy o 13 na spacerek z psami albo do miasta albo nad jezioro z browarem w kieszeni :loveu: pozniej wracamy i pijemy do wieczora z innymi dogomaniakami o 18 jeszcze kupka i siku z psami i 23 siku i kupka z psami :multi: ekstra nie ??? :razz:[/quote] [B][I]wątpie, Że ten plan Ci wypali :diabloti: Będziesz spała przechlana całymi dniami, a psy będa biegały samopas:evil_lol: [/I][/B] Quote
M&T Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]wątpie, Że ten plan Ci wypali :diabloti: Będziesz spała przechlana całymi dniami, a psy będa biegały samopas:evil_lol: [/I][/B][/quote] tak, myślę, że twój plan jest łatwiejszy do zrealizowania :evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ja z Kara będziemy Wam robić pobudkę rano:evil_lol: bo my długo spać nie lubimy:eviltong: Agnisia=) +2os zapłacona całość:) nareszcie:evil_lol: Z moich skromnych obliczeń wynika, że jeszcze 5 osób i mamy cały ośrodek:eviltong: Quote
Basia i Barni Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='M&T']tak, myślę, że twój plan jest łatwiejszy do zrealizowania :evil_lol::evil_lol:[/quote] eeee tammmm ja pije a rano jak reka odjał gorzej z mężusiem - ten to se lubi pospać :roll: Quote
Rinuś Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='rose']Ja z Kara będziemy Wam robić pobudkę rano:evil_lol: bo my długo spać nie lubimy:eviltong: Agnisia=) +2os zapłacona całość:) nareszcie:evil_lol: Z moich skromnych obliczeń wynika, że jeszcze 5 osób i mamy cały ośrodek:eviltong:[/quote] [I][B]Zapłacę jakoś 10 lipa :p[/B][/I] Quote
Asia & Ginger Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Kłapoucha']hej też bym chciała pojechać,moogę?? kłapoucha-namiot-kundelek[/quote] [quote name='rose']pewnie,że tak;) zachęcamy do wybrania domku;)[/quote] Każdy może jechać. :p Tak jak pisze Rose, jeśli możesz, to prosimy o wybranie domku, ponieważ brakuje nam osób do opłacenia całego ośrodka. A ośrodek nie jest tak wielki, żeby pomieścić tyle namiotów. Im więcej namiotów, tym mniej miejsca do biegania dla psiaków. ;) [quote name='rose']Ja z Kara będziemy Wam robić pobudkę rano:evil_lol: bo my długo spać nie lubimy:eviltong: Agnisia=) +2os zapłacona całość:) nareszcie:evil_lol: Z moich skromnych obliczeń wynika, że jeszcze 5 osób i mamy cały ośrodek:eviltong:[/quote] Zaczerwieniam dziewczyny. :p Aha, brakuje nam 1-2 osób na opłacenie całego ośrodka, ale miejsc jest jeszcze 5 czy 6 wolnych. ;) Quote
Estera Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 klapoucha - w "moim" domku znajdzie się miejsce :D Quote
basia bonnie Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 O tak, kłapolucha, zapraszamy do naszego domku! :) Quote
komar Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ja tez bede wstawal o 7:D na jakies poranne bieganie i ćwiczenie oraz rozpływanie:D ale to bedzie trwalo jakies 15-20 minut:D potem hmm;P sniadanko albo spanko;P a potem to już wyjdzie w praniu Quote
rose Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='komar']ja tez bede wstawal o[B][SIZE=5] 7[/SIZE][/B]:D na jakies poranne bieganie i ćwiczenie oraz rozpływanie:D ale to bedzie trwalo jakies 15-20 minut:D potem hmm;P [B]sniadanko[/B] albo spanko;P a potem to już wyjdzie w praniu[/quote] no już to widzę:eviltong: śniadanko dla mnie i Kary?:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [CENTER][B][SIZE=7][COLOR=Magenta][FONT=Arial Black]39[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/CENTER] Quote
Recommended Posts