Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_']też :evil_lol:
Z tym, że mój wujek to mój rówieśnik :eviltong: ale chłopaczek niczego sobie :evil_lol:[/quote]
To ten lepszy, bo ten Grzesiu Aniu bynajmniej nie jest niczego sobie:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']To ten lepszy, bo ten Grzesiu Aniu bynajmniej nie jest niczego sobie:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[quote name='komar']udaje ze nie slucham;P:roll:;)[/quote]

oj moje biedactwo:calus::buzi: niedobra Karolcia uczy sie wredności ode mnie:diabloti:

Posted

[quote name='komar']Czyli wybieramy trase 3;P bedziemy szli przez Błoto:D a potem naobiadek do wujka;Pa potem z kumpelą na piwko;D[/quote][B][I]To ja w Międzychodzie wejdę do apteki :evil_lol: bo tam jest apteka, która zamawia u mnie :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Kłapoucha']hej też bym chciała pojechać,moogę??

kłapoucha-namiot-kundelek[/quote]

pewnie,że tak;) zachęcamy do wybrania domku;)

Posted

ja mam plan ustalony dnia

7 rano moje psy ida na spacer godzinny
jemy sniadanie i znów do spania na godzinke :cool3:

pozniej idziemy o 13 na spacerek z psami albo do miasta albo nad jezioro z browarem w kieszeni :loveu:

pozniej wracamy i pijemy do wieczora z innymi dogomaniakami

o 18 jeszcze kupka i siku z psami

i 23 siku i kupka z psami :multi:

ekstra nie ??? :razz:

Posted

[quote name='Basia i Barni']ja mam plan ustalony dnia

7 rano moje psy ida na spacer godzinny
jemy sniadanie i znów do spania na godzinke :cool3:

pozniej idziemy o 13 na spacerek z psami albo do miasta albo nad jezioro z browarem w kieszeni :loveu:

pozniej wracamy i pijemy do wieczora z innymi dogomaniakami

o 18 jeszcze kupka i siku z psami

i 23 siku i kupka z psami :multi:

ekstra nie ??? :razz:[/quote]

[B][I]wątpie, Że ten plan Ci wypali :diabloti: Będziesz spała przechlana całymi dniami, a psy będa biegały samopas:evil_lol: [/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]wątpie, Że ten plan Ci wypali :diabloti: Będziesz spała przechlana całymi dniami, a psy będa biegały samopas:evil_lol: [/I][/B][/quote]

tak, myślę, że twój plan jest łatwiejszy do zrealizowania :evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja z Kara będziemy Wam robić pobudkę rano:evil_lol: bo my długo spać nie lubimy:eviltong:

Agnisia=) +2os zapłacona całość:) nareszcie:evil_lol:

Z moich skromnych obliczeń wynika, że jeszcze 5 osób i mamy cały ośrodek:eviltong:

Posted

[quote name='M&T']tak, myślę, że twój plan jest łatwiejszy do zrealizowania :evil_lol::evil_lol:[/quote]

eeee tammmm

ja pije a rano jak reka odjał gorzej z mężusiem - ten to se lubi pospać :roll:

Posted

[quote name='rose']Ja z Kara będziemy Wam robić pobudkę rano:evil_lol: bo my długo spać nie lubimy:eviltong:

Z moich skromnych obliczeń wynika, że jeszcze 5 osób i mamy cały ośrodek:eviltong:[/quote]
[I][B]Zapłacę jakoś 10 lipa :p[/B][/I]

Posted

[quote name='Kłapoucha']hej też bym chciała pojechać,moogę??

kłapoucha-namiot-kundelek[/quote]
[quote name='rose']pewnie,że tak;) zachęcamy do wybrania domku;)[/quote]
Każdy może jechać. :p
Tak jak pisze Rose, jeśli możesz, to prosimy o wybranie domku, ponieważ brakuje nam osób do opłacenia całego ośrodka. A ośrodek nie jest tak wielki, żeby pomieścić tyle namiotów. Im więcej namiotów, tym mniej miejsca do biegania dla psiaków. ;)

[quote name='rose']Ja z Kara będziemy Wam robić pobudkę rano:evil_lol: bo my długo spać nie lubimy:eviltong:

Z moich skromnych obliczeń wynika, że jeszcze 5 osób i mamy cały ośrodek:eviltong:[/quote]
Zaczerwieniam dziewczyny. :p
Aha, brakuje nam 1-2 osób na opłacenie całego ośrodka, ale miejsc jest jeszcze 5 czy 6 wolnych. ;)

Posted

ja tez bede wstawal o 7:D na jakies poranne bieganie i ćwiczenie oraz rozpływanie:D ale to bedzie trwalo jakies 15-20 minut:D potem hmm;P sniadanko albo spanko;P a potem to już wyjdzie w praniu

Posted

[quote name='komar']ja tez bede wstawal o[B][SIZE=5] 7[/SIZE][/B]:D na jakies poranne bieganie i ćwiczenie oraz rozpływanie:D ale to bedzie trwalo jakies 15-20 minut:D potem hmm;P [B]sniadanko[/B] albo spanko;P a potem to już wyjdzie w praniu[/quote]

no już to widzę:eviltong:
śniadanko dla mnie i Kary?:evil_lol: