Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_']Poznasz Olka osobiście to będziesz wiedziała dlaczego :evil_lol::diabloti:[/quote]

oo, to on jedzie na zlot? :eviltong:

Posted

[quote name='Patikujek']ooo dzisiaj się Asiołkowi udało:)[/quote]
[quote name='rose']Osiołkowi chyba:evil_lol::evil_lol:[/quote]
Osiołek & Dzięciołek to my! :p

[quote name='Patikujek']Ale Ty jesyeś Aniu:shake:[/quote]
No właśnie Aniu, nieładnie, nieładnie mnie tu od osiołków wyzywać. :shake: :mad:

[quote name='M&T']to na Zlocie mi powiecie :cool3::cool3:[/quote]
Olek na pewno nie omieszka powiedzieć. :evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']oo, to on jedzie na zlot? :eviltong:[/quote]

Olek jedzie i obserwuje wszystko co się dzieje na dogo :evil_lol:
Na zlot jedzie czwarty raz i stwierdził, że trzeba się go słuchać :diabloti:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Olek na pewno nie omieszka powiedzieć. :evil_lol:[/quote]

no ja mam nadzieję xD

[quote name='Mysia_']Olek jedzie i obserwuje wszystko co się dzieje na dogo :evil_lol:
Na zlot jedzie czwarty raz i stwierdził, że trzeba się go słuchać :diabloti:[/quote]

o, jaki ważniak :evil_lol::evil_lol:
a jak się jest zbanowanym to po prostu postów nie można pisać, si? ^^''

EDIT: czy jak mój Mickey lubi sobie szczekać to będzie to bardzo przeszkadzało? ^^''

Posted

[quote name='Mysia_']Olek jedzie i obserwuje wszystko co się dzieje na dogo :evil_lol:
Na zlot jedzie czwarty raz i stwierdził, że trzeba się go słuchać :diabloti:[/quote]

Ja jeszcze dodam, ze Oluś jest mój i proszę się do niego nie zbliżać:evil_lol: i nie śledzić nas kiedy pójdziemy w las:evil_lol: ale mi się rymło:eviltong:

Posted

[quote name='rose']Ja jeszcze dodam, ze Oluś jest mój i proszę się do niego nie zbliżać:evil_lol: i nie śledzić nas kiedy pójdziemy w las:evil_lol: ale mi się rymło:eviltong:[/quote]
No wiesz Ty co? A ja głupia myślałam, że to Komar jest Twój, a Oluś mój. :loveu: :shake:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']No wiesz Ty co? A ja głupia myślałam, że to Komar jest Twój, a Oluś mój. :loveu: :shake:[/quote]
Asiu ta nasza Ania to na dwa fronty idzie, byle jej byli wszyscy faceci i się nie podzieli:evil_lol::lol::lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Asiu ta nasza Ania to na dwa fronty idzie, byle jej byli wszyscy faceci i się nie podzieli:evil_lol::lol::lol:[/quote]

żeby tylko na dwa:eviltong:

Posted

[CENTER]:multi:

[SIZE=7][COLOR=Red]45[/COLOR]
:multi:

[/SIZE][LEFT]Wreszcie mi się udało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

edit: a teraz idę spać, bo normalnie padam xD branoc :diabloti:
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Patikujek']Ja się dziwię komarowi że jeszcze z Toba jest:shake:[/quote]

Widocznie mu odpowiada bycie jednym z wielu:eviltong:

Posted

[quote name='M&T']to na Zlocie mi powiecie :cool3:[/quote]
[B][I]Nikt nie będzie musiał nic mówić :eviltong: zobaczysz Olka to się przekonasz :diabloti:[/I][/B]
[quote name='Mysia_']Poznasz Olka osobiście to będziesz wiedziała dlaczego :diabloti:[/quote]
[B][I]Otóż to [/I][/B]
[quote name='rose']Ja jeszcze dodam, ze Oluś jest mój i proszę się do niego nie zbliżać:evil_lol: i nie śledzić nas kiedy pójdziemy w las:evil_lol: ale mi się rymło:eviltong:[/quote]

[quote name='Asia & Ginger']No wiesz Ty co? A ja głupia myślałam, że to Komar jest Twój, a Oluś mój. :loveu: :shake:[/quote]
[B][I]Chciałam powiedzieć, że to ja śpię z nim w domku :diabloti: i na weekend jest mój :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś']
[B][I]Chciałam powiedzieć, że to ja śpię z nim w domku :diabloti: i na weekend jest mój :diabloti:[/I][/B][/quote]
No nie wiem czy Ci odstąpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: straszna egoistka z niej jeśli chodzi o facetów:eviltong:

Posted

[quote name='KaRa_']No nie wiem czy Ci odstąpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: straszna egoistka z niej jeśli chodzi o facetów:eviltong:[/quote]
[B][I]Zobaczymy kogo Olek wybierze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Kurde weszłam tu z taką malutka nadzieją że może mi się uda napisać ile do zlotu a tu dupa :shake::evil_lol:[/quote]

wczoraj mogłaś napisać! :P bo napisałaś posta o 00:10, ale chyba się nie skumałaś :evil_lol::evil_lol: aja specjalnie czekałam, żeby chociaż raz napisać :diabloti:

jeny, co wy się tak o tego Olka bijecie?? :eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Chciałam powiedzieć, że to ja śpię z nim w domku :diabloti: i na weekend jest mój :diabloti:[/I][/B][/quote]
Ale tylko na weekend, a przez cały pozostały czas będzie mój, mój, mój. :loveu:

[quote name='M&T']jeny, co wy się tak o tego Olka bijecie?? :eviltong:[/quote]
Poznasz to zrozumiesz. :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Chciałam powiedzieć, że to ja śpię z nim w domku :diabloti: i na weekend jest mój :diabloti:[/I][/B][/quote]

Rinuś, a ja cały tydzień z nim śpię w jednym domku :eviltong: :diabloti:

Nie ma to jak FC Olusia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Zobaczymy kogo Olek wybierze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]

On już wybrał:eviltong: zapytaj:eviltong: