M&T Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Mysia_']za dużo by opowiadać :diabloti:[/quote] to na Zlocie mi powiecie :cool3::cool3: Quote
Mysia_ Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='M&T']to na Zlocie mi powiecie :cool3::cool3:[/quote] Poznasz Olka osobiście to będziesz wiedziała dlaczego :evil_lol::diabloti: Quote
M&T Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Mysia_']Poznasz Olka osobiście to będziesz wiedziała dlaczego :evil_lol::diabloti:[/quote] oo, to on jedzie na zlot? :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Patikujek']ooo dzisiaj się Asiołkowi udało:)[/quote] [quote name='rose']Osiołkowi chyba:evil_lol::evil_lol:[/quote] Osiołek & Dzięciołek to my! :p [quote name='Patikujek']Ale Ty jesyeś Aniu:shake:[/quote] No właśnie Aniu, nieładnie, nieładnie mnie tu od osiołków wyzywać. :shake: :mad: [quote name='M&T']to na Zlocie mi powiecie :cool3::cool3:[/quote] Olek na pewno nie omieszka powiedzieć. :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='M&T']oo, to on jedzie na zlot? :eviltong:[/quote] Olek jedzie i obserwuje wszystko co się dzieje na dogo :evil_lol: Na zlot jedzie czwarty raz i stwierdził, że trzeba się go słuchać :diabloti: Quote
M&T Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Olek na pewno nie omieszka powiedzieć. :evil_lol:[/quote] no ja mam nadzieję xD [quote name='Mysia_']Olek jedzie i obserwuje wszystko co się dzieje na dogo :evil_lol: Na zlot jedzie czwarty raz i stwierdził, że trzeba się go słuchać :diabloti:[/quote] o, jaki ważniak :evil_lol::evil_lol: a jak się jest zbanowanym to po prostu postów nie można pisać, si? ^^'' EDIT: czy jak mój Mickey lubi sobie szczekać to będzie to bardzo przeszkadzało? ^^'' Quote
rose Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Mysia_']Olek jedzie i obserwuje wszystko co się dzieje na dogo :evil_lol: Na zlot jedzie czwarty raz i stwierdził, że trzeba się go słuchać :diabloti:[/quote] Ja jeszcze dodam, ze Oluś jest mój i proszę się do niego nie zbliżać:evil_lol: i nie śledzić nas kiedy pójdziemy w las:evil_lol: ale mi się rymło:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='rose']Ja jeszcze dodam, ze Oluś jest mój i proszę się do niego nie zbliżać:evil_lol: i nie śledzić nas kiedy pójdziemy w las:evil_lol: ale mi się rymło:eviltong:[/quote] No wiesz Ty co? A ja głupia myślałam, że to Komar jest Twój, a Oluś mój. :loveu: :shake: Quote
KaRa_ Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Asia & Ginger']No wiesz Ty co? A ja głupia myślałam, że to Komar jest Twój, a Oluś mój. :loveu: :shake:[/quote] Asiu ta nasza Ania to na dwa fronty idzie, byle jej byli wszyscy faceci i się nie podzieli:evil_lol::lol::lol: Quote
rose Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='KaRa_']Asiu ta nasza Ania to na dwa fronty idzie, byle jej byli wszyscy faceci i się nie podzieli:evil_lol::lol::lol:[/quote] żeby tylko na dwa:eviltong: Quote
M&T Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [CENTER]:multi: [SIZE=7][COLOR=Red]45[/COLOR] :multi: [/SIZE][LEFT]Wreszcie mi się udało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: edit: a teraz idę spać, bo normalnie padam xD branoc :diabloti: [/LEFT] [/CENTER] Quote
Patikujek Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ja się dziwię komarowi że jeszcze z Toba jest:shake: Quote
Luzia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Kurde weszłam tu z taką malutka nadzieją że może mi się uda napisać ile do zlotu a tu dupa :shake::evil_lol: Quote
rose Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Patikujek']Ja się dziwię komarowi że jeszcze z Toba jest:shake:[/quote] Widocznie mu odpowiada bycie jednym z wielu:eviltong: Quote
Rinuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='M&T']to na Zlocie mi powiecie :cool3:[/quote] [B][I]Nikt nie będzie musiał nic mówić :eviltong: zobaczysz Olka to się przekonasz :diabloti:[/I][/B] [quote name='Mysia_']Poznasz Olka osobiście to będziesz wiedziała dlaczego :diabloti:[/quote] [B][I]Otóż to [/I][/B] [quote name='rose']Ja jeszcze dodam, ze Oluś jest mój i proszę się do niego nie zbliżać:evil_lol: i nie śledzić nas kiedy pójdziemy w las:evil_lol: ale mi się rymło:eviltong:[/quote] [quote name='Asia & Ginger']No wiesz Ty co? A ja głupia myślałam, że to Komar jest Twój, a Oluś mój. :loveu: :shake:[/quote] [B][I]Chciałam powiedzieć, że to ja śpię z nim w domku :diabloti: i na weekend jest mój :diabloti:[/I][/B] Quote
KaRa_ Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Rinuś'] [B][I]Chciałam powiedzieć, że to ja śpię z nim w domku :diabloti: i na weekend jest mój :diabloti:[/I][/B][/quote] No nie wiem czy Ci odstąpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: straszna egoistka z niej jeśli chodzi o facetów:eviltong: Quote
Rinuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='KaRa_']No nie wiem czy Ci odstąpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: straszna egoistka z niej jeśli chodzi o facetów:eviltong:[/quote] [B][I]Zobaczymy kogo Olek wybierze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
M&T Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Kurde weszłam tu z taką malutka nadzieją że może mi się uda napisać ile do zlotu a tu dupa :shake::evil_lol:[/quote] wczoraj mogłaś napisać! :P bo napisałaś posta o 00:10, ale chyba się nie skumałaś :evil_lol::evil_lol: aja specjalnie czekałam, żeby chociaż raz napisać :diabloti: jeny, co wy się tak o tego Olka bijecie?? :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Chciałam powiedzieć, że to ja śpię z nim w domku :diabloti: i na weekend jest mój :diabloti:[/I][/B][/quote] Ale tylko na weekend, a przez cały pozostały czas będzie mój, mój, mój. :loveu: [quote name='M&T']jeny, co wy się tak o tego Olka bijecie?? :eviltong:[/quote] Poznasz to zrozumiesz. :loveu: :diabloti: Quote
Mysia_ Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Chciałam powiedzieć, że to ja śpię z nim w domku :diabloti: i na weekend jest mój :diabloti:[/I][/B][/quote] Rinuś, a ja cały tydzień z nim śpię w jednym domku :eviltong: :diabloti: Nie ma to jak FC Olusia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Zobaczymy kogo Olek wybierze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] On już wybrał:eviltong: zapytaj:eviltong: Quote
M&T Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Poznasz to zrozumiesz. :loveu: :diabloti:[/quote] jakie wy tajemnicze:evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Poznasz to zrozumiesz. :loveu: :diabloti:[/quote] Poznasz to pokochasz :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='rose']Poznasz to pokochasz :loveu:[/quote] Niech no Komar to przeczyta! :-o :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts