Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przegladając kalendarz na 2008 rok doszłam do wniosku, że może lepszy byłby termin zlotu w czasie tego długiego sierpniowego weekendu? :roll: To jest 15-17 sierpień..... Bo wszyscy wiemy, że z urlopami różnie bywa. To tylko taka mała propozycja :eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']przegladając kalendarz na 2008 rok doszłam do wniosku, że może lepszy byłby termin zlotu w czasie tego długiego sierpniowego weekendu? :roll: To jest 15-17 sierpień..... Bo wszyscy wiemy, że z urlopami różnie bywa. To tylko taka mała propozycja :eviltong:[/quote]
Czyli, że zlot miałby być 13-17 sierpnia?
Co Wy na to?

Posted

i tak załoga trzymać:evil_lol:
Asiu ja jako Twoja lewa ręka ( bo posługujesz się lewą:lol:) skadam oświadczenie iż po długich namysłach z ludnością doszliśmy do wniosku iż termin zdecydowanie 6-10.08.2008 bardziej pasuje wszystkim nam tutaj obecnym:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']Ja jako druga lewa ręka stwierdzam ,że 6-10.08 jest terminem w pytke zbysia i tego należy się trzymać.A jak komuś nie pasuje to droga wolna.[/quote]
Druga lewa ręko może wpadniesz na zebranie sylwestrowe w sprawie zlotu do Poznania?:evil_lol:

Posted

Widzę, że jednak termin chcece zostawić. :cool3: W takim razie pozostajemy przy 6-10. :p

[quote name='KaRa_']Ogólnie w sylwestra z Asia sobie pogadam troszkę odnośnie zlotu( po pijaku:evil_lol::evil_lol:) i postaram się by termin pozostał bez zmian;)[/quote]
Po pijaku powiadasz, już sobie wyobrażam tą rozmowę. :evil_lol:
Na pewno nic nie ustalimy w takim stanie. :evil_lol:

[quote name='KaRa_']Druga lewa ręko może wpadniesz na zebranie sylwestrowe w sprawie zlotu do Poznania?:evil_lol:[/quote]
O, to jest myśl. :cool3:

[quote name='olekg18']Na sylwestra ide do kolegi pić :)[/quote]
No wiesz Ty co! :mad: Pić z kolegą możesz codziennie, a z nami nie. :obrazic:

[quote name='KaRa_']foch nie chcesz wpaść na bardzo ważne zebranie:evil_lol:[/quote]
No właśnie, jako moja druga lewa ręka powinieneś być na tak ważnym spotkaniu zarządu. :evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']6-10 i już nie ma zmian! :diabloti:[/quote]
zmiany?? jakie zmiany?
ja nie wiem jak inni (te prawe i lewe)
ale ja juz sie przyzwyczailam do tej daty 6-10 sierpnia....i bede plakac jak zmienicie:placz:
a tak poza tym...mam od wczoraj labka...wiec potwierdzam, ze jade z psem na stowe...chyba ze nie przyjmujecie mlodych gowniarzy na swoj zlot:evil_lol: (dzis skonczyla 3 miesiace)

Posted

[quote name='Niki-lidka']zmiany?? jakie zmiany?
ja nie wiem jak inni (te prawe i lewe)
ale ja juz sie przyzwyczailam do tej daty 6-10 sierpnia....i bede plakac jak zmienicie:placz:
a tak poza tym...mam od wczoraj labka...wiec potwierdzam, ze jade z psem na stowe...chyba ze nie przyjmujecie mlodych gowniarzy na swoj zlot:evil_lol: (dzis skonczyla 3 miesiace)[/quote]
Mi osobiście też ta data się podoba i odpowiada. :p

Goowniarzeria mile widziana. :loveu:

Posted

[quote name='Axusia']A my nie jedziemy. Wykreście Nas :-([/quote]
Ok.

[quote name='komar']a ja jako 3 lewa reka:P stwierdzam że ustalimy wszystko podczas gry w Alkochińczyka:D oczywiście w czasie sylwestra:D[/quote]
Taaa, ja już widzę to ustalanie. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']To ja prosze o dopisanie
pies (juz bedzie po kastracji i mam nadzieje ze spokojniejszy:evil_lol:) + 2 osoby[/quote]
Marta, a preferujecie domek czy namiocik? :cool3:
A zlot będzie najprawdopodobniej w okolicach Włocławka, Gniezna, Inowrocławia. :cool3:

[quote name='olekg18']Aresika zgasimy jak będzie kozaczył :P[/quote]
Olek, nie kozacz. :evil_lol: