Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale fajną pisosenkę znalazłam haha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::

Dla ludzi o mocnych nerwach:evil_lol:: [B][SIZE=4][URL="http://pl.youtube.com/watch?v=I-fX5VMsjyg"]<klik>[/URL]
Na poprawienie humorku:evil_lol:
[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale fajną pisosenkę znalazłam haha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::

Dla ludzi o mocnych nerwach:evil_lol:: [B][SIZE=4][URL="http://pl.youtube.com/watch?v=I-fX5VMsjyg"]<klik>[/URL]
Na poprawienie humorku:evil_lol:
[/SIZE][/B][/quote]

Świetna:evil_lol: Śpiewamy ją na zlocie??:evil_lol::razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja bardzo chetnie:multi::multi: tylko trza słowa zapisac, bo nie pamietam:eviltong::diabloti:[/quote]

To nie problem :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']haha no niby tak:diabloti: Ale pieseneczka pierwsza klasa:multi::evil_lol:[/quote]
Nom ...

"I kób samohut se na pront"
[błędy w tym zdaniu zostały użyte na potrzeby forum dogomania.pl]

Posted

[quote name='Izabela124.']Buhaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Wiem że mam talent :ylsuper::roflt:
[zgłoszę się do programu "Masz Talent":bigcool::roflt:]

Posted

[quote name='Okamia']Wiem że mam talent :ylsuper::roflt:
[zgłoszę się do programu "Masz Talent":bigcool::roflt:][/quote]To ja razem z tobą się zgłosze, moze byc?:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']To ja razem z tobą się zgłosze, moze byc?:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Jestem za:sweetCyb:
Przynajmniej samotna nie będę w drodze do sławy :bigcool::ylsuper:
[zaraz cioteczki za ofa nas zbanują]

Posted

[quote name='Okamia']Jestem za:sweetCyb:
Przynajmniej samotna nie będę w drodze do sławy :bigcool::ylsuper:
[zaraz cioteczki za ofa nas zbanują][/quote]A gdzie tera kasting?:razz: Wogle jeszcze są? [B][SIZE=4]My mamy talentos:multi::multi::multi::multi:[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Izabela124.']A gdzie tera kasting?:razz: Wogle jeszcze są? [B][SIZE=4]My mamy talentos:multi::multi::multi::multi:[/SIZE][/B][/quote]
Już patrze gdzie jest :cool3: ... nie moge znależć :angryy:

A jaki my mamy talent?? :crazyeye:
[ciotki pewnie uciekły jak my weszłyśmy:evil_lol:]

Posted

[quote name='Okamia']Już patrze gdzie jest :cool3: ... nie moge znależć :angryy:

A jaki my mamy talent?? :crazyeye:
[ciotki pewnie uciekły jak my weszłyśmy:evil_lol:][/quote]Hmmm... jaki my talent
No jak to jaki? Mówimy ładnie po polsku i ładnieśpiewamy:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Hmmm... jaki my talent
No jak to jaki? Mówimy ładnie po polsku i ładnieśpiewamy:eviltong::evil_lol:[/quote]

Zwłaszcza parodie nam ładnie wychodzą :evil_lol:
Samohut :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']To cieszkam sie bardzo:multi::multi::multi: Ale nagadałyśmy, praktycznie o niczym:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Ale zawsze coś:cool3:
U Ciebie w temacie Bobika jest tak znowuż nagadane że do zdjęć się czasami dokopać nie idzie :evil_lol: