Patikujek Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Komarku to ja się z Tobą umówię alo to tak bliżej daty zlotu:) bo jak na razie to nawet nie wiem o której mam pociąg:shake: Cpo do doby hotelowej to rzeczywiście zaczyna sie ona koło 14 a z Wronek jeździ też PKS z tym że w okolicach 5:30, 10:30 i 20:30:D Quote
basia bonnie Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Patikujek, a Ty skąd pojedziesz pociągiem? z Zabrza? jakby co to ja też rezerwuje komara !! :evil_lol: :) Ale może lepiej, żeby np. ci, co ze śląska PKP jadą, żeby się umówili i w miarę w tym samym czasie dojechali, wtedy komarek weźmie kilka osoób za jednym razem :) Quote
Mysia_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ale się tu rozpisaliście :evil_lol: Ze Śląska jedzie sporo osób, więc racej ciężko by było jednym autem się zabrać :eviltong: A jak daleko są te Wronki od Sierakowa? Quote
Luzia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ktoś wcześniej pisał e chyba 25 km (M&T bodajże) ;) Quote
Basia i Barni Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 no jedni sie zapisuja - drudzy odchodza - ale suma sumarum jest tyle samo osób Quote
Okamia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='basia bonnie']kurde goldenka :placz: i my teraz z Estera same w domku bedziemy? :evil_lol: [B]Czy ktos jeszcze nie ma domku ? albo ma miejsce... ? [/B][/quote] Najwyżej ja do Was dołącze bo jeszcze domku nie mam :cool3: Quote
M&T Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Mysia_']ale się tu rozpisaliście :evil_lol: Ze Śląska jedzie sporo osób, więc racej ciężko by było jednym autem się zabrać :eviltong: A jak daleko są te Wronki od Sierakowa?[/quote] [quote name='Luzia&Funia']Ktoś wcześniej pisał e chyba 25 km (M&T bodajże) ;)[/quote] Noms :) dokładnie to 23 :) ok. 30 minut samochodem ^^ [quote name='Okamia']Najwyżej ja do Was dołącze bo jeszcze domku nie mam :cool3:[/quote] A ja się zastanawiam czy może....jest wolny 7-o osobowy?? xD [prawda, że im więcej tym lepiej? :cool3:] Quote
rose Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='M&T'] A ja się zastanawiam czy może....jest wolny 7-o osobowy?? xD [prawda, że im więcej tym lepiej? :cool3:][/quote] Tylu osobowych to nie ma:eviltong: Quote
basia bonnie Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 A gdyby zrobić taki domek... M&T+osoba ( jeśli można zapytać, z kim jedziesz? :) mama/tata/kolezanka/brat/chlopak etc. ? ) , Ja, Estera i Okamia? :razz: Quote
M&T Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='basia bonnie']A gdyby zrobić taki domek... M&T+osoba ( jeśli można zapytać, z kim jedziesz? :) mama/tata/kolezanka/brat/chlopak etc. ? ) , Ja, Estera i Okamia? :razz: [/quote] Jadę z moją przyjaciółką :) i pamiętaj Basiu, że my już jesteśmy w domku z czarnulą87 i Karilką ;) a może jest domek 6-osobowy? xD jakoś byśmy z dostawką pokombinowały :eviltong: Quote
basia bonnie Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 No tak, przepraszam ;) Jest nas 6, bo robimy dostawkę, fajnie byłoby też gdyby Okamia z nami była, tylko raczej kolejna dostawka chyba nie przejdzie? :( Quote
M&T Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='basia bonnie']No tak, przepraszam ;) Jest nas 6, bo robimy dostawkę, fajnie byłoby też gdyby Okamia z nami była, tylko raczej kolejna dostawka chyba nie przejdzie? :([/quote] Jest nas aktualnie 4. Spytałybyśmy się, czy jest 6-osobowy domek [jest? :evil_lol:], wtedy doszłybyście ty i estera i zrobiłybyśmy dostawkę dla Okamii :):) Quote
M&T Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='basia bonnie']Nie ma 6, jest tylko 4 i 5 :([/quote] Hmmm.... To dwie dostawki? :eviltong: Quote
rose Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='basia bonnie']Nie ma 6, jest tylko 4 i 5 :([/quote] możecie sobie wziąć dostawkę, a w innym domku zamiast 4 osób będą wtedy np 3;) nie wiem czy sie dwie dostawki zmieszczą, bo pokoje są małe, ale łóżka dosyć duże, więc mogą zawsze na jednym spać dwie osoby;) Quote
Okamia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='rose']możecie sobie wziąć dostawkę, a w innym domku zamiast 4 osób będą wtedy np 3;) nie wiem czy sie dwie dostawki zmieszczą, bo pokoje są małe, ale łóżka dosyć duże, więc mogą zawsze na jednym spać dwie osoby;)[/quote] Tylko jest problem... Moje całe łóżko pewnie Kelly zajmie a mi przyjdzie spać na podłodze:evil_lol: tak jak dzisiaj :angryy: Quote
M&T Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Jak któraś z was jest mała i nie ma nic przeciwko Mickiemu w łóżku to może ze mną spać xD Quote
M&T Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Okamia']Tylko jest problem... Moje całe łóżko pewnie Kelly zajmie a mi przyjdzie spać na podłodze:evil_lol: tak jak dzisiaj :angryy:[/quote] spałaś na podłodze?! :crazyeye: twój pies tobą zawładnął xD Quote
basia bonnie Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 M&T ja się chętnie z Tobą prześpie!! :diabloti: tylko musi Ci nie przeszkadzać Bonnie ryjąca się do nóg, ew. do brzucha ;) Quote
Okamia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='M&T']spałaś na podłodze?! :crazyeye: twój pies tobą zawładnął xD[/quote] Ja śpię jak trup... a ona to wykorzystuje... Kładzie się ze strony ściany i powoli przesuwa mnie do krawędzi łóżka :angryy: Budzę się zawsze w momencie spadania... :evil_lol: i zaczyna się zabawa :diabloti:... Quote
basia bonnie Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ale będziemy mieć wesoło w domku! :multi: :loveu: P.S. M&T, odezwij się do mnie na gg 3413955, jeśli chcesz oczywiscie :) Quote
M&T Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='basia bonnie']M&T ja się chętnie z Tobą prześpie!! :diabloti: tylko musi Ci nie przeszkadzać Bonnie ryjąca się do nóg, ew. do brzucha ;)[/quote] a loozik:cool3: mi żaden psiak w łóżku nie przeszkadza [no chyba, że taki bernardyn mi zrobi poduszkę ze śliny to wtedy ładnie podziękuję xD] a szczególnie Bonnieczka :loveu::loveu: to Ty śpisz ze mną kochana :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Już się nie mogę doczekać tych nocy! :diabloti: Dobra, koniec off'a tu ;) Quote
M&T Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Okamia']Ja śpię jak trup... a ona to wykorzystuje... Kładzie się ze strony ściany i powoli przesuwa mnie do krawędzi łóżka :angryy: Budzę się zawsze w momencie spadania... :evil_lol: i zaczyna się zabawa :diabloti:...[/quote] Hahahaha xD muszę to zobaczyć :diabloti::diabloti: [quote name='basia bonnie']Już się nie mogę doczekać tych nocy! :diabloti: Dobra, koniec off'a tu ;)[/quote] No koniec, bo cioteczki się wkurzą :evil_lol: off przenosi się na gadu :eviltong: Quote
Recommended Posts