Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Komarku to ja się z Tobą umówię alo to tak bliżej daty zlotu:) bo jak na razie to nawet nie wiem o której mam pociąg:shake:

Cpo do doby hotelowej to rzeczywiście zaczyna sie ona koło 14

a z Wronek jeździ też PKS z tym że w okolicach 5:30, 10:30 i 20:30:D

Posted

Patikujek, a Ty skąd pojedziesz pociągiem? z Zabrza?
jakby co to ja też rezerwuje komara !! :evil_lol: :) Ale może lepiej, żeby np. ci, co ze śląska PKP jadą, żeby się umówili i w miarę w tym samym czasie dojechali, wtedy komarek weźmie kilka osoób za jednym razem :)

Posted

ale się tu rozpisaliście :evil_lol: Ze Śląska jedzie sporo osób, więc racej ciężko by było jednym autem się zabrać :eviltong: A jak daleko są te Wronki od Sierakowa?

Posted

[quote name='basia bonnie']kurde goldenka :placz: i my teraz z Estera same w domku bedziemy? :evil_lol:
[B]Czy ktos jeszcze nie ma domku ? albo ma miejsce... ?
[/B][/quote]
Najwyżej ja do Was dołącze bo jeszcze domku nie mam :cool3:

Posted

[quote name='Mysia_']ale się tu rozpisaliście :evil_lol: Ze Śląska jedzie sporo osób, więc racej ciężko by było jednym autem się zabrać :eviltong: A jak daleko są te Wronki od Sierakowa?[/quote]

[quote name='Luzia&Funia']Ktoś wcześniej pisał e chyba 25 km (M&T bodajże) ;)[/quote]

Noms :) dokładnie to 23 :) ok. 30 minut samochodem
^^

[quote name='Okamia']Najwyżej ja do Was dołącze bo jeszcze domku nie mam :cool3:[/quote]

A ja się zastanawiam czy może....jest wolny 7-o osobowy?? xD [prawda, że im więcej tym lepiej? :cool3:]

Posted

[quote name='M&T']
A ja się zastanawiam czy może....jest wolny 7-o osobowy?? xD [prawda, że im więcej tym lepiej? :cool3:][/quote]

Tylu osobowych to nie ma:eviltong:

Posted

[quote name='basia bonnie']A gdyby zrobić taki domek... M&T+osoba ( jeśli można zapytać, z kim jedziesz? :) mama/tata/kolezanka/brat/chlopak etc. ? ) , Ja, Estera i Okamia? :razz:
[/quote]

Jadę z moją przyjaciółką :)
i pamiętaj Basiu, że my już jesteśmy w domku z czarnulą87 i Karilką ;) a może jest domek 6-osobowy? xD jakoś byśmy z dostawką pokombinowały :eviltong:

Posted

[quote name='basia bonnie']No tak, przepraszam ;) Jest nas 6, bo robimy dostawkę, fajnie byłoby też gdyby Okamia z nami była, tylko raczej kolejna dostawka chyba nie przejdzie? :([/quote]

Jest nas aktualnie 4. Spytałybyśmy się, czy jest 6-osobowy domek [jest? :evil_lol:], wtedy doszłybyście ty i estera i zrobiłybyśmy dostawkę dla Okamii :):)

Posted

[quote name='basia bonnie']Nie ma 6, jest tylko 4 i 5 :([/quote]

możecie sobie wziąć dostawkę, a w innym domku zamiast 4 osób będą wtedy np 3;)
nie wiem czy sie dwie dostawki zmieszczą, bo pokoje są małe, ale łóżka dosyć duże, więc mogą zawsze na jednym spać dwie osoby;)

Posted

[quote name='rose']możecie sobie wziąć dostawkę, a w innym domku zamiast 4 osób będą wtedy np 3;)
nie wiem czy sie dwie dostawki zmieszczą, bo pokoje są małe, ale łóżka dosyć duże, więc mogą zawsze na jednym spać dwie osoby;)[/quote]

Tylko jest problem... Moje całe łóżko pewnie Kelly zajmie a mi przyjdzie spać na podłodze:evil_lol: tak jak dzisiaj :angryy:

Posted

[quote name='Okamia']Tylko jest problem... Moje całe łóżko pewnie Kelly zajmie a mi przyjdzie spać na podłodze:evil_lol: tak jak dzisiaj :angryy:[/quote]

spałaś na podłodze?! :crazyeye: twój pies tobą zawładnął xD

Posted

[quote name='M&T']spałaś na podłodze?! :crazyeye: twój pies tobą zawładnął xD[/quote]

Ja śpię jak trup... a ona to wykorzystuje... Kładzie się ze strony ściany i powoli przesuwa mnie do krawędzi łóżka :angryy: Budzę się zawsze w momencie spadania... :evil_lol: i zaczyna się zabawa :diabloti:...

Posted

[quote name='basia bonnie']M&T ja się chętnie z Tobą prześpie!! :diabloti: tylko musi Ci nie przeszkadzać Bonnie ryjąca się do nóg, ew. do brzucha ;)[/quote]

a loozik:cool3: mi żaden psiak w łóżku nie przeszkadza [no chyba, że taki bernardyn mi zrobi poduszkę ze śliny to wtedy ładnie podziękuję xD] a szczególnie Bonnieczka :loveu::loveu:

to Ty śpisz ze mną kochana :evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']Ja śpię jak trup... a ona to wykorzystuje... Kładzie się ze strony ściany i powoli przesuwa mnie do krawędzi łóżka :angryy: Budzę się zawsze w momencie spadania... :evil_lol: i zaczyna się zabawa :diabloti:...[/quote]

Hahahaha xD muszę to zobaczyć :diabloti::diabloti:

[quote name='basia bonnie']Już się nie mogę doczekać tych nocy! :diabloti:
Dobra, koniec off'a tu ;)[/quote]

No koniec, bo cioteczki się wkurzą :evil_lol: off przenosi się na gadu :eviltong: